De duurste woning te koop in Spanje - een gedetailleerde ontdekking van luxe en architectuur

Spanje, een land dat synoniem staat voor een rijke geschiedenis, cultuur en schitterende landschappen, is ook de thuisbasis van enkele van de meest indrukwekkende en luxueuze huizen ter wereld. In de wereld van hoogwaardig onroerend goed neemt Casa Cipreses een prominente plaats in; het is momenteel de duurste woning die op de Spaanse markt te koop staat. Deze villa is niet simpelweg een residentie, maar een toonbeeld van architectonische pracht en verfijnde luxe, een stille getuige van het feit dat exclusief wonen in Spanje een ware kunst kan zijn.

Met een adembenemende vraagprijs van €32 miljoen schittert Casa Cipreses in Sierra Blanca, een enclave voor de elite in het sprankelende Marbella. Bekend om haar allure en als verzamelplaats voor internationale jetset, is Marbella het perfecte decor voor dit soort majestueuze eigendommen. Casa Cipreses past perfect binnen deze omgeving, waar luxe geen uitzondering maar de norm is.

Het eerste wat opvalt wanneer je het uitgestrekte terrein van 10.000 vierkante meter betreedt, is de enormiteit van de villa zelf met een bevloering die meer dan 2.000 vierkante meter beslaat, inclusief het hoofdgebouw en diverse bijgebouwen. Er is ruim plaats voor alles wat het hart kan begeren, van intieme hoekjes tot grandioze zalen voor het ontvangen van gasten.

Eenmaal binnen in het hoofdgebouw valt de oogverblindende combinatie van moderne lijnen en traditionele Spaanse invloeden op. De zeven slaapkamers en negen badkamers geven duidelijk aan dat dit pand gebouwd is om onderdak te bieden aan familieleden en gasten in het grootst mogelijke comfort. De term luxe lijkt speciaal gedefinieerd te zijn voor elke kamer; met flair en precisie is een interieur gecreëerd dat elegantie uitstraalt en waarbij aan elk detail is gedacht.

De leefruimtes zijn ontworpen met het oog op openheid en ruimtelijkheid, waardoor natuurlijk licht vrij spel krijgt en gasten van ieder perspectief kunnen genieten van de wonderschone uitzichten; van de blauwe Middellandse Zee tot aan de bergketens die in de verte opdoemen. Voor de culinaire liefhebber is de keuken een paradijs, uitgerust met hypermoderne technologie en alleen de beste keukenapparatuur. Dit wordt allemaal aangevuld door een eetzaal die zowel intiem dineren als uitbundige partijen mogelijk maakt.

Het buitenleven is een centraal element van Casa Cipreses . Het zwembad, dat bijna naadloos overgaat in de horizon, wordt omringd door zorgvuldig ontworpen terrassen en een weelderig poolhouse. De tuinen zijn op meesterlijke wijze aangelegd door vooraanstaande landschapsarchitecten en zijn voorzien van rijpe cipressen die naadloos opgaan in de autochtone vegetatie van het gebied.

Voor wie op zoek is naar ontspanning en wellness heeft Casa Cipreses ook genoeg te bieden, met een eigen sportschool, spa en een privébioscoop. Veiligheid is natuurlijk een topprioriteit in een huis van dit kaliber: het pand is uitgerust met de nieuwste beveiligingstechnologieën die ervoor zorgen dat bewoners zich volkomen veilig kunnen voelen in hun luxe fort.

Elk aspect van Casa Cipreses is weloverwogen en met creativiteit ingevuld, resulterend in een residentie die niet alleen het toppunt van luxe belichaamt maar ook een charme heeft die uniek is. Als een icoon van Spaans vastgoed straalt Casa Cipreses een allure uit die zijn weerga niet kent. Dit is een woning die eens in een mensenleven voorbijkomt en symboliseert alles wat men zich kan wensen in de meest prestigieuze en bevoorrechte kringen van Spanje.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...