De charmante Tudor-landgoed van Sally Jessy Raphael komt op de markt

Het charmante Tudor-stijl landgoed van de beroemde Amerikaanse talkshowhost Sally Jessy Raphael in Upstate New York is nu te koop. Het huis met een rijke geschiedenis en een karakteristieke uitstraling verweven met de stijl en elegantie van de Tudor-tijdperk, heeft dienst gedaan als de rustige ontsnapping van de televisiepersoonlijkheid.

Het landgoed beslaat een indrukwekkend terrein van 8 hectare en is omgeven door een weelderig groene omgeving, die vrede en sereniteit uitstraalt. Gebouwd in de jaren '70, straalt dit prachtige Tudor-huis een klassieke charme uit die perfect samengaat met zijn rustieke omgeving.

Een van de opvallende kenmerken van dit pand is de grote rode deur die leidt naar een ruime foyer, een functie die typerend is voor huizen in de Tudor-stijl. De foyer is voorzien van prachtige houten lambrisering en een geblokte tegelvloer, wat bijdraagt aan het ouderwetse karakter van het huis.

Direct naast de foyer bevindt zich een royale woonkamer met een imposante open haard en comfortabele zitgelegenheden. De woonkamer is uitgerust met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en uitzicht op de pittoreske achtertuin.

Het interieur van het huis straalt een warme en uitnodigende sfeer uit dankzij de rijke houten accenten, de prachtige stenen schouwen en het overvloedige gebruik van traditionele decoratie. Het huis beschikt ook over een ruime eetkamer, een gezellige familiekamer en een gastronomische keuken die elke culinaire liefhebber zou waarderen.

De bovenverdieping van het huis herbergt vier slaapkamers, elk met hun eigen unieke charme en kenmerken. De slaapkamers zijn sfeervol ingericht en hebben grote ramen die de kamers vullen met natuurlijk licht.

Het huis heeft verder nog een thuiskantoor, een bibliotheek en een speelkamer, wat het ideaal maakt voor een familie of iemand die vanuit huis werkt. Ook bevat het pand een gasthuis met twee slaapkamers en badkamers, voor extra gasten of voor verhuurdoeleinden.

Buiten het huis, kunnen bewoners genieten van een prachtig aangelegde tuin met een verscheidenheid aan planten en bloemen. Er is ook een groot zwembad, een tennisbaan en een paardenstal, wat dit landgoed perfect maakt voor wie van buitenactiviteiten houdt.

Naast het adembenemende huis en de prachtige groene tuin, heeft het pand ook een rijke geschiedenis. Het werd ooit bewoond door een bekende lokaal historicus en het is duidelijk dat Raphael graag de historische charme van de woning intact heeft gehouden.

Opmerkelijk genoeg was Sally Jessy Raphael de eerste vrouw die een talkshow hostte die landelijk werd uitgezonden in Amerika. Ze stond bekend om haar kenmerkende rode bril en haar scherpe interviewstijl. Ze begon haar carrière in de jaren '80 en had een tv-show met haar naam die liep tot 2002. Haar huis in Upstate New York diende als haar toevluchtsoord weg van de schijnwerpers.

 

- Hoeveel hectare beslaat het landgoed van Sally Jessy Raphael? Het landgoed van Sally Jessy Raphael beslaat 8 hectare.
- In welke stijl is het huis van Sally Jessy Raphael gebouwd? Het huis van Sally Jessy Raphael is gebouwd in Tudor-stijl.
- Wie was de eerste vrouw die een landelijk uitgezonden talkshow hostte in Amerika? Sally Jessy Raphael was de eerste vrouw die een landelijk uitgezonden talkshow hostte in Amerika.
- Tot wanneer liep de tv-show van Sally Jessy Raphael? De tv-show van Sally Jessy Raphael liep tot 2002.
- Wat zijn enkele van de outdoor voorzieningen die het landgoed van Sally Jessy Raphael te bieden heeft? Het landgoed van Sally Jessy Raphael biedt onder meer een prachtig aangelegde tuin, een groot zwembad, een tennisbaan en een paardenstal.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...