Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Britse toparchitecten ingehuurd voor nieuw ultralux vastgoedproject in Dubai

Britse toparchitecten ingehuurd voor nieuw ultralux vastgoedproject in Dubai
De Britse toparchitecten Foster + Partners zijn ingehuurd om een nieuw ultraluxe woonproject in Dubai te ontwerpen.

Alpago Group, een in Dubai gevestigd conglomeraat dat gespecialiseerd is in het ultra-high-end vastgoedsegment in het Midden-Oosten en Europa, heeft het bedrijf aangesteld om te werken aan de 10-unit Palm Flower aan het West Beach, Palm Jumeirah.

Het project, ontwikkeld door Alpago Properties, omvat één exclusieve wooneenheid per verdieping. Elke unit heeft een grootte van 9.000 tot 18.300 vierkante meter en beschikt over een grote woonruimte met dubbele hoogte.

Elke unit heeft een eigen overloopzwembad en een rondom tuinterras. Elke accommodatie heeft kamerhoge ramen en een weids uitzicht op The Palm en de Arabische Golf.

De prijzen van de units liggen tussen AED 60 miljoen en AED 200 miljoen, aldus een verklaring.

Murat Ayyildiz, groepsvoorzitter van de Alpago Group, zei: "We zien The Palm Flower als een nieuwe wereldwijde maatstaf voor verfijning, privacy en exclusiviteit in luxe leven. Er is geen betere manier om dat te bereiken dan door Foster + Partners aan te stellen om het roer over te nemen bij het maken van het architecturale ontwerp van dit unieke project.

"Of het nu gaat om luxe leven van hoge kwaliteit, het besturen van luxe auto's of het dragen van tijdloze sieraden, de groep maakt gebruik van strategische partnerschappen die het bedrijf een concurrentievoordeel geven in de snel evoluerende markt van vandaag."

Gerard Evenden, hoofd van de studio, Foster + Partners, zei: "We zijn verheugd om met de Alpago Group samen te werken aan dit unieke woonproject, dat hun vooruitstrevende visie en onze uitgebreide ervaring in de regio samenbrengt om een ​​duidelijk wereldwijd herkenningspunt te creëren voor luxe leven."

Foster + Partners staat bekend om wereldberoemde structuren zoals The Gherkin in Londen, Apple Tower Theatre in Los Angeles, de internationale luchthaven van Hong Kong en Alif - The Mobility Pavilion op Expo 2020 Dubai.