De Benetti Classic Supreme 132 Superyacht - luxe die prestaties ontmoet

Benetti, beroemd om zijn ongeëvenaarde vakmanschap en aandacht voor detail, heeft deze jachtmaker het opnieuw laten zien met de indrukwekkende Classic Supreme 132. Dit superyacht vertegenwoordigt de ultieme perfectie in termen van comfort, stijl en prestaties.

Het product van Italiaanse vindingrijkheid

Benetti, gevestigd in Viareggio, Italië, staat bekend om de constructie van enkele van 'swerelds meest luxueuze jachten sinds het begin van de twintigste eeuw. Het bedrijf heeft zijn reputatie opgebouwd dankzij zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Elk jacht dat de werf verlaat, weerspiegelt de passie en het vakmanschap van de mensen die er werken. De Classic Supreme 132 is geen uitzondering op deze regel.

Geïntroduceerd in 2012, is elke centimeter van dit superyacht ontworpen om haar gasten het hoogste niveau van comfort en luxe te bieden. Het interieurontwerp van het jacht is voortreffelijk, met elegante lijnen en materialen van de hoogste kwaliteit, zoals gepolijst hout en marmer. De ruimtes zijn optimaal benut zonder afbreuk te doen aan de esthetiek, waardoor een harmonieuze balans ontstaat tussen vorm en functie.

Superieure kwaliteit en prestaties

Wat betreft prestaties, de Classic Supreme 132 is uitgerust met twee MTU-motoren. Deze innovatieve motoren hebben het jacht een topsnelheid van 15,5 knopen en een kruissnelheid van 14,5 knopen gegeven, waardoor het zich kan meten met de snelste jachten ter wereld.

Deze snelheidsprestaties komen niet ten koste van comfort, dankzij de modernste stabilisatiesystemen aan boord die zorgen voor een rustige vaarervaring, zelfs in ruwe zeeën. Samenwerking met de beste installatie- en onderhoudsteams garandeert dat elk systeem op het jacht efficiënt functioneert en in optimale staat blijft.

Beleef het exclusieve

Het kopen van een Benetti Classic Supreme 132 is niet alleen het kopen van een luxe jacht, het is het investeren in een unieke ervaring. Vanaf het moment dat u besluit te investeren, bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en service van wereldklasse.

Benetti biedt haar klanten gepersonaliseerde opties, die hen de mogelijkheid geven om hun jacht op maat te maken aan de hand van hun wensen en behoeften. Of het nu gaat om de keuze van stoffen, kleuren of de lay-out van het interieur, alles is mogelijk.

Bovendien is de investering in een Benetti superyacht een investering die zijn waarde behoudt. Vanwege hun exclusiviteit en de nadruk op kwaliteit, houden Benetti-jachten hun waarde, zelfs jaren na aanschaf.

De prijs van een Classic Supreme 132 is niet openbaar beschikbaar, aangezien deze sterk kan variëren afhankelijk van de aangepaste opties die door de klant zijn gekozen. Wat wel bekend is, is dat het investeren in een Benetti superyacht betekent dat u lid wordt van een exclusieve club van eigenaars, van wie velen hun tevredenheid hebben geuit over hun investering.

Garantie en Onderhoud

Benetti benadert garantie en onderhoud net zo serieus als de bouw van haar jachten. Het bedrijf biedt een uitgebreide garantie voor elk superyacht en heeft gespecialiseerde teams die klaar staan om eventuele problemen op te lossen, waar ter wereld ze ook zijn.

Betrouwbaarheid en toewijding aan after-sales service maken deel uit van de Benetti-ervaring. Eigenaars kunnen rekenen op een professioneel team dat bereid is om aan al hun behoeften te voldoen, of het nu gaat om routineonderhoud of dringende reparaties.

Niet alleen de elegantie, prestaties en exclusiviteit die typerend zijn voor het merk Benetti, maar ook de belofte van toonaangevende after-sales service, maken de investering in een Benetti Classic Supreme 132 de moeite waard.

De tijdloze schoonheid van de Classic Supreme 132, in combinatie met haar onberispelijke prestaties en het vakmanschap waarmee ze is gebouwd, maakt dit superyacht tot een geweldige investering. Voor degenen die het fortuin hebben om er een te bezitten, is het een symbool van exclusiviteit en prestige dat de trots en het plezier van het zeilen belichaamt.

 

- De Benetti Classic Supreme 132 Superyacht: Luxe Die Prestaties Ontmoet
- Ontdek de exclusieve wereld van de Benetti Classic Supreme 132 superyacht. Van haar uitzonderlijke prestaties tot het op maat gemaakte interieur, dit artikel onthult wat haar zo bijzonder maakt.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.