De krachtige Intermarine 48 offshore speedboot

De krachtige Intermarine 48 offshore speedboot

De Braziliaanse scheepswerf Intermarine heeft een uitstekende nieuwe speedboot gemaakt. Het schip, genaamd de Intermarine 48 Offshore, is ontworpen door Viviane Nicoletti en Matheus Santiago, en heeft de scheepswerf een Golden A' Design Award opgeleverd in Yacht and Marine Vessel Design Competition 2015.

Volgens het ontwerpteam was de uitdaging om de ultieme hogesnelheidsboot te maken, en het ziet er duidelijk naar uit dat ze zijn geslaagd. Geïnspireerd door de dynamische lijnen van high-end sportwagens is Intermarine 48 een strakke en krachtige boot, maar biedt haar eigenaren ook heel wat luxe elementen, zoals de stoffering en de teakvloer die over het hele dek is aangebracht.

De buitenkant van het schip heeft een zwemplatform, solarium, kast (met barbecue, kookplaat, gootsteen en koelkast) - waardoor dit een geweldige plek is om van het leven op zee te genieten - als je niet over het wateroppervlak rijdt, dat wil zeggen! Aangedreven door twee MAN R6800- of dubbele Volvo Penta D11725-motoren, kan de boot een topsnelheid van respectievelijk 56 knopen of 45 knopen bereiken.

De uitstekende Intermarine 48 Offshore speedboot maakte eind vorig jaar zijn debuut op de São Paulo Boat Show.