Burgess presenteert luxe jacht INCENTIVIZED in Miami

Burgess heeft aangekondigd dat zij hun luxueuze superjacht genaamd INCENTIVIZED zullen tentoonstellen tijdens de Miami International Boat Show. Dit prestigieuze evenement is een hoogtepunt voor jachtliefhebbers en biedt de perfecte gelegenheid om dit weelderige vaartuig van dichtbij te bekijken.

INCENTIVIZED is een indrukwekkend jacht van 44,2 meter dat is ontworpen met comfort en luxe in gedachten. Het interieur is verzorgd door Pacific Custom Interiors, die bekendstaan om hun stijlvolle en hoogwaardige afwerkingen. Het weelderige jacht bevat dan ook elegante ruimtes die ingericht zijn met zachte kleurenpaletten en fijne materialen, waardoor het binnenin een oase van rust uitstraalt.

Het schip is gebouwd in 2005 door het gerenommeerde Westport scheepswerf in de Verenigde Staten en onderging een grondige refit in 2018. Hierdoor bevinden alle voorzieningen en faciliteiten zich in topconditie, klaar om zelfs de meest veeleisende gasten te verwennen.

De buitenruimtes van INCENTIVIZED zijn minstens zo indrukwekkend als het interieur. Gasten kunnen genieten van ruime dekken die ideaal zijn voor ontspanning of entertainment. De opties variëren van zonnebaden op comfortabele ligbedden tot dineren onder de sterrenhemel. Er is ook een jacuzzi aan boord waarin gasten kunnen ontspannen terwijl ze omringd zijn door de schoonheid van de oceaan.

De prestaties van INCENTIVIZED zijn niet minder imposant. Het jacht wordt aangedreven door twee MTU 16V 4000-motoren, waarmee het een snelheid van 23 knopen kan halen. Deze krachtige motoren zorgen samen met een goed ontworpen romp voor een efficiënte en comfortabele vaart over het water.

Met accommodatie voor maximaal 11 gasten in vijf weelderige hutten, inclusief een master suite, is er genoeg ruimte om in stijl te reizen en te overnachten. De eigenaarssuite is bijzonder indrukwekkend en biedt een adembenemend uitzicht op de omgeving door grote raampartijen.

De Miami International Boat Show is een toonaangevend evenement in de nautische wereld en trekt bezoekers van over de hele wereld. Burgess' keuze om INCENTIVIZED daar te presenteren, onderstreept het belang van deze show voor de jachtindustrie. Het geeft potentiële kopers en chartergasten de kans om direct in contact te komen met de crème de la crème van de beschikbare jachten.

Burgess staat bekend als een leader in de jachtsector en biedt een scala aan diensten, waaronder de verkoop en aankoop van jachten, jachtcharter, jachtbeheer en bemanningsdiensten. Hun aanwezigheid op de Miami International Boat Show en de tentoonstelling van INCENTIVIZED benadrukt hun engagement om hoogwaardige service en uitzonderlijke jachten te bieden aan hun klanten.

Naast de prachtige afwerkingen en luxueuze voorzieningen biedt INCENTIVIZED ook een verscheidenheid aan waterspeelgoed en tenders die het avontuur op zee verrijken. Zo kan men kiezen uit jetski's, paddleboards, en andere apparatuur die zorgt voor eindeloos plezier op het water.

De Miami International Boat Show, waar INCENTIVIZED trots zal worden getoond, is een onmisbaar evenement voor degenen die gepassioneerd zijn door de maritieme levensstijl en geïnteresseerd zijn in de nieuwste en beste jachten op de markt. Het biedt unieke mogelijkheden om de nieuwste ontwikkelingen te ontdekken, contact te leggen met industrieprofessionals en om te genieten van de bruisende sfeer die deze wereldberoemde show te bieden heeft.

Terwijl bezoekers zich vergapen aan de schoonheid en elegantie van INCENTIVIZED, kunnen ze ook advies inwinnen bij het ervaren team van Burgess over alles wat te maken heeft met jachten. Of het nu gaat om het uitzoeken van het perfecte jacht voor een droomvakantie of investering, Burgess staat klaar om met hun expertise te ondersteunen.

Burgess' presentatie van INCENTIVIZED op de Miami International Boat Show vertegenwoordigt niet alleen de allure en luxe van de jachtindustrie, maar belichaamt ook de toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid die essentieel zijn binnen de sector.

De Miami International Boat Show vindt plaats op verschillende locaties rond Miami, inclusief het iconische Miami Beach Convention Center en Sea Isle Marina. Het evenement trekt jaarlijks duizenden bezoekers en is een echte hub van innovatie, luxe en netwerkmogelijkheden voor de jachtgemeenschap.

Om het artikel voort te zetten, duiken we dieper in de wereld van superjachten en de exclusieve ervaringen die ze bieden. We onderzoeken de trends in jachtontwerp en -technologie, en de groeiende populariteit van jachtcharters onder luxe reizigers. Daarnaast belichten we hoe bedrijven zoals Burgess inspelen op de behoeften van een steeds veeleisender cliënteel en hoe evenementen zoals de Miami International Boat Show bijdragen aan de bloei van de jachtindustrie. We bespreken de impact van sociale media op het profileren van het luxe jachtsegment en verkennen de toekomst van duurzame praktijken binnen de jachtwereld.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.