Belmond en Dior creëren wellness ervaring

In de schilderachtige ambiance van Sicilië vindt er een samenkomst plaats tussen twee iconen van luxe en stijl. Belmond heeft de handen ineengeslagen met het prestigieuze modehuis Dior om bezoekers van het Grand Hotel Timeo een ongeëvenaarde wellnesservaring te bieden. Dit illustere hotel, dat genesteld ligt in de heuvels van Taormina, kijkt uit over de sprankelende Ionische Zee en de majestueuze Etna. Het vormt de perfecte achtergrond voor een innovatieve ervaring die lichaam en geest soigneert.

Gasten van het Grand Hotel Timeo kunnen zich verwachten aan een ongekend niveau van luxe en verzorging. De samenwerking tussen Belmond en Dior brengt het beste van twee werelden samen: de betoverende gastvrijheid en service waar Belmond om bekend staat, gecombineerd met de verfijnde schoonheid en expertise van Dior.

Een belangrijk element van deze ervaring is de ‘Dior Beauty Rituelen’ die aangeboden worden in de nieuw ingerichte Dior Spa Suite. Deze suite, exclusief ontworpen voor het Grand Hotel Timeo, biedt een serene oase waar gasten zich kunnen onderdompelen in de luxueuze wereld van Dior. Behandelingen zijn erop gericht om niet alleen het uiterlijk maar ook het innerlijke welzijn te verbeteren. Een team van deskundigen zal gebruikmaken van de geavanceerde huidverzorgingsproducten en technieken van Dior om gepersonaliseerde behandelingen aan te bieden.

De Dior Spa Suite is elegant ingericht, met een decor dat het rijke erfgoed en de esthetiek van het modehuis weerspiegelt. De ruimte is doordrenkt met een sfeer van exclusiviteit en comfort, die ervoor zorgt dat gasten zich volledig kunnen ontspannen tijdens hun behandeling. De behandelingen zelf zijn ontwikkeld door Dior wetenschappers en worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde therapeuten die ervoor zorgen dat elke gast zich speciaal en verzorgd voelt.

Daarnaast is er de 'Granita by Dior' ervaring, die uniek is voor dit partnership. Deze ervaring is vernoemd naar het befaamde Siciliaanse ijsgerecht en biedt gasten een verkwikkende en verfrissende behandeling, ideaal voor de warme mediterrane dagen. De Granita by Dior combineert aromatische citrusgeuren met verkoelende texturen, wat resulteert in een revitaliserende huidbehandeling die de zintuigen prikkelt en de huid opheldert.

Maar de samenwerking gaat verder dan de spa. Ook op culinair gebied laten Belmond en Dior hun invloed gelden met zorgvuldig samengestelde menu'sdie de lokale keuken met een Dior-tintje presenteren. Het hotelrestaurant, dat beschikt over een panoramisch terras met adembenemend uitzicht, zal exclusieve gerechten serveren geïnspireerd door de ingrediënten en smaken van Sicilië, evenals door de creativiteit en het vakmanschap van Dior.

Gasten die iets meer avontuur zoeken, kunnen deelnemen aan excursies die de betoverende cultuur en natuur van Sicilië verkennen. Van begeleide wandelingen door de oude Griekse theater van Taormina tot zeiltochten over de kristalheldere wateren, de activiteiten zijn net zo divers als de omgeving zelf. Elk avontuur is zorgvuldig gepland om de zintuigen te stimuleren en een blijvende herinnering aan dit magische eiland te creëren.

Deze samenwerking tussen Belmond en Dior belooft een onvergetelijke escapade, waarbij elke gast wordt meegevoerd op een reis van pure verwennerij. Het is een viering van de kunst van het leven, in een setting waar de glorie van de Italiaanse landschappen en culturele rijkdom harmonieus samenkomen met wereldse verfijning.

Belmond, bekend om haar exclusieve collectie hotels, treinreizen en riviercruises, heeft altijd gestreefd naar het creëren van onvergetelijke ervaringen voor haar gasten. Deze filosofie wordt weerspiegeld in elk aspect van het Grand Hotel Timeo, van de intieme en luxe accommodaties tot de nauwgezette aandacht voor detail in service en voorzieningen.

Dior, een symbool van haute couture en tijdloze elegantie, brengt een extra dimensie van allure en schoonheidsinspiratie naar deze stijlvolle retreat. Door de grenzen van traditionele spa-live-ins te verleggen en een gevoel van exclusiviteit en prestige te bieden, legt deze samenwerking de lat hoger voor luxe reizen en wellnesservaringen.

Met een schitterende mix van klassieke charme en moderne luxe is deze samenwerking tussen Belmond en Dior een uitnodiging voor de welgestelde reiziger om zich onder te dompelen in een wereld van verfijning en sereniteit. Het is een exclusieve kans om de ultieme vorm van ontspanning te ervaren, begeleid door de expertise en kunstzinnigheid van twee meesters in hun vakgebied.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.