ESPA Spa - een luxe oase boven de Skyline van Hong Kong

In het Ritz-Carlton International Commerce Center in Hong Kong, tussen de 116e en 118e verdieping, bevindt zich de ESPA Spa, de hoogste spa ter wereld. Deze luxueuze oase, ontworpen door HBA/Hirsch Bedner, biedt een unieke stedelijke spa-ervaring en wordt beschouwd als het kroonjuweel van de stadsskyline.

De ESPA Spa, meer dan 300 meter boven de bruisende straten van Hong Kong, biedt gasten de mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van een adembenemend uitzicht over de stad. De modern ontworpen ruimtes creëren een toevluchtsoord van rust en sereniteit. De spa beschikt over negen luxueuze behandelkamers en twee suites voor koppels, allemaal met kamerhoge ramen die een panoramisch uitzicht bieden. De ontspannende therapieën maken deze spa tot een van de beste luxe ontsnappingen in Hong Kong.

Het interieur van de spa is opmerkelijk uniek, met muren bekleed met paardenhaar en een vloeromtrek van warm hout vermengd met bronsmetaal, wat een mooi contrast vormt met de koele tinten van de ivoorstenen vloer bij de centrale receptie. Alle spa-voorzieningen zijn discreet verborgen achter schuifdeuren, terwijl een glazen hanger schittert tegen de gestructureerde lambrisering van de ruimte. Stijlvolle bronzen metalen accenten en afwerkingen voegen een onverwachte sprankeling toe aan de kamers van de spa.

De VIP-suites van ESPA bieden een luxueuze cocon voor elke gast, verankerd door een bronzen muur. Vanuit deze cocons kunnen gasten genieten van een prachtig uitzicht over Hong Kong terwijl ze ontspannen of een spabehandeling ondergaan op de behandelbedden. De ontspanningsruimte van de spa is een idyllische plek waar gasten voor of na de behandeling kunnen ontspannen in de speciaal ontworpen lounger pods.

Over het Ritz-Carlton, Hong Kong

Het Ritz-Carlton, Hong Kong, is niet alleen het thuis van de ESPA Spa, maar het is ook het hoogste hotel ter wereld. Het hotel is strategisch gelegen in het hart van Kowloon in Tsim Sha Tsui, op slechts tien minuten van het zakendistrict Central op Hong Kong Island via de Mass Transit Railway. Het hotel bevindt zich bovenop het Elements Shopping Mall, dat luxe modemerken, Chinese en westerse eetgelegenheden, een bioscoop en een busstation biedt dat diensten aanbiedt van Hong Kong naar de luchthaven van Shenzhen in China.

Het Ritz-Carlton, Hong Kong, beslaat de 102e tot de 118e verdieping van het International Commerce Centre. Alle kamers en suites bieden spectaculaire uitzichten op de skyline van Hong Kong, de stad en de Victoria Harbour vanaf een hoogte van 490 meter boven zeeniveau.

Het hotel biedt zes eetgelegenheden, waaronder het authentieke Chinese restaurant Tin Lung Heen en het innovatieve Italiaanse restaurant Tosca, beide bekroond met Michelin-sterren. Gasten kunnen ook genieten van een lunch- en dinerbuffet in Cafe 103, een ontbijtbuffet, een kenmerkende afternoon tea en avondcocktails in The Lounge & Bar, en DJ-feesten en tapas in Ozone op de 118e verdieping.

Het Ritz-Carlton, Hong Kong, biedt ook een scala aan ervaringen voor kinderen via het Ritz Kids-programma, en het organiseert regelmatig speciale evenementen en aanbiedingen voor gasten. Het hotel is ook een populaire locatie voor bruiloften en vergaderingen, met meer dan 17.000 vierkante voet aan evenementenruimte en een indrukwekkende, elegante, afgelegen locatie met uitzicht op Victoria Harbour in het hart van het Kowloon-gebied van Hong Kong.

  • Tin Lung Heen: Dit is een authentiek Chinees restaurant dat bekend staat om zijn verfijnde dim sum en andere traditionele Kantonese gerechten. Het restaurant heeft twee Michelin-sterren en biedt een ongeëvenaarde eetervaring.

  • Tosca di Angelo: Dit innovatieve Italiaanse restaurant biedt een verfijnde interpretatie van de Italiaanse keuken in een elegante en comfortabele omgeving. Het restaurant heeft een Michelin-ster en is een favoriete bestemming voor fijnproevers.

  • Cafe 103: Dit restaurant biedt een lunch- en dinerbuffet met een verscheidenheid aan internationale gerechten. Het is de perfecte plek voor een informele maaltijd of een gezellig samenzijn met vrienden en familie.

  • The Lounge & Bar: Deze stijlvolle en comfortabele lounge en bar biedt een ontbijtbuffet, een kenmerkende afternoon tea en avondcocktails. Het is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht op de stad.

  • Ozone: Gelegen op de 118e verdieping, is Ozone een trendy rooftop bar die DJ-feesten en tapas aanbiedt. Het biedt een adembenemend uitzicht op de stad en is een populaire bestemming voor zowel lokale bewoners als toeristen.

  • ESPA Spa: De hoogste spa ter wereld, gelegen tussen de 116e en 118e verdieping, biedt een scala aan ontspannende en verjongende behandelingen.

  • Fitnesscentrum: Het fitnesscentrum, gelegen op de 118e verdieping, is 24 uur per dag geopend en biedt een scala aan fitnessapparatuur en -faciliteiten.

  • Binnenzwembad: Het binnenzwembad, ook gelegen op de 118e verdieping, biedt gasten de mogelijkheid om te ontspannen en te zwemmen terwijl ze genieten van het prachtige uitzicht op de stad.

  • Ritz Kids: Dit programma biedt een scala aan activiteiten en ervaringen die speciaal zijn ontworpen voor jongere gasten.

  • Vergader- en evenementenruimtes: Met meer dan 17.000 vierkante voet aan evenementenruimte is het Ritz-Carlton, Hong Kong, een ideale locatie voor bruiloften, vergaderingen en andere speciale evenementen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.