AEON opent zijn deuren in Atlantis The Royal in Dubai

Het luxemerk AEON heeft recentelijk zijn deuren geopend in het wereldberoemde Atlantis The Royal Resort in Dubai, hiermee het publiek een uitzonderlijke winkelbelevenis belovend. Gelegen aan de prestigieuze Palm Jumeirah, staat het Atlantis The Royal Resort bekend om zijn adembenemende architectuur, ongeëvenaarde faciliteiten en luxe accommodaties.

AEON, dat zich presenteert als de 'Ruimte voor Persoonlijkheden', biedt een frisse kijk op luxe retailing door een verzameling van de meest gewilde moderne kunst en mode in een ultramoderne omgeving. De retailruimte is ontworpen met een nadruk op ervaring, waardoor klanten worden ondergedompeld in een wereld waarin kunst, technologie en mode samenkomen.

Dit nieuwe boetiekconcept biedt niet alleen de nieuwste modecollecties en accessoires van wereldberoemde merken, maar versterkt ook de koopbeleving door de integratie van avant-gardistische elementen zoals digitale displays, interactieve spiegels en high-tech passystemen. Deze elementen zijn ontworpen om de betrokkenheid van klanten te vergroten en hen een unieke en op maat gemaakte winkelervaring te bieden.

Bovendien zijn door het gehele pand, dat zich uitstrekt over 2.600 vierkante meter, verschillende kunstwerken tentoongesteld. De kunst is zo geplaatst dat shoppers tijdens hun winkelbezoek een wandeling door een galerij kunnen maken. AEON hecht veel waarde aan de combinatie van kunst en retail en heeft daarom kunstwerken van gevestigde en opkomende kunstenaars uitgenodigd om te exposeren binnen de ruimte.

AEON streeft ernaar om een unieke klantenervaring te creëren door een dynamische mix van mode, kunst en technologie te bieden. Het doel is om klanten de kans te geven om te genieten van de prachtige kunstwerken terwijl ze bladeren door de nieuwste modetrends en technologische snufjes. Deze holistische benadering van retail maakt AEON tot een innovatieve bestemming voor shoppers die op zoek zijn naar een winkelervaring die verder gaat dan het conventionele.

In een tijd waarin de retailindustrie blijft evolueren en de verwachtingen van klanten steeds hoger worden, wil AEON voorop lopen in de verandering. Door een winkelervaring te bieden die verder gaat dan alleen de verkoop van producten, hoopt AEON klanten aan zich te binden en een diepere, meer betekenisvolle relatie met hen op te bouwen.

Naast de innovatieve technologieën en moderne kunstwerken, hanteert AEON ook duurzaamheidspraktijken. Het merk heeft bijgedragen aan het verminderen van de milieu-impact door duurzaam geproduceerde producten en verpakkingsmateriaal te gebruiken. Dit alles draagt bij aan het creëren van een winkelervaring die niet alleen uniek is in termen van esthetiek en sfeer, maar ook verantwoordelijk en duurzaam.

 

- Wat maakt de AEON winkelervaring uitzonderlijk? Een combinatie van moderne kunst, geavanceerde technologie en de nieuwste modecollecties in een prachtige ruimte maakt de winkelervaring bij AEON uitzonderlijk.
- Waar bevindt de winkel van AEON zich? De winkel van AEON bevindt zich in Atlantis The Royal Resort in Dubai.
- Hoe groot is de winkelruimte van AEON? De winkelruimte van AEON strekt zich uit over 2.600 vierkante meter.
- Welke rol speelt kunst in de AEON winkel? Kunst speelt een belangrijke rol in de AEON winkel, met tentoonstellingsruimtes voor zowel gevestigde als opkomende kunstenaars.
- Wat zijn enkele high-tech functies van de winkel van AEON? Enkele high-tech functies van de winkel van AEON omvatten digitale displays, interactieve spiegels en geavanceerde passystemen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.