Luxe Compound in Miami Beach zoekt recordprijs van $36 miljoen

Diep genesteld in het hart van Biscayne Point, een exclusieve enclave in Miami Beach, staat een adembenemend wooncomplex te koop voor een verbluffend bedrag van $36 miljoen. Dit luxueuze domein zou, indien het voor deze vraagprijs verkocht wordt, een nieuw record vestigen voor het gebied, een teken van de steeds groeiende exclusiviteit en vraag naar top-end vastgoed in deze regio.

Het complex is een ware vertoning van opulentie, verspreid over een oppervlakte van ruim 13.000 vierkante voet. De residentie biedt een overvloed aan ruimte en luxe voor de potentiële koper. Het belangrijkste woonhuis toont de grandeur van moderne architectuur, terwijl de aandacht voor detail en afwerking van het interieur iedere bezoeker zal imponeren.

Deze private oase bevat zeven slaapkamers en acht volledige badkamers, evenals twee gedeeltelijke badkamers, wat het geheel maakt tot een ideaal toevluchtsoord voor een groot gezin of voor het hosten van gasten. Allen die het domein betreden worden begroet door een adembenemende foyer, die overgaat in ruime leefruimten, zowel binnen als buiten, en dit alles verfraaid met de meest hoogwaardige materialen en apparatuur.

De goed doordachte indeling van het pand biedt ongeëvenaard comfort en bruikbaarheid. Inclusief een professioneel uitgeruste keuken die elke chef-kok in vervoering zou brengen. Met state-of-the-art apparatuur en een prachtig design, biedt het de perfecte omgeving voor het bereiden van gastronomische maaltijden en het entertainen van gasten.

Buiten is de allure net zo krachtig, met een prachtig uitzicht op het water dat de achtergrond vormt voor het majestueuze infinity zwembad en de jacuzzi. De buitenruimte herbergt ook een volledig uitgeruste buitenkeuken, een boothelling en een eigen aanlegsteiger, waardoor het een waar paradijs is voor watersportliefhebbers en zij die het buitenleven waarderen.

Veiligheid en privacy zijn prominent aanwezig in het ontwerp van deze compound. Een hoogwaardig beveiligingssysteem garandeert de gemoedsrust van de bewoners, terwijl een smeedijzeren poort en weelderige landschapsarchitectuur voor een extra laag privé toevoegen. De afzondering wordt nog verhoogd door de strategische ligging van het pand op een hoekperceel, wat zorgt voor een ongeëvenaarde rust en stilte.

Niet alleen biedt deze eigentijdse villa een luxueuze levensstijl, maar ook een ongekende investeringsmogelijkheid in een gebied dat bekend staat om zijn robuuste vastgoedmarkt. Het gegeven dat deze woning een nieuw verkooprecord kan vestigen, is een getuigenis van de gestage opwaartse trend in de luxe vastgoedsector van Miami Beach.

Het aanbod op deze unieke locatie is zeldzaam en de prijs weerspiegelt de uitzonderlijke waarde van het onroerend goed in een van de meest gewilde buurten. Deze speciale compound is niet enkel een huis, maar een kunstwerk, ontworpen voor de meest veeleisende estheet en levensgenieter.

Miami Beach, gelegen in Zuid-Florida, staat bekend om zijn kristalheldere stranden, levendige nachtleven en kosmopolitische cultuur. De stad is een verzamelplaats geworden voor welgestelden, beroemdheden en diegenen die op zoek zijn naar een luxe levensstijl in een dynamische en esthetisch aantrekkelijke omgeving. Als gevolg hiervan heeft het vastgoed in Miami Beach een constante waardetoename doorgemaakt, waarbij prime eigendommen zoals deze compound in Biscayne Point van onschatbare waarde zijn voor zowel lokale als internationale kopers.

De vastgoedmarkt in Miami Beach biedt een breed scala aan opties, van hoogbouw luxe appartementen tot spectaculaire losstaande villa's en compounds zoals de een hier beschreven. Elk van deze woonopties komt met zijn eigen unieke voordelen en voorzieningen. De stijging van de vraag naar deze eigenschappen is mede te danken aan het gunstige fiscale klimaat van Florida, dat geen staatsinkomstenbelasting heeft en lage eigendomstaksen hanteert, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor vermogende individuen en investeerders.

Alsof het prachtige vastgoed zelf niet genoeg is, worden bewoners van Miami Beach ook vergast op een rijk palet aan culturele activiteiten en entertainment. Van wereldberoemde kunstgalerijen en musea tot high-end winkelbestemmingen, gastronomische restaurants en energieke nachtclubs - er is altijd iets te beleven in deze bruisende metropool.

Biscayne Point, de wijk waar dit compound gelegen is, biedt een meer besloten en rustige omgeving vergeleken met de drukte van South Beach. Het is een plek waar bewoners kunnen ontsnappen aan de hectiek en genieten van de serene sfeer van de omliggende natuur en het water. De gemeenschap is grotendeels residentieel en staat bekend om zijn veiligheid en exclusiviteit, waardoor het een ideale bestemming is voor gezinnen of diegenen die op zoek zijn naar een rustige toevluchtsoord zonder in te boeten aan toegankelijkheid.

Het belang van Biscayne Point wordt nog versterkt door de nabijheid van belangrijke verkeersaders en de aansluiting op de rest van Miami en de grotere regio. Deze bereikbaarheid, in combinatie met de hoogwaardige voorzieningen en de prachtige natuurlijke omgeving, creëert een levensstijl die zowel ontspannen als praktisch is.

De aantrekkelijke eigenschappen van deze compound – van de architectonische grandeur en de luxueuze voorzieningen tot de privacy en veiligheid – maken het tot een begerenswaardig bezit dat ongetwijfeld geschiedenis zal schrijven in de annalen van het vastgoed in Miami Beach. Elk aspect van dit onroerend goed is zorgvuldig overwogen en uitgevoerd met de grootst mogelijke finesse, waardoor het een waar meesterwerk is in de hedendaagse vastgoedmarkt. Voor de fortuinlijke koper zal dit huis niet louter een stulpje zijn, maar een symbool van status, comfort en ultieme luxe.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.