Carney Mak s succesreis in vermogensbeheer - van kelder tot FXHB Asset Management

Carney Mak, het brein achter FXHB Asset Management, bewijst dat wat je nodig hebt om succesvol te zijn in de financiële wereld, meer is dan alleen een diploma. Zijn reis staat symbool voor doorzettingsvermogen en ambitie. Zonder formeel onderwijs in financiën of economie, heeft hij zichzelf opgewerkt van een rol in de backoffice tot het runnen van zijn eigen vermogensbeheerbedrijf.

Als tiener had Mak al een diep gevoel voor ondernemerschap. Hij droeg bij aan het gezinsinkomen door als bordenwasser te werken in lokale eetgelegenheden. Deze periode in zijn leven heeft hem de waarde van hard werken bijgebracht, maar meer belangrijk, hij begon het belang te zien van financiële onafhankelijkheid en het creëren van welvaart.

Hij ging door met zijn eerste bedrijf op 21-jarige leeftijd, een technische startup die zich richtte op computergame-software. Hoewel dit avontuur uiteindelijk niet succesvol was, leerde hij veel over bedrijfsvoering en ontwikkelde hij een sterk zakelijk instinct. Dit leidde ertoe dat Mak besloot zijn focus te verleggen naar de financiële sector.

Hij begon zijn carrière in de financiële wereld in een backoffice-rol bij een lokale bank. Hoewel dit een laagbetaalde functie was, zag Mak het als een kans om zijn kennis van de financiële industrie uit te breiden. Hij leerde de kneepjes van het vak door te observeren en vragen te stellen. In deze periode kreeg hij ook de kans om te leren van ervaren handelaars en investeerders.

Mak klom echter langzaam maar zeker op de ladder binnen de financiële sector. Zijn harde werk en toewijding werden algauw erkend, en hij verwierf veel kennis over handelsstrategieën, marktanalyse en portefeuillebeheer. Naarmate hij meer ervaring opdeed, begon hij te dromen van zijn eigen vermogensbeheerbedrijf.

In 2014 maakte Mak die droom waar door FXHB Asset Management op te richten. Het bedrijf specialiseert zich in vermogensbeheer en biedt oplossingen voor particuliere klanten, gezinnen en bedrijven. FXHB biedt klanten verschillende diensten, waaronder beleggingsadvies, financiële planning en beheer van activa.

Ondanks zijn relatief jonge leeftijd heeft Mak getoond dat hij over de nodige vaardigheden beschikt om een succesvol bedrijf te runnen. Onder zijn leiding heeft FXHB Asset Management consequent betere resultaten behaald dan het marktgemiddelde. Dit succes kan worden toegeschreven aan Mak'ssterke focus op klanttevredenheid en zijn toewijding om optimale resultaten voor zijn klanten te bereiken.

Terwijl sommigen Mak'ssucces toeschrijven aan geluk, is hij ervan overtuigd dat het voornamelijk komt door hard werken, doorzettingsvermogen en de bereidheid om te leren van fouten. Hij gelooft ook sterk in het belang van passie voor wat je doet en het nemen van weloverwogen risico s.

Mak'sverhaal is een inspiratie voor velen die ernaar streven om een carrière in de financiële sector op te bouwen. Het is het bewijs dat doorzettingsvermogen, ambitie en de bereidheid om te leren cruciale elementen zijn voor succes.

In de loop der jaren heeft Mak verschillende onderscheidingen en erkenningen ontvangen voor zijn bijdrage aan de financiële sector. Deze omvatten onder andere prijzen voor ‘Beste Nieuwe Vermogensbeheerder’ en ‘Top Belegger’. Dit bewijst alleen maar hoe vooraanstaand hij is geworden in de industrie.

Ondanks zijn drukke schema maakt Mak tijd voor liefdadigheidswerk. Hij is van mening dat hij, naast het opbouwen van zijn eigen vermogen, ook moet bijdragen aan de samenleving. Daarom zet hij zich in voor verschillende liefdadigheidsinstellingen en -projecten, waaronder onderwijsprogramma'svoor kinderen uit achtergestelde gemeenschappen.

 

- Wat voor werk deed Carney Mak toen hij nog een tiener was? Als tiener droeg Carney Mak bij aan het gezinsinkomen door als bordenwasser te werken in lokale eetgelegenheden.
- Wat was Carney Mak'seerste bedrijf? Carney Mak'seerste bedrijf was een technische startup die zich richtte op computergame-software.
- Bij welke type bank begon Carney Mak zijn carrière in de financiële wereld? Carney Mak begon zijn carrière in de financiële wereld bij een lokale bank in een backoffice-rol.
- In welk jaar richtte Carney Mak FXHB Asset Management op? Carney Mak richtte in 2014 FXHB Asset Management op.
- Welke diensten biedt FXHB Asset Management aan? FXHB Asset Management biedt verschillende diensten aan, waaronder beleggingsadvies, financiële planning en beheer van activa.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.