Tomorrow London Verwerft A-COLD-WALL* van Samuel Ross

Tomorrow London Holdings Ltd. heeft bewezen een vooruitstrevende speler te zijn in de modewereld met de recente acquisitie van het invloedrijke streetwear-merk A-COLD-WALL*, opgericht door de Britse ontwerper Samuel Ross. Deze strategische zet markeert een nieuwe fase in de geschiedenis van het merk, dat bekendstaat om het vermengen van Britse arbeidersklasse uniformen met high-end mode, en biedt kansen voor uitbreiding en groei onder de paraplu van het gerenommeerde bedrijf.

Samuel Ross, wiens carrière een indrukwekkende stijging kende nadat hij eerst werkzaam was als assistent van Virgil Abloh bij Off-White™ en DONDA, lanceerde A-COLD-WALL* in 2015. Het merk verwierf snel aandacht in de mode-industrie dankzij Ross' unieke benadering van streetwear, waarbij hij sociale klassen en culturele dialoog samenbracht in zijn ontwerpen. De esthetiek van A-COLD-WALL* omvat het gebruik van technische materialen en experimentele stoffen, wat resulteerde in het winnen van de prestigieuze LVMH Prize voor jonge modeontwerpers in 2019.

De samenvoeging met Tomorrow biedt A-COLD-WALL* niet alleen extra middelen en steun op het gebied van infrastructuur, maar ook toegang tot een wereldwijd netwerk en retail platform. Dit zal het merk in staat stellen om zijn bereik te vergroten en de aanwezigheid op internationale markten te verdiepen. Bovendien kan A-COLD-WALL* profiteren van de ervaring en expertise van Tomorrow op het gebied van branding en commerciële strategieën.

Het besluit van Samuel Ross om de meerderheid van zijn bedrijf te verkopen aan Tomorrow weerspiegelt zijn vertrouwen in de capaciteit van Tomorrow om het merk te laten groeien en evolueren, terwijl zijn eigen artistieke visie behouden blijft. Ross, die aanblijft als Creative Director en een aanzienlijk minderheidsbelang behoudt, zal blijven leiden met zijn creatieve kracht en innovatieve ideeën.

Tomorrow is een bedrijf dat zich richt op het bouwen van merken en het leveren van operationele ondersteuning, productie, verkoop en marketingdiensten. Met deze acquisitie versterkt Tomorrow zijn portfolio en bevestigt het zijn positie als een belangrijke speler in de hedendaagse mode-industrie. Het bedrijf heeft een indrukwekkende lijst van samenwerkingen en investeringen in diverse merken over de hele wereld, van gevestigde namen tot opkomend talent.

Voor A-COLD-WALL* betekent de aansluiting bij Tomorrow de mogelijkheid om te blijven innoveren en te experimenteren binnen een steviger netwerk, waarbij het kan profiteren van schaalvergroting zonder de essentie van het merk te verliezen. Het partnership belooft een versterking van de distributiekanalen en maakt een breder productassortiment toegankelijk dat verder gaat dan herenkleding, een terrein waarop A-COLD-WALL* al invloedrijk is.

In reactie op de overname uitte Ross zijn enthousiasme over de samenwerking met Tomorrow en zijn optimisme over de toekomstperspectieven voor het merk. Hij erkent dat dit partnerschap nieuwe deuren opent voor A-COLD-WALL* en mogelijkheden biedt om zowel de esthetische visie van het merk als de zakelijke ambities naar een hoger niveau te tillen.

Tomorrow heeft te kennen gegeven dat het de unieke identiteit van A-COLD-WALL* zal respecteren en de culturele en creatieve kern van het merk zal ondersteunen. Hiermee wordt de onafhankelijkheid van Ross' visie gewaarborgd terwijl ze samen werken aan de groei en ontwikkeling van het merk.

De modewereld zal nauwlettend toekijken hoe deze nieuwe samenwerking zich ontvouwt en A-COLD-WALL* zich verder ontwikkelt onder de vleugels van Tomorrow. Met deze deal wordt eens te meer aangetoond dat innovatieve designfilosofieën en zakendoen hand in hand kunnen gaan binnen de dynamische en voortdurend evoluerende modewereld.

In het vervolg van dit artikel zal er meer inzicht worden gegeven in het traject van A-COLD-WALL* en de invloeden ervan op de mode-industrie. We zullen de unieke ontwerpesthetiek van het merk, de samenwerkingen en de impact op de culturele dialoog in de modewereld verder onderzoeken. Daarnaast zal er aandacht worden besteed aan de rol van Tomorrow London en hoe het bedrijf andere modehuizen onder zijn hoede helpt ontwikkelen en transformeren. We zullen ook een blik werpen op de mogelijke toekomstrichtingen voor A-COLD-WALL* en hoe de recente ontwikkelingen de weg kunnen effenen voor nieuwe creatieve ondernemingen binnen de industrie.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ariana Grande’s nieuwe album 'Eternal Sunshine' nu te streamen In de kijker

Ariana Grande heeft de muziekwereld wederom een geschenk gegeven met haar nieuwste album, getiteld 'Eternal Sunshine'. Dit meesterwerk is nu voor f...