Margot Robbie en Ryan Gosling in Ocean's Eleven Prequel

Margot Robbie en Ryan Gosling, twee van Hollywoods meest gewilde sterren, zullen samen te zien zijn in een nieuwe film die fungeert als een prequel op de iconische heist-serie Ocean's Eleven. De film, die zich zal afspelen in Europa in de jaren '60, belooft een frisse blik te werpen op het klassieke verhaal met een combinatie van stijl, humor en spannende nieuwe plotwendingen.

De nieuwe film draagt de werktitel "Ocean's Eleven" en wordt geproduceerd door Warner Bros. Het project heeft al grote belangstelling gewekt vanwege de indrukwekkende namen die aan de cast zijn toegevoegd. Robbie en Gosling zullen niet alleen hun chemie opnieuw tonen na samen te hebben gewerkt aan "Barbie", maar zij zullen ook de kans krijgen om hun veelzijdige acteertalent in te zetten in de dynamische en vaak verrassende wereld van heist-films.

Jay Roach, bekend van zijn werk aan films zoals "Bombshell" en "Trumbo", zal de regie op zich nemen, terwijl Carrie Solomon verantwoordelijk is voor het scenario. Dit team heeft eerder bewezen succesvolle en boeiende films te kunnen leveren, waardoor de verwachtingen hooggespannen zijn voor deze nieuwe toevoeging aan de Ocean's-franchise.

"Het plot zal draaien om een nieuw team van dieven dat geleid wordt door Robbie's personage," meldt een bron dicht bij de productie. Met de focus op een vrouwelijk personage in de hoofdrol, kan deze prequel een frisse wind door de serie blazen en het typische patroon van mannelijke hoofdrollen in de franchise doorbreken.

Het originele "Ocean's Eleven" uit 1960, met Rat Pack-leden zoals Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr., werd opnieuw uitgebracht in 2001 met George Clooney als de gladde meesterdief Danny Ocean. Deze moderne herinterpretatie leidde tot een trilogie waarin ook Brad Pitt en Matt Damon schitterden, en een spin-off met een geheel vrouwelijke cast, "Ocean's 8", met Sandra Bullock en Cate Blanchett, kwam uit in 2018.

Hoewel details over de verhaallijn en andere castleden nog steeds onder wraps worden gehouden, suggereert de keuze voor Robbie en Gosling dat de film de charmante en snelle uitstraling van eerdere afleveringen zal behouden. Hun aantoonbare ervaring in zowel drama als komedie maakt hen de ideale kandidaten om deze geliefde personages opnieuw tot leven te wekken en om te vormen voor een nieuwe generatie filmliefhebbers.

De verwachtingen zijn hoog, niet alleen vanwege de gecombineerde sterrenkracht van Robbie en Gosling, maar ook vanwege de rijke geschiedenis van de Ocean's-serie die altijd heeft gespeeld met ingenieuze plotwendingen en een ensemble van interessante karakters. Fans van de franchise en filmenthousiastelingen kijken daarom reikhalzend uit naar meer informatie over de setting, het verhaal, en natuurlijk de nostalgische connecties met de bestaande films.

In het licht van de recente trend om franchises te vernieuwen met prequels, sequels en spin-offs, ziet het er naar uit dat Warner Bros. een slimme zet doet door terug te grijpen op een bewezen filmserie, terwijl ze nog steeds een nieuw perspectief aanbrengen. Met de talentvolle cast en crew die betrokken zijn bij dit project, is het mogelijk dat de film niet alleen een eerbetoon wordt aan wat voorafging, maar ook een spannende stand-alone toevoeging aan een geliefde serie.

De aankondiging dat Margot Robbie en Ryan Gosling de hoofdrollen zullen spelen in de prequel van Ocean's Eleven heeft fans al in vervoering gebracht. Er is iets onweerstaanbaar aan het idee van deze twee A-listers die samenkomen om ons mee te nemen naar een gestileerd tijdperk vol intriges en elegante misdaden. Het was in de vroege jaren 60, een tijdperk dat bekend staat om zijn glamour en spanning, dat het oorspronkelijke Ocean's Eleven zijn debuut maakte. Nu, meer dan zestig jaar later, komt de nostalgie van die periode terug in een nieuwe film die belooft om zowel trouw te blijven aan zijn roots als ook nieuwe elementen te introduceren in een bekende wereld.

Margot Robbie is zonder twijfel een van de meest talentvolle actrices van haar generatie. Met een breed scala aan rollen van de ingewikkelde figuur Harley Quinn in de DC Extended Universe tot de ijskunstschaatster Tonya Harding in de biografische film "I, Tonya", heeft Robbie keer op keer haar bereik en dieptevermogen als actrice getoond. Haar vermogen om complexe personages neer te zetten gecombineerd met een charismatische aanwezigheid op het scherm maakt haar een logische keuze voor een rol die vraagt om sluwheid, intelligentie en een vleugje mysterie.

Aan de andere kant staat Ryan Gosling, een acteur die zijn vaardigheden evenzo heeft bewezen in een verscheidenheid aan genres. Van zijn hartverscheurende vertolking in "The Notebook" tot zijn met koelbloedige precisie gevulde rol in "Drive", Gosling heeft een unieke capaciteit om personages met diepte en nuances te spelen. Zijn natuurlijke charme en de mogelijkheid om een sterk schouwspel te leveren in zowel actie als romantiek maken hem de ideale tegenspeler voor Robbie in een film die leunt op slimme plotbewegingen en intense karakterinteracties.

Met Jay Roach aan het roer als regisseur, die heeft laten zien dat hij zowel dramatische als komische films kan leveren, ligt er een solide basis voor de film. Roach kent de kneepjes van het vak om zowel vertederende als krachtige scènes te creëren, wat cruciaal zal zijn voor een film die vertrouwt op de dynamiek tussen zijn hoofdpersonen en de spanning van een heist-verhaallijn. Carrie Solomon, die het scenario schrijft, zal met haar creatieve inzichten ervoor moeten zorgen dat het verhaal zowel innoverend als trouw aan de geest van de serie is.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Vanessa Kirby is de nieuwe Cartier Panthère In de kijker

Het prestigieuze Huis van Cartier heeft al decennialang een onmiskenbaar symbool in zijn collectie: de panter. Al sinds 1948, toen Louis Cartier zi...