Duke and Dexter brengen een Playboy-samenwerking uit

Duke and Dexter, een gerenommeerd Brits schoenenmerk dat zich onderscheidt door zijn luxueuze afwerkingen en karakteristieke ontwerpen, heeft onlangs aangekondigd dat ze in samenwerking met Playboy een spraakmakende collectie op de markt brengen. Deze samenwerking is een fusie van klassieke elegantie en een speelse twist, waarbij beide merken hun krachten bundelen om een reeks schoeisel te ontwikkelen die zowel oogstrelend als exclusief is.

De capsulecollectie van Duke and Dexter en Playboy is geïnspireerd door de rijke historie en het iconische logo van Playboy. Het assortiment, bestaande uit slippers en laarzen, is vervaardigd uit materialen van de hoogste kwaliteit leer. Dit leer is niet alleen zorgvuldig gekozen vanwege zijn duurzaamheid en comfort, maar het heeft ook een speciale behandeling ondergaan om het robuuster te maken tegen verschillende weersomstandigheden zoals regen en sneeuw, waardoor de schoenen ideaal zijn voor verschillende seizoenen.

De slippers, perfect voor een relaxte maar elegante look, zijn voorzien van een volledige leren bovenkant en zijn met precisie afgewerkt. Elke slipper draagt trots het Playboy-logo, wat bijdraagt aan de exclusiviteit van de schoen. Aan de andere kant bieden de laarzen een sterkere constructie, ideaal voor de koudere dagen, door het gebruik van shearling leer aan de binnenkant. Dit bijzondere leer zorgt voor extra warmte en comfort, waardoor je voeten behaaglijk blijven, zelfs tijdens de meest barre weersomstandigheden.

De aandacht voor detail strekt zich nog verder uit, met verfijnd borduurwerk en het merklogo dat opvallend op de tong van elke schoen is gedrukt. Deze elementen zorgen ervoor dat de schoenen onmiddellijk herkenbaar zijn als onderdeel van deze unieke samenwerking tussen twee iconische merken.

Om de lancering van deze speciale collectie te vieren, onthulde Duke and Dexter een stijlvol lookbook met een sterke Playboy-uitstraling. De kledingstukken in dit lookbook zijn duidelijk geïnspireerd door het bekende Playboy-imago, waarbij kleuren zoals roze en wit de boventoon voeren en een levendige dynamiek toevoegen aan de presentatie van de schoenen.

Het merk ging zelfs een stap verder door diverse outfits voor koppels te introduceren en gedurfde combinaties van oversized jassen, loszittende broeken en casual streetwear items te presenteren. De verscheidenheid aan kledingcombinaties laat zien hoe veelzijdig de schoenen zijn en hoe ze gemakkelijk kunnen worden gecombineerd met verschillende stijlen en persoonlijkheden.

De prijs van deze exclusieve schoenen varieert van ongeveer €120 tot €250, afhankelijk van het specifieke model dat je kiest. Met deze prijspunten positioneert Duke and Dexter de collectie in een toegankelijk luxe segment, wat betekent dat liefhebbers van mode en kwaliteitsschoeisel de kans krijgen om een stukje exclusiviteit aan hun garderobe toe te voegen.

De samenwerking tussen Duke and Dexter en Playboy is goed ontvangen in de modewereld en belichaamt perfect de harmonie tussen stijl en extravagante luxe. Voor wie op zoek is naar schoeisel dat een statement maakt en zich wil onderscheiden in de menigte, biedt de unieke collectie van Duke and Dexter en Playboy uitkomst. Bezoekers van exclusieve boetieks en liefhebbers van online shoppen krijgen nu de kans om deel uit te maken van een modebeweging die tegelijk tijdloos en hedendaags is. Ontdek deze bijzondere collectie en laat je inspireren door de samensmelting van een van de meest herkenbare merken ter wereld met het vakmanschap van kwalitatieve schoenenmode.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ariana Grande’s nieuwe album 'Eternal Sunshine' nu te streamen In de kijker

Ariana Grande heeft de muziekwereld wederom een geschenk gegeven met haar nieuwste album, getiteld 'Eternal Sunshine'. Dit meesterwerk is nu voor f...