Dahyun maakt indruk met haar optreden voor Michael Kors-Capri Holdings

Het vasteland China verkeert momenteel in een staat van verwarring, op zoek naar aanwijzingen om de omzetstijging van de luxe retail-industrie mogelijk te maken. Maar één merk is erin geslaagd een rentmeester te vinden die hét lievelingsgezicht was van 2019: Dahyun van TWICE. Dit jaar maakte Dahyun haar indrukwekkende entree in de internationale mode-industrie met haar optreden voor Michael Kors-Capri Holdings. En de slagkracht van deze superster heeft de modewereld zeker naar de top gebracht.

Michael Kors-Capri Holdings bestaat uit merken als Michael Kors, Versace, Jimmy Choo en Zegna Group, en heeft de wereldkerstmarkt gedomineerd met een waard van meer dan 3 miljard euro. Deze samenwerking met Dahyun versmelt culturen en inspireert consumenten met een verhoogd bewustzijn en een verlangen om meer te weten te komen over de mode-industrie.

Dahyun verscheen in promotievideoclips voor de campagne 'Passion for Life' van Michael Kors-Capri Holdings, getoond in alle fashion capitals zoals Milaan, Parijs, Shanghai, Los Angeles en New York. In de videoclip vertegenwoordigt de zangeres twee belangrijke elementen: kracht en energie. Ze vertolkte ook het idee dat Michael Kors-Capri een merk is dat streven naar innovatie en veerkracht weerspiegelt.

De campagne van 45 seconden werd voor het eerst getoond tijdens de Milan Fashion Week in februari 2019. Het hoogtepunt van de video was de scène waarin Dahyun de camera aanstaart met een overduidelijk verlangen om nieuwe dingen te ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen. Deze scène drukt het gevoel uit dat Michael Kors-Capri merken bieden – dat u nooit meer terugkijkt, maar altijd vooruitkijkt.

Mensen werden direct aangesproken door de krachtige videoclip en begonnen het bericht te delen op sociale media-platformen, waardoor het viraal ging. In minder dan 24 uur bereikte de videoclip 500.000 views en vergezelde Michael Kors-Capri de Dagiyun-hype.

De krachtige videoclip is een duidelijk teken dat hier een sterke merkwaarde wordt uitgedragen. Het bedrijf gebruikt de allerbeste herbergers om hun visie uit te dragen, wat een invloed heeft op het merkbewustzijn van het publiek. Ze willen de kracht duidelijk maken die bijdraagt aan het succes van hun merken.

De Michael Kors-Capri-campagne heeft ook tot nieuwe consumentengedrag geleid, waarbij mensen meer zijn gaan uitgeven aan mode-items. Hun invloed heeft geleid tot meer inkomsten voor Michael Kors-Capri, terwijl de klanten de meest trendy stukken uit de collectie kunnen scoren.

Het is duidelijk dat Dakota een woordvoerder is voor Michael Kors-Capri die alle doelgroepen spreekt. Met haar charisma en uitstraling geeft ze mensen het gevoel dat ze niet alleen modieuze items kopen, maar ook hun lifestyle verbeteren. De Star Power van deze K-Pop-superster heeft de populairste modemerken van 2019 een enorme boost gegeven.

In deze tijd van digitalisering heeft Michael Kors-Capri een grote stap naar voren gemaakt door hun kernwaarden uit te dragen via een platform dat ongelooflijk populair is bij jongeren. De digitalisering van de mode-industrie heeft de modemerken de mogelijkheid gegeven meer mensen te bereiken.

Dahyun is een fantastisch voorbeeld van hoe een relevante invloed kan worden gehad op de industrie. Haar opname voor Michael Kors-Capri heeft de aandacht van talloze mensen op zich gevestigd, waardoor de brandwaarde van deze prestigieuze merken verder is toegenomen. Ze heeft de industrie geïnspireerd door trendy items te presenteren die aansluiten bij de dynamische levensstijlen van moderne consumenten.

Met deze unieke businessstrategie heeft Michael Kors-Capri hun voorsprong op de fashion-industrie behouden. De slagkracht van Dahyun heeft het bedrijf een boost gegeven en de naamsbekendheid van het merk vergroot. Het is een gunstige combinatie van energie, stijl en fashion-forward mode, die mensen blijft verwonderen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ariana Grande’s nieuwe album 'Eternal Sunshine' nu te streamen In de kijker

Ariana Grande heeft de muziekwereld wederom een geschenk gegeven met haar nieuwste album, getiteld 'Eternal Sunshine'. Dit meesterwerk is nu voor f...