Calvin Harris als hoofdact op Pegasus World Cup 2024

De Schotse DJ en producer Calvin Harris, een titan in de muziekindustrie, is aangekondigd als de hoofdact voor de Pegasus World Cup van 2024. Dit prestigieuze evenement, dat gesponsord wordt door het luxe Franse kristalbedrijf Baccarat, combineert de passie voor paardenraces met topentertainment. De Pegasus World Cup staat bekend om zijn hoge prijzengeld en de elite status binnen de paardensport, en trekt elk jaar tal van beroemdheden en invloedrijke figuren.

De keuze voor Harris als headliner onderstreept de ambitie van het evenement om een meeslepende ervaring te bieden die verder gaat dan de sport zelf. Met wereldwijde hits zoals 'Summer' en 'Feel So Close', staat Harris garant voor een onvergetelijke show die de dynamiek van de races zal aanvullen. Zijn vermogen om het publiek te boeien met zijn elektrische beats en melodieuze harmonieën maakt hem de perfecte artiest om de energie van de dag voort te zetten na de laatste race.

De Pegasus World Cup vindt plaats op 27 januari 2024, met als locatie het Gulfstream Park in Hallandale Beach, Florida. Het evenement heeft sinds zijn oprichting in 2017 een stempel gedrukt op de kalender van paardenraces en entertainment, waarbij het de aandacht heeft gevestigd op de veelzijdigheid en glamour van de sport. Naast opwindende races en muzikaal vertier biedt het evenement een verscheidenheid aan culinaire ervaringen en interactieve activiteiten op het terrein. Bezoekers kunnen genieten van heerlijke gerechten van gerenommeerde chefs, deelnemen aan speciale Baccarat-kristalworkshops en rondlopen in een luxueuze omgeving.

Als geëerde partner heeft Baccarat zich verbonden aan de Pegasus World Cup om een vleugje elegantie en grandeur toe te voegen. Zij zijn onder meer de naamgever van de 'Baccarat Lounge', een exclusieve VIP-ruimte waar gasten tussen het racen door kunnen ontspannen. Hier worden verfrissende drankjes geschonken in prachtige Baccarat-kristallen glazen, wat bijdraagt aan de unieke ervaring.

Dit jaar belooft de Pegasus World Cup een ongeëvenaarde ervaring te worden, mede dankzij de aanwezigheid van Calvin Harris. Met een geschatte waarde van maar liefst $110 miljoen, is Harris niet alleen een zwaargewicht in de muziekindustrie, maar hij heeft ook een indrukwekkende carrière die teruggaat tot 2002. Hij heeft meerdere awards in de wacht gesleept, waaronder een Grammy en MTV VMA s, en werkte samen met grote namen zoals Rihanna en Pharrell Williams. Zijn constante vernieuwing en hitgevoeligheid maken hem tot een vaste waarde in de wereld van de elektronische muziek.

Naast de aankondiging van Calvin Harris zijn er nog andere hoogtepunten te verwachten tijdens de Pegasus World Cup. Met een prijzenpot van $3 miljoen voor de winnaars van de races, trekt het evenement topklasse volbloedpaarden en jockeys uit de hele wereld. De strijd om de winst zal ongetwijfeld spannend zijn, met als hoogtepunt de Pegasus World Cup Invitational (G1) race.

De organisatie van de Pegasus World Cup legt de lat steeds hoger om bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden. De combinatie van sport, muziek en luxe maakt dit evenement uniek. Met de komst van Calvin Harris zal deze editie zeker de boeken ingaan als een spectaculaire belevenis.

De Pegasus World Cup van 2024 ziet eruit als een evenement dat letterlijk en figuurlijk de grenzen van entertainment en sportiviteit overschrijdt. De editie van dit jaar zal namelijk niet alleen memorabel zijn vanwege de prijzenpot en de sterrenparade van paarden en jockeys, maar ook door de nadrukkelijke integratie van muziek en lifestyle in het programma. Het is de symbiose van deze elementen die het evenement zijn eigen identiteit en allure verleent.

Calvin Harris, een naam die synoniem staat voor vernieuwing binnen de elektronische dancemuziek, brengt zijn kenmerkende stijl naar een evenement dat bekendstaat om zijn extravagantie en exclusiviteit. De verwachtingen zijn hooggespannen hoe hij zijn optreden zal vormgeven in lijn met de essentie van de Pegasus World Cup – een viering van topsport gemengd met de fijnere dingen des levens.

In de aanloop naar het evenement wordt de markt overspoeld met speculaties over welke nummers Harris ten gehore zal brengen, wie zijn speciale gasten zouden kunnen zijn en hoe de show geïntegreerd zal worden met de algehele atmosfeer van de dag. Fans en bezoekers van over de hele wereld bereiden zich voor op een ervaring die hun liefde voor muziek en paardensport combineert.

Het Gulfstream Park, de thuisbasis van de Pegasus World Cup, is geen onbekende locatie voor grootschalige evenementen. Met een capaciteit om duizenden bezoekers te accommoderen, bereidt het park zich voor op de toestroom van enthousiaste menigten die de adrenaline van de races willen meemaken en tegelijkertijd willen genieten van de wereldklasse acts. Het park is uitgerust met faciliteiten om de veiligheid en het comfort van alle bezoekers te waarborgen, evenals talloze eet- en drinkgelegenheden om de gasten te voorzien van lokale en internationale lekkernijen.

De betrokkenheid van Baccarat is een andere indicatie van het kaliber van het evenement. Bekend om hun fijne kristalwerk en geschiedenis van excellentie, draagt Baccarat bij aan de glamour en exclusiviteit van de Pegasus World Cup. Met hun sponsoring creëren ze een setting waarin de verfijning van hun merk hand in hand gaat met de spanning van de paardenraces.

De impact van de Pegasus World Cup gaat verder dan een dag vol races en muziek; het is een platform dat mode, gastronomie, gokken en sociale interactie samenbrengt. Het evenement trekt hiermee een divers publiek, van serieuze paardenracefans en gokkers tot muziekliefhebbers en mensen die simpelweg een dag van luxe willen ervaren. Het is deze amalgaam van ervaringen die de Pegasus World Cup onderscheidt van typische sportevenementen.

Terwijl de nadruk ligt op de opwinding van de races en het hoofdoptreden van Calvin Harris, wordt er evenveel aandacht besteed aan de kleinere details die bijdragen aan de rijke tapestrie van het evenement. Van de zorgvuldig samengestelde menu'sin de eetgelegenheden tot de ontmoetingen met beroemdheden in de VIP-gebieden, elke component is ontworpen om de gasten het gevoel te geven dat ze deel uitmaken van iets uitzonderlijks.

De voorbereidingen voor de Pegasus World Cup zijn al in volle gang en het aftellen naar het evenement is begonnen. Met de belofte van topklasse paardenraces en een wereldberoemde DJ die de headliner vertegenwoordigt, heeft de Pegasus World Cup alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijke editie in 2024. Het is niet alleen een test van vaardigheden op de renbaan, maar ook een viering van menselijk talent, innovatie en de voortdurende zoektocht naar plezier en entertainment.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ariana Grande’s nieuwe album 'Eternal Sunshine' nu te streamen In de kijker

Ariana Grande heeft de muziekwereld wederom een geschenk gegeven met haar nieuwste album, getiteld 'Eternal Sunshine'. Dit meesterwerk is nu voor f...