Mercedes E-Klasse All Terrain Wagon - nu beschikbaar vanaf €71.000

Mercedes heeft recentelijk een nieuwe toevoeging gepresenteerd binnen haar al indrukwekkende assortiment van luxe voertuigen: de E-Klasse All Terrain Wagon, die nu beschikbaar is voor de automarkt. Het is een voertuig dat speciaal is ontworpen voor degenen die zich niet laten beperken door de conventies van de geasfalteerde wegen. De wagen combineert moeiteloos het comfort en de elegantie van de E-Klasse met de stoerheid en avontuurlijke geest van een off-road voertuig. Met zijn introductieprijs van €71.000 levert Mercedes hiermee een auto af die luxe toegankelijk maakt voor zowel de verharde als onverharde paden.

De veelzijdigheid van de E-Klasse All Terrain Wagon komt onmiddellijk naar voren door de zes verschillende rijmodi: Comfort, Eco, Sport, Individual, All-Terrain en All-Terrain+. Deze modi zorgen ervoor dat de bestuurder over de juiste instellingen beschikt voor elke situatie. Of je nu door de drukke stadsstraten manoeuvreert of een bergpas beklimt, deze wagen past zich aan jouw behoeften aan. Dit wordt mogelijk gemaakt door de toonaangevende 9G-TRONIC automatische transmissie en het 4MATIC-vierwielaandrijvingssysteem, wat zorgt voor een ongekend dynamische rijervaring; precies wat men verwacht van een merk als Mercedes.

Bij het openen van de deuren word je als inzittende verwelkomd door een interieur dat luxe uitademt. Zo vind je er lederen stoelen die voorzien zijn van verwarming, ventilatie en zelfs een massagefunctie. Hierdoor zal zelfs de langste rit aanvoelen als een ontspannende pauze, eerder dan een vermoeiende verplaatsing. Bovendien is de E-Klasse All Terrain Wagon uitgerust met state-of-the-art technologie; zo heeft de wagen een digitale cockpit met een display van 10,25 inch en een media-display van 12,3 inch, waardoor alle nodige informatie steeds binnen handbereik is. Ook optionele Connected Services mogen niet ontbreken, die de integratie van navigatie, telefonie en audio-streaming naadloos laten verlopen.

Veiligheid is een kernwaarde bij Mercedes, en ook de E-Klasse All Terrain Wagon doet hierin geen concessies. De wagen is uitgerust met talloze veiligheidsfeatures zoals actieve remassistentie, achteruitrijcamera’s en systemen die de bestuurder helpen om ongelukken te voorkomen. Het rijassistentiesysteem verdient extra aandacht, omdat dit helpt om de juiste versnelling te behouden, wat bijdraagt aan een optimale performance en brandstofefficiëntie.

Dit nieuwe model van Mercedes is bij uitstek geschikt voor wie verlangt naar een auto die topprestaties op de weg levert zonder enig compromis op het gebied van luxe of stijl. De E-Klasse All Terrain Wagon nodigt je uit om elk soort terrein met vertrouwen tegemoet te treden, ongeacht of je op weg bent naar een zakelijke afspraak of de wildernis gaat verkennen.

Kortom, de Mercedes E-Klasse All Terrain Wagon is een auto die de brug slaat tussen avontuur en alledaags comfort. Voor een prijs van €71.000 biedt het een combinatie van functies die zowel de behoefte aan functionaliteit bevredigt als een ongeëvenaard comfort biedt. Het is een voertuig dat je uitnodigt om het avontuur in stijl tegemoet te rijden, waarbij elk detail gericht is op een onvergetelijke rijervaring. De Mercedes E-Klasse All Terrain Wagon is niet zomaar een auto, het is een statement van wat mogelijk is wanneer luxe en capaciteit samensmelten in de wereld van automobielen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...