IWC Schaffhausen en Mercedes-AMG presenteren Speed City in Las Vegas

Twee grootheden uit de wereld van luxe horloges en hoogwaardige auto's, IWC Schaffhausen en Mercedes-AMG, hebben hun krachten gebundeld om Speed City te lanceren tijdens de SEMA Show in Las Vegas. Dit unieke event staat symbool voor de geavanceerde expertise en overlappende passies van beide merken.

IWC Schaffhausen, een vooraanstaand Zwitsers horlogemerk, en Mercedes-AMG, de performance- en sportwagenmerk van Mercedes-Benz, zijn bekend om hun streven naar perfectie, innovatie en exclusieve ervaringen voor hun klanten. Het was dan ook een logische stap dat deze twee bedrijven samenkwamen om Speed City te creëren, een unieke belevenis die de grenzen van luxe-ervaringen opnieuw definieert.

Speed City werd gepresenteerd als onderdeel van de SEMA Show 2023, een van de grootste auto-evenementen ter wereld, gehouden in Las Vegas. Deze futuristische stad is ontworpen als een eerbetoon aan snelheid, techniek en innovatie. Het is een plek waar de onderscheidende stijlen van IWC Schaffhausen en Mercedes-AMG samenkomen en waar de bezoeker wordt ondergedompeld in een wereld van high-end horloges en luxe auto's.

Tijdens dit evenement onthulden IWC Schaffhausen en Mercedes-AMG ook hun nieuwste samenwerking, de Pilot's Watch Chronograph Edition "AMG". Dit nieuwe horloge belichaamt perfect de gedeelde waarden van beide merken. Het straalt kracht, precisie en techniek uit, net zoals de high-performance auto's van AMG.

Het horloge heeft een gesmeede carbon kast, een materiaal dat vaak wordt gebruikt in het bouwen van AMG-auto's vanwege zijn lichtheid en kracht. De wijzerplaat is ook gemaakt van carbon, een knipoog naar het interieur van AMG-wagens. Daarnaast heeft het horloge saffierglas, een automatisch kaliber 69385 en een zwarte kalfslederen band met contraststiksels. Deze elementen weerspiegelen de premium kwaliteit en aandacht voor detail waarvoor beide merken bekend staan.

Speed City was niet alleen een gelegenheid om de nieuwste collaboratie tussen IWC Schaffhausen en Mercedes-AMG te presenteren, maar ook om de bezoekers een ervaring te bieden die verder gaat dan de producten die ze presenteren. Bezoekers konden onder andere deelnemen aan virtual reality race-ervaringen, genieten van exclusieve VIP-evenementen en meer te weten komen over de rijke geschiedenis en toekomst van beide merken.

Met deze lancering laten IWC Schaffhausen en Mercedes-AMG zien hoe een sterke samenwerking tussen twee gerenommeerde merken kan leiden tot iets buitengewoons. Speed City belichaamt de passie voor innovatie, snelheid en luxe en zet een nieuwe standaard voor wat klanten kunnen verwachten van gebrande ervaringen.

IWC Schaffhausen heeft een lange geschiedenis en reputatie in de horloge-industrie, terwijl Mercedes-AMG bekend staat om zijn krachtige en technisch geavanceerde auto's. De fusie van deze twee merken heeft geleid tot de totstandkoming van Speed City, maar dit is niet de eerste keer dat ze hebben samengewerkt. Eerder hebben ze al samen exclusieve uurwerken gemaakt die kenmerkend zijn voor zowel IWC als AMG.

Naast de presentatie van Speed City en de nieuwe Pilot's Watch Chronograph Edition "AMG", werd SEMA Show 2023 ook gekenmerkt door de aanwezigheid van verschillende andere luxe automerken en aftermarket onderdelen fabrikanten. Dit evenement is echt een paradijs voor autoliefhebbers met tentoonstellingen van de nieuwste modellen, tuning kits, performance parts, en nog veel meer.

Deze samenwerking tussen IWC Schaffhausen en Mercedes-AMG benadrukt het belang van sterke partnerschappen in de moderne zakenwereld. Door hun expertise en passie te bundelen, konden deze gerenommeerde merken iets werkelijk unieks creëren - een luxe ervaring waar fans van snelheid, precisie en techniek van kunnen genieten.

 

- Wat is Speed City? Speed City is een unieke belevenis gecreëerd door IWC Schaffhausen en Mercedes-AMG, gelanceerd tijdens de SEMA Show 2023 in Las Vegas. Het is een plek waar de stijlen van deze twee merken samenkomen en bezoekers kunnen genieten van een wereld van high-end horloges en luxe auto's.
- Wie zijn de makers van Speed City? Speed City is gemaakt door IWC Schaffhausen, een hoogstaand Zwitsers horlogemerk, en Mercedes-AMG, de performance- en sportwagenmerk van Mercedes-Benz.
- Wat was er te zien tijdens de SEMA Show 2023 in Las Vegas? Tijdens de SEMA Show 2023 in Las Vegas werd Speed City gepresenteerd, samen met het nieuwe Pilot's Watch Chronograph Edition "AMG" horloge. Bovendien waren er verschillende andere luxe automerken en aftermarket onderdelen fabrikanten aanwezig, met tentoonstellingen van de nieuwste modellen, tuning kits, performance parts, en meer.
- Wat zijn enkele kenmerken van de Pilot's Watch Chronograph Edition "AMG"? De Pilot's Watch Chronograph Edition "AMG" heeft een gesmeede carbon kast, een carbon wijzerplaat, saffierglas, een automatisch kaliber 69385 en een zwarte kalfslederen band met contraststiksels.
- Wat is het belang van de samenwerking tussen IWC Schaffhausen en Mercedes-AMG? Deze samenwerking benadrukt het belang van sterke partnerschappen in de moderne zakenwereld. De fusie van hun expertise en passies heeft geleid tot de creatie van iets werkelijk unieks - een luxe ervaring die fans van snelheid, precisie en techniek aantrekt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...