Marchi Mobile Luxury Camper van - de ultieme Samensmelting van Technologie - Efficiëntie en Luxe

Marchi Mobile presenteert met trots zijn nieuwste hoogstandje op het gebied van technologie en luxe: de Marchi Mobile Luxury Camper Van. Dit voertuig is niet alleen een camper, maar ook een staaltje technisch vernuft. Bijna alles in deze camper is intrekbaar om meer ruimte te creëren wanneer dat nodig is.

Het interieur van deze camper is luxueus en uitgerust met een breed scala aan functies. Het bevat onder andere een 40-inch satelliet-tv en internet, een geïntegreerd communicatie- en locatiesysteem, een badkamer met een douchehoek en natuurlijk een volledig uitgeruste keuken. Er is ook een bar en een luxe cabine voor de chauffeur, plus de 6 business class loungestoelen met geïntegreerde massage.

Het interieur van het busje beslaat een ruimte van ongeveer 30 vierkante meter, wat zorgt voor meer dan voldoende ruimte en comfort. Het voertuig wordt geleverd met een motor van 510 pk, met automatische versnellingsbak en een dubbele sportuitlaat met carbon diffuser. De wielen zijn 28 inch groot en gemaakt van aluminium.

Naast de luxe interieur- en motorkenmerken is de Marchi Mobile Luxury Camper Van ook uitgerust met een pechhulpsysteem dat een zekere mate van veiligheid biedt aan de inzittenden van het voertuig. Bovendien zorgt de eenarmige ruitenwisser voor een helder zicht bij elk weertype, zodat u altijd veilig en comfortabel kunt reizen.

De camper is ook voorzien van geavanceerde veiligheidsfuncties, zoals een achteruitrijcamera, parkeersensoren en bandenspanningscontrole. Bovendien beschikt het voertuig over een alarmsysteem en een branddetectiesysteem om de veiligheid van de reizigers te waarborgen.

De prijs van deze luxe camper is niet voor iedereen weggelegd, met een prijskaartje van meer dan €2 miljoen. Maar voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme luxe en comfortabele manier van reizen, biedt de Marchi Mobile Luxury Camper Van een ongeëvenaarde ervaring.

Het bedrijf Marchi Mobile is gevestigd in Italië en staat bekend om zijn innovatieve en luxueuze ontwerpen. Naast campers ontwerpen ze ook andere luxe voertuigen, zoals touringcars en limousines. Hun motto is om unieke en op maat gemaakte voertuigen te creëren die voldoen aan de hoogste normen van technologie, design en comfort.

  • Motor: 510 pk De Marchi Mobile Luxury Camper Van wordt geleverd met een krachtige motor van 510 pk. Hierdoor kan het voertuig makkelijk lange afstanden afleggen en steile hellingen beklimmen.
  • Transmissie: Automatisch De camper heeft een automatische transmissie waardoor de bestuurder zich kan concentreren op het rijden en niet op het schakelen.
  • Uitlaat: Dubbele sportuitlaat met carbon diffuser De dubbele sportuitlaat met carbon diffuser zorgt voor een sportief geluid en verbetert de prestaties van de motor.
  • Wielen: 28 inch aluminium velgen De camper is voorzien van grote wielen van 28 inch die gemaakt zijn van aluminium. Dit zorgt niet alleen voor een stoere uitstraling, maar ook voor betere grip op de weg.
  • Intrekbare functies Bijna alles in de camper is intrekbaar, waardoor er meer ruimte gecreëerd kan worden wanneer dat nodig is. Dit omvat onder andere de bedden, de eettafel en de lounge stoelen.
  • Communicatie en locatiesysteem De camper heeft een geïntegreerd communicatie- en locatiesysteem, waardoor de bestuurder altijd verbonden blijft met de buitenwereld en zijn locatie kan delen met vrienden en familie.
  • Entertainment De camper is uitgerust met een 40-inch satelliet-tv en internet, waardoor er altijd entertainment beschikbaar is, waar u ook bent.
  • Badkamer Er is een badkamer aanwezig met een douchehoek, zodat u altijd fris en schoon blijft tijdens uw reis.
  • Keuken Natuurlijk is er ook een keuken aanwezig in de camper, zodat u zelf uw maaltijden kunt bereiden. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken.
  • Bar De camper heeft ook een bar, waar u kunt genieten van een drankje na een lange dag op de weg.
  • Chauffeurscabine De chauffeurscabine is luxueus ingericht en biedt veel comfort tijdens het rijden.
  • Lounge stoelen Er zijn 6 business class lounge stoelen aanwezig in de camper, elk voorzien van geïntegreerde massagefuncties voor maximaal comfort.
  • Uitschuifbare plank met schoenruimte Er is een uitschuifbare plank aanwezig in de camper, met ruimte voor schoenen. Dit zorgt voor een opgeruimde en georganiseerde leefruimte.
  • Interieur Het interieur van de camper beslaat een ruimte van ongeveer 30 vierkante meter en is luxueus ingericht met hoogwaardige materialen en designelementen.
  • Veiligheid Het pechhulpsysteem biedt een zekere mate van veiligheid aan de camper, terwijl de eenarmige ruitenwisser zorgt voor een goed zicht bij elk weertype.
  • Motor: 12,8-liter Paccar MX-13 met 510 pk en 1.850 lb-ft koppel
  • Transmissie: Allison 4000 zesversnellingsbak
  • Brandstoftank: 567,75 liter aluminium brandstoftank
  • Remmen: Schijfremmen op alle wielen met ABS en automatische remblok slijtage-indicator
  • De Marchi Mobile Luxury Camper Van is uitgerust met een krachtige Paccar MX-13 motor van 12,8 liter en 510 pk, met een koppel van 1.850 lb-ft. De motor wordt gekoppeld aan een Allison 4000 zesversnellingsbak en heeft een aluminium brandstoftank van 150 gallon. Het voertuig heeft schijfremmen op alle wielen met ABS en een automatische remblok slijtage-indicator. De wielophanging bestaat uit Koni schokdempers en Peterbilt luchtvering aan de voorkant en Peterbilt luchtvering aan de achterkant.
  • Het elektrische systeem van de camper bestaat uit een 12V DC en 120/240V AC systeem met een Cummins Onan Quiet Diesel 12,5 kW generator. De camper heeft ook een Truma Combi 6 verwarmingssysteem en 3 Dometic Penguin II airconditioners voor een comfortabel binnenklimaat.
  • Security system met GPS-tracking en remote access biedt veiligheid voor de camper.
  • Wielophanging: Voorkant: Koni schokdempers en Peterbilt luchtvering, achterkant: Peterbilt luchtvering
  • Elektrisch systeem: 12V DC en 120/240V AC systeem met een Cummins Onan Quiet Diesel 12,5 kW generator
  • Klimaatregeling: Truma Combi 6 verwarmingssysteem en 3 Dometic Penguin II airconditioners
  • Water- en afvaltanks: 567,75 liter verswatertank, 378,54 liter grijswatertank en 189,27 liter zwartwatertank met maceratorpomp
  • Audio- en videosysteem: Fusion AV750 7,5 inch multimedia unit, 40 inch satelliet-tv en high-end audio met subwoofers en versterkers van JL Audio
  • Beveiligingssysteem: Viper security system met GPS-tracking en remote access
  • Wielen en banden: 28 inch aluminium wielen met Pirelli banden
  • Buitenkant: Custom full body paint en LED-verlichting
  • Afmetingen: 13,72 meter lang, 4,11 meter hoog, 2,59 meter breed.

Het busje heeft een wielbasis van 7,2 meter en een totale lengte van 13,72 meter. Het voertuig heeft een totaal gewicht van 28 ton en kan een maximale snelheid van 93 km/u bereiken. Het heeft een brandstoftank van 700 liter en een bereik van ongeveer 2.000 kilometer.

De Marchi Mobile Luxury Camper Van heeft ook geavanceerde veiligheidsfuncties, waaronder ABS, een anti-slipregelingssysteem en een bandenspanningmonitoringsysteem. Het voertuig heeft ook een achteruitkijkcamera en een dodehoekmonitor om de bestuurder te helpen bij het veilig manoeuvreren van het grote voertuig.

Het interieur van de camper is voorzien van hoogwaardige materialen zoals Italiaans leder, houtfineer en marmeren accenten. De cabine van de chauffeur heeft een ergonomisch ontwerp en is voorzien van geavanceerde technologieën zoals een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera en geautomatiseerde rijhulpsystemen.

Naast de eerder genoemde voorzieningen, heeft het busje ook een klimaatsysteem dat zorgt voor een aangename temperatuur, ongeacht de weersomstandigheden buiten. Het busje heeft ook een 360 graden geluidssysteem en een automatisch schuifdak om van de sterrenhemel te genieten.

Kortom, de Marchi Mobile Luxury Camper Van is een indrukwekkend staaltje van technologie, comfort en luxe, dat gemaakt is om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende reizigers.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...