Exclusieve Bentley Bentayga Hybrids voor The Peninsula London

Bentley Motors heeft onlangs een exclusieve samenwerking aangekondigd met het prestigieuze hotel The Peninsula London. Deze unieke samenwerking omvat de levering van een vloot van op maat gemaakte Bentayga Hybrid voertuigen aan het hotel, die speciaal ontworpen zijn om gasten in stijl en comfort te vervoeren. Deze voertuigen vertegenwoordigen niet alleen de luxe en elegantie die zowel bij Bentley als bij The Peninsula hoort, maar benadrukken ook het gezamenlijke streven naar duurzaamheid en innovatie.

De speciaal voor The Peninsula ontworpen Bentayga Hybrids zijn een toonbeeld van vakmanschap en luxe. Iedere auto is zorgvuldig aangepast om een serene reiservaring te bieden, waarbij de kenmerkende kwaliteiten van de Bentayga Hybrid samensmelten met de luxueuze stijl van het hotel. Het exterieur van de wagens is uitgevoerd in de kleur ‘Peninsula Green’, een tint die exclusief voor dit partnerschap is ontwikkeld. Dit zorgt voor een direct herkenbare look die perfect past bij de prestigieuze uitstraling van het hotel.

Binnenin de op maat gemaakte Bentayga Hybrids wachten passagiers een wereld van comfort en verfijning. Het interieur is uitgerust met twee individuele achterstoelen die worden gescheiden door een nieuw ontworpen, op maat gemaakt console. Deze console dient als een luxe centrum voor controle en comfort, compleet met drankhouders, een koelcompartiment en extra opbergruimte voor de essentiële benodigdheden van de reiziger. De stoelen zelf zijn uitgevoerd in 'Imperial Blue' leer, dat wordt geaccentueerd door 'Ice' cross-stitching. Dit verfijnde kleurenschema weerspiegelt de kalme en luxueuze sfeer van The Peninsula's interieurs.

Gasten kunnen genieten van een uitzonderlijk niveau aan personalisatie tijdens hun rit. Elk detail, van de verlichting tot de klimaatregeling en entertainmentopties, kan worden aangepast aan de persoonlijke voorkeuren. Dit niveau van detail gaat verder dan fysiek comfort; de wagens zijn ook uitgerust met luchtreinigingstechnologie om ervoor te zorgen dat passagiers een frisse en schone omgeving ervaren, zelfs in het drukke stadsverkeer.

Het partnerschap tussen Bentley en The Peninsula markeert een belangrijk moment voor beide merken, aangezien ze zich inzetten voor duurzaamheid zonder afbreuk te doen aan luxe. De Bentayga Hybrid modellen zijn Bentley’s stap voorwaarts in de richting van een meer duurzame toekomst en sluiten aan bij het initiatief van The Peninsula om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. De Bentayga Hybrid combineert een efficiënte V6 motor met een krachtige elektrische motor, wat resulteert in een aanzienlijke vermindering van emissies zonder de prestaties en luxe die men verwacht van een Bentley in te boeten.

Verder draagt de gepersonaliseerde ervaring die wordt geboden door deze unieke voertuigen bij aan het onvergetelijke verblijf van de gasten bij The Peninsula. Het hotel staat bekend om zijn vijfsterrenservice en buitengewone gastvrijheid, en de toevoeging van de Bentayga Hybrids breidt deze ervaring uit buiten de lobby. Of gasten nu de stad verkennen of naar een zakenafspraak worden gebracht, elke rit belooft comfort, luxe en rust.

Deze op maat gemaakte Bentayga Hybrids zijn slechts een onderdeel van de grootschalige renovatie van The Peninsula London. Het hotel, gelegen in het hart van de Britse hoofdstad, ondergaat een complete transformatie om gasten nog meer ongekend rijke ervaringen te bieden. Bentley's toewijding aan traditioneel vakmanschap en moderne luxe vormt de perfecte aanvulling op de ambitieuze visie van het hotel.

In een wereld die steeds bewuster wordt van het belang van duurzaamheid, positioneren Bentley en The Peninsula zich als voorlopers op het gebied van milieuvriendelijke luxe. Terwijl The Peninsula streeft naar de implementatie van duurzamere operationele praktijken, werkt Bentley aan het uitbreiden van hun assortiment geëlektrificeerde voertuigen. Samen belichamen ze een nieuwe standaard in de luxe-industrie, waarin het mogelijk is om de meest verfijnde ervaringen te bieden met respect voor het milieu.

De introductie van de op maat gemaakte Bentayga Hybrids voor The Peninsula London is slechts een eerste stap in een lange reis van innovatie en duurzame ontwikkeling. Terwijl Bentley Motors verder werkt aan het realiseren van hun doel om tegen 2030 een geheel elektrisch automerk te zijn, zal de samenwerking met The Peninsula blijven dienen als een treffend voorbeeld van hoe luxe en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan.

Na deze initiële introductie kijken we nu naar aanvullende informatie, die aansluit op de toewijding van Bentley en The Peninsula aan luxe en duurzaamheid, met een focus op toekomstige plannen, innovatieve technologieën, en de bredere context van luxe in een veranderende wereld.

Hoewel de integratie van luxe binnen duurzame kaders tegenwoordig een groeiende trend is in de auto-industrie, is Bentley Motors al lang een pionier op dit gebied. Sinds de oprichting in 1919 heeft het merk voortdurend gestreefd naar technologische vooruitgang en geavanceerde prestaties en het samenbrengen daarvan met traditioneel Brits vakmanschap en maatwerk.

Bentley's huidige assortiment weerspiegelt hun streven naar een groenere toekomst, met meerdere hybride modellen die de weg vrijmaken voor de volledige elektrificatie van hun aanbod. De Bentayga Hybrid, die debuteerde in 2019, is bijvoorbeeld voorzien van een innovatieve plug-in hybride aandrijflijn die een indrukwekkende combinatie van elektrische en benzine-aangedreven efficiëntie biedt. Met een pure elektrische actieradius die geschikt is voor de meeste dagelijkse commutes, biedt de Bentayga Hybrid de mogelijkheid tot emissievrij rijden, terwijl de krachtige benzinemotor ingrijpt voor langere afstanden of wanneer extra prestaties nodig zijn.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...