Bugatti Centodieci Een mix van snelheid, luxe en exclusiviteit

Aan de hand van de uitzonderlijke wagen Bugatti Centodieci blikt Bugatti terug naar het verleden, terwijl het de toekomst stevig omarmt. Hierbij wordt de technologische vooruitgang van de modernste technieken gecombineerd met het vakmanschap en oog voor detail die de Bugatti-traditie eigen is. Dit meesterwerk gaat schuil onder een indrukwekkende prijskaart, maar de exclusiviteit en ongeëvenaarde prestaties vergoeden dit ruimschoots.

De Bugatti Centodieci, Italiaans voor honderdtien, werd zorgvuldig ontworpen ter ere van de 110e verjaardag van Bugatti. Het design is echter niet zomaar uit de lucht gegrepen: de wagen is een ode aan de legendarische Bugatti EB110 uit de jaren ’90. Deze klassieker was destijds baanbrekend, maar lijkt nu regelrecht deel uit te maken van de moderne Centodieci. Dankzij innovatie en spitstechnologie is deze vierwieler een garantie voor topsnelheid, optimale veiligheid en luxueus comfort.

Wat betreft prestaties, loopt de Bugatti Centodieci storm. Met een fenomenale kracht van 1600 pk sprint dit bolide van 0 tot 100 km/u in slechts 2,4 seconden. De topsnelheid? Een duizelingwekkende 380 km/u. Dit komt door de krachtige 8.0-liter W16 motor, die twee turbo’s minder heeft dan de Chiron maar drie keer de kracht van de originele EB110.

Hoewel de Bugatti Centodieci aanzienlijk lichter is dan zijn directe voorganger, de Chiron, leveren de makers niet in op luxe en comfort. Het interieur van de wagen is een hoogstandje van stijlvol design, waarbij enkel de beste materialen worden gebruikt. Het leder dat de stoelen siert, wordt met de hand gestikt en geverfd om het perfect in het kleurenschema van de wagen te laten passen.

Al dit vakmanschap en geavanceerde engineering heeft uiteraard zijn prijs. De Bugatti Centodieci is gelimiteerd tot slechts 10 exemplaren wereldwijd, wat de exclusiviteit en kostprijs ten top drijft. De startprijs voor deze splinternieuwe Bugatti ligt rond de 8 miljoen euro. Daarmee is de Centodieci een van de duurste auto's die momenteel op de markt beschikbaar zijn.

Het luxemerk biedt bovendien een service en garantie die zijn prijskaartje waardig zijn. Elk detail van de wagen wordt minutieus gecontroleerd alvorens de wagen de fabriek verlaat en de klanten kunnen rekenen op een uitmuntende after-sales service. Technische ondersteuning is altijd beschikbaar voor eigenaars van de Centodieci, om ervoor te zorgen dat hun rijervaring altijd optimaal blijft.

Er kan gezegd worden dat de Bugatti Centodieci een geweldige prestatie is in de autowereld. Deze supercar, die vakmanschap en moderne technologie combineert, is meer dan zomaar een snelle wagen. Het is een kunstwerk, een uiting van innovatie en traditie, en een eerbetoon aan de honderdtienjarige geschiedenis van Bugatti.

 

- Bugatti Centodieci: Een mix van snelheid, luxe en exclusiviteit
- Ontdek de Bugatti Centodieci, een meesterwerk dat vakmanschap en moderne technologie combineert voor ongeëvenaarde prestaties en luxe. Onderzoek de details van dit ultra-exclusieve voertuig.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...