Een unieke conceptklasse - Mercedes Benz CLA Class

De Mercedes Benz CLA Class is niet zomaar een auto, het is een manifestatie van luxe, stijl en verfijning. Vanaf het moment dat je oog in oog komt te staan met dit voertuig, word je meegenomen in een wereld waarin prestige en innovatie hand in hand gaan.

Zodra je de Mercedes Benz CLA Class nadert, valt de lange, gestroomlijnde lijn op die de auto zijn soepele en elegante vorm geeft. De ontwerpers hebben een kunstwerk op wielen gecreëerd dat zich onderscheidt door zijn lijkvormige silhouet. De stijlvolle uitstraling wordt verder versterkt door subtiele versieringen die de auto'sieren, zonder opdringerig te zijn. Het platte dak draagt bij aan een profiel dat zowel dynamisch als sereen is, hetgeen duidt op een vooruitstrevende esthetiek.

Onder de motorkap van de Mercedes Benz CLA Class schuilt een technologisch wonder. Of je nu kiest voor een benzinemotor, dieselmotor of de milieubewuste hybride variant, elk van deze opties is zorgvuldig ontwikkeld om optimale prestaties te leveren, aangepast en verfijnd om aan de behoeften van de bestuurder te voldoen. Deze motorvarianten zijn niet alleen krachtig, maar ook zuinig, waardoor je zonder schuldgevoel kunt genieten van de rijervaring die Mercedes Benz belooft.

Stap binnen in de Mercedes Benz CLA Class en je zult begrijpen wat echte luxe inhoudt. Het interieur is een toonbeeld van klasse en verfijning, met een overdaad aan leder, hout en metaal. Deze materialen zijn niet willekeurig gekozen; ze zijn met de grootste zorg uitgekozen om een gevoel van opperst comfort te creëren voor ieder die plaatsneemt achter het stuur of als passagier meereist. Elke naad, elk oppervlak en elke textuur binnenin de CLA Class spreekt boekdelen over de aandacht voor detail die Mercedes Benz standaard maakt.

Maar de Mercedes Benz CLA Class biedt meer dan alleen uiterlijke schoonheid en comfort. Het is ook uitgerust met een scala aan technologische snufjes die de rijbeleving naar een hoger niveau tillen. Het infotainmentsysteem staat centraal, waarmee je belangrijke informatie moeiteloos kunt verkrijgen, je bestemming kunt bepalen en zelfs je favoriete muziek kunt streamen. Veiligheid is ook geen bijzaak: systemen zoals de elektronische stabiliteitsregeling en antibloksieringssysteem werken samen met meerdere airbags om jou en je passagiers te beschermen bij elke rit.

Milieuvriendelijkheid is een steeds belangrijker wordend aspect in de auto-industrie, en ook hier loopt de Mercedes Benz CLA Class voorop. De lage CO2-uitstoot betekent dat je een steentje bijdraagt aan een schonere planeet, terwijl het energie-efficiënte spaarprogramma je helpt brandstof te besparen, wat zowel je portemonnee als het milieu ten goede komt.

Wanneer je de prijskaartjes bekijkt, die variëren van € 48.000 tot € 65.000, afhankelijk van de gekozen motorvariant en extra opties, zie je dat exclusiviteit haar prijs heeft. Maar voor diegenen die zichzelf willen trakteren op meer dan een vervoersmiddel - op een ervaring - is de CLA Class het summum van wat Mercedes Benz te bieden heeft.

In de Mercedes Benz CLA Class komen luxe, stijl en prestaties samen tot een harmonieus geheel dat een statement maakt op elk wegdek. Deze unieke conceptklasse is meer dan een auto; het is een belichaming van een levensstijl, een symbool voor diegenen die niets minder verwachten dan het allerbeste. Verwen jezelf met de glamoureuze schoonheid van de CLA Class, een toonbeeld van wat het betekent om Mercedes Benz te rijden. Kies voor een voertuig dat niet alleen een middel tot vervoer is, maar een partner die weerspiegelt wie je bent en waar je voor staat. Met een Mercedes Benz CLA Class ga je niet alleen vooruit in de wereld, je doet het in stijl.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...