Aston Martin brengt technische specificaties van Vantage GT uit

Aston Martin heeft onlangs de technische specificaties voor de Vantage GT onthuld, een zet die samenvalt met het debuut van het model op de New York Auto Show.
Aangedreven door een 4,7-liter V8-motor die 430 pk ontwikkelt bij 7.300 tpm, kan de Aston Martin Vantage GT in 4,6 seconden van 0 naar 100 km/u rijden en een topsnelheid van 190 km/u bereiken.
Het model wordt geleverd met een handgeschakelde zesversnellingsbak of een automatische handgeschakelde Sportshift II-transmissie met zeven versnellingen. Om zoveel mogelijk uit de motor te halen, heeft Aston Martin de Vantage GT uitgerust met een luchtinlaatsysteem met klep en een agressieve vonkstrategie.
De Aston Martin Vantage GT wordt geleverd met een verscheidenheid aan onderscheidende (en onderscheidende) stylingelementen, zoals diamantgedraaide lichtmetalen velgen van grafiet, zwarte koplampranden, zijruiten en getextureerde uitlaatpijpen.
Het interieur is even luxueus, met bewerkte carbon dorpelplaten, zwarte magnesium paddle-shifts of versnellingsrand van koolstofvezel; satijnen chromen rotaries; een lederen (of Alcantara) stuurwiel met contrasterende steekfunctie in het midden; zitting- en deurinzetstukken in technische PlisseAlcantara en uniek patronen voor stoelbekleding.
Aston Martin verkoopt de nieuwe Vantage GT zowel als coupé als koffiebrander. De prijs is vastgesteld op ongeveer €90.000, met leveringen die later dit jaar beginnen.

Rolls Royce presenteert laatste V12 Coupé Black Badge Wraith Black Arrow In de kijker

Rolls Royce onthult de Black Badge Wraith Black Arrow, het laatste V12 coupé-model sinds de introductie van de Wraith in 2013. Deze unieke, op maa...