Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Nike Air Jordan 1 sieraden zien er verrassend cool uit

Nike Air Jordan 1 sieraden zien er verrassend cool uit

Een paar coole sneakers is altijd een geweldige manier om een gesprek te beginnen, maar wat als je ze misschien om je nek zou kunnen dragen?

De man achter Mr. Flawless, Greg Yuna, wil je helpen een ongelooflijk statement te maken met deze prachtige Air Jordan-sieraden - een set blinged-out sneakerhangers die Virgil Abloh"s geheel witte Nike Air Jordan 1 repliceren, die slechts een paar dagen geleden werden onthuld tijdens de Men's Fashion Week 2018 in Parijs. Voordat je gaat hopen, moet je weten dat er nog geen woord is over prijzen of beschikbaarheid, maar we zijn er vrij zeker van dat Greg Yuna in de nabije toekomst meer informatie over deze schoonheden zal vrijgeven.

Deze oogverblindende Air Jordan-sieraden zijn afgewerkt in Abloh's originele rood, wit, en zwarte "The Ten", en sommigen van jullie zullen misschien ook Virgil's "AIR"-branding op de zijkant van de schoen opmerken, evenals "SCHOENVETERS" op de veters - de ongelooflijke aandacht voor detail zorgt ervoor dat deze stukken echt opvallen. Dus vertel ons, wil je een van deze stukken kopen of ga je liever voor de echte deal, Virgil Abloh's geheel witte Nike Air Jordan 1 sneakers? Hoe dan ook, je zult zeker indruk maken, waar je ook gaat.


Nike Air Jordan 1 sieraden zien er verrassend cool uit