Montblanc en UNICEF slaan handen ineen voor onderwijs van kinderen

Met het gezamenlijke doel om kinderanalfabetisme uit te bannen, hebben Montblanc en UNICEF opnieuw samengewerkt voor een exclusieve collectie die ons bewust maakt van het belang van onderwijs. De afgelopen 13 jaar hebben deze twee toonaangevende namen samen meer dan €10 miljoen ingezameld om dit nobele doel te bereiken. Deze nieuwe filantropische collectie, bestaande uit prachtige pennen, horloges en sieraden, zal ongetwijfeld een aanzienlijke bijdrage leveren aan dit bedrag.

De limited edition "Writing Is A Gift" pencollectie is het hoogtepunt van deze samenwerking. De pennen bevatten elementen uit zes verschillende alfabetten van de zes meest geleerde talen door kinderen: Arabisch, Romeins, Chinees, Japans, Hindi en Koreaans. Een interessant feitje dat je misschien nog niet wist!

Daarnaast is er het op maat gemaakte Montblanc Heritage Spirit Orbis Terrarum UNICEF-horloge, verkrijgbaar in twee speciale versies met Latijnse alfabetten of Chinese karakters op de wijzerplaat. Het horloge toont 24 verschillende tijdzones. Verder omvat de collectie prachtige zilveren armbanden voor dames, omkeerbare manchetknopen voor heren en een stijlvolle lijn lederwaren, variërend van rugzakken tot portemonnees.

De Montblanc-collectie voor UNICEF is reeds verkrijgbaar, en een deel van de opbrengst van elk verkocht item wordt gedoneerd aan het onderwijs van kinderen. Zo draag je niet alleen bij aan een stijlvolle look, maar ook aan een betere toekomst voor kinderen wereldwijd.

De samenwerking tussen Montblanc en UNICEF gaat verder dan het aanbieden van prachtige producten met een goed doel. Het partnership benadrukt het belang van onderwijs en het terugdringen van analfabetisme bij kinderen wereldwijd. Analfabetisme beperkt niet alleen de toekomstige kansen en het potentieel van kinderen, maar heeft ook gevolgen voor hun gezondheid, welzijn en de algehele sociaaleconomische ontwikkeling van hun gemeenschappen.

Montblanc en UNICEF streven ernaar om bewustwording te creëren en middelen te genereren die bijdragen aan het verbeteren van onderwijskwaliteit en toegankelijkheid voor kinderen in ontwikkelingslanden. De opbrengsten van de "Writing Is A Gift" collectie en de andere producten binnen de samenwerking worden gebruikt om onderwijsprogramma's en initiatieven te ondersteunen die gericht zijn op het bereiken van deze doelen.

Bij aankoop van een item uit de Montblanc voor UNICEF-collectie draag je bij aan het realiseren van een wereld waarin elk kind toegang heeft tot kwalitatief goed onderwijs, ongeacht hun locatie of sociaaleconomische achtergrond. Dit maakt elk item uit de collectie niet alleen een prachtig en functioneel accessoire, maar ook een betekenisvol gebaar dat het leven van kinderen over de hele wereld kan veranderen.

Als consument kun je er dus voor kiezen om een positieve impact te hebben door te investeren in deze bijzondere collectie van Montblanc en UNICEF. Zo ben je niet alleen verzekerd van stijlvolle en hoogwaardige producten, maar draag je ook bij aan een wereld waarin onderwijs voor ieder kind bereikbaar is.

Montblanc UNICEF-collectie

De Montblanc voor UNICEF-collectie bestaat uit diverse hoogwaardige en stijlvolle producten, waarbij elk item speciaal is ontworpen met het oog op onderwijs en de strijd tegen analfabetisme bij kinderen:

 • "Writing Is A Gift" pencollectie:

  • Limited edition pennen met elementen uit zes verschillende alfabetten (Arabisch, Romeins, Chinees, Japans, Hindi en Koreaans) van de zes meest geleerde talen door kinderen
  • Beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder vulpennen, balpennen en rollerball pennen
  • Vervaardigd uit hoogwaardige materialen en met oog voor detail
 • Montblanc Heritage Spirit Orbis Terrarum UNICEF-horloge:

  • Twee speciale versies met Latijnse alfabetten of Chinese karakters op de wijzerplaat
  • 24 verschillende tijdzones weergegeven op de wijzerplaat
  • Luxueus ontwerp en hoogwaardige uurwerken
 • Zilveren armbanden voor dames:

  • Prachtige zilveren armbanden met subtiele verwijzingen naar het thema onderwijs en alfabetten
  • Verkrijgbaar in verschillende stijlen en formaten om elke smaak te kunnen bedienen
 • Omkeerbare manchetknopen voor heren:

  • Stijlvolle manchetknopen met omkeerbare functie, waardoor ze op twee verschillende manieren kunnen worden gedragen
  • Designelementen geïnspireerd op het thema onderwijs en alfabetten
 • Lederwaren:

  • Een uitgebreide lijn van hoogwaardige lederwaren, waaronder rugzakken, portemonnees, aktetassen, etuis en meer
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen, passend bij zowel formele als informele gelegenheden
  • Geïnspireerd op het thema onderwijs en alfabetten, met subtiele designelementen die verwijzen naar het nobele doel van de collectie


Door te investeren in de Montblanc voor UNICEF-collectie, kies je niet alleen voor stijlvolle en kwalitatief hoogstaande producten, maar draag je ook bij aan een betere toekomst voor kinderen over de hele wereld. Elk verkocht item levert een bijdrage aan onderwijsprogramma's en initiatieven die gericht zijn op het verbeteren van de onderwijskwaliteit en toegankelijkheid voor kinderen in ontwikkelingslanden.