Glans en prestige in Riyadh en Jeddah tijdens de Saudi luxury week 2023

Saudi Luxury Week: 3e en 4e Editie - Exclusieve Sieraden en Uurwerken Tentoonstelling in Riyadh en Jeddah - De Saudi Luxury Week, met zijn 3e editie van 16-19 mei 2023 in Al Faisaliah Hotel, Riyadh en de 4e editie van 8-11 mei 2023 in Hilton Hotel Jeddah, is een nieuw evenement dat wereldwijde sieraden- en horlogemerken een uitgelezen toegang biedt tot de grootste luxemarkt van het Midden-Oosten. Hier komen de meest begeerde ontwerpers en hoogwaardige sieradenproducenten samen om hun voortreffelijke vakmanschap, unieke creativiteit, nieuwe collecties en exclusieve lanceringen te tonen.

Hoogwaardige sieraden : De meest luxueuze sieradencollectie, met unieke handgemaakte sieradenstukken van internationale huizen, wordt gepresenteerd in Jeddah en Riyadh voor degenen die hun persoonlijke verzameling willen verrijken.

Uitmuntende verzameling uurwerken:  Saudi Luxury Week omvat twee edities van de Salon des Grandes Complications, het meest succesvolle horlogegerichte evenement in het Midden-Oosten: de 10e editie in Jeddah en de 11e in Riyadh. Met meer dan 140 internationale exposanten trekt de Salon regelmatig 5.000+ vooraanstaande horlogeverzamelaars en liefhebbers.

Riyadh De hoofdstad Riyadh herbergt een vijfde van de 34 miljoen inwoners van het Koninkrijk. De stad is niet alleen het politieke centrum, maar ook een bruisend handelscentrum.

Jeddah Jeddah is de belangrijkste vakantiestad van Saudi-Arabië en de op een na grootste stad van het Koninkrijk. Jeddah wordt beschouwd als het economische en toeristische centrum van Saudi-Arabië, met een karakteristieke kosmopolitische sfeer.

Waarom deelnemen?

  • Ontmoet 12.000+ levensstijlbewuste bezoekers & vermogende particulieren op de enige sieraden- en horlogebeurs in de Golfregio in het tweede kwartaal van 2023
  • Zie direct rendement door verkoop ter plaatse
  • Zorgvuldig beheerde categorieën voor succesvolle handel voor alle deelnemers
  • Ontvang real-time feedback van klanten
  • Verkrijg concurrentie-inzicht & identificeer trends
  • Bouw relaties op met bestaande klanten & consolideer uw marktpositie
  • Verken de lokale industrie & sluit partnerschappen
  • Genereer media-aandacht & merkbekendheid

De Riyadh International Luxury Week en Jeddah International Luxury Week worden gepromoot via een multichannel-marketing- en PR-campagne ter waarde van meer dan US$ 2,6 miljoen. Deze campagne bereikt gegarandeerd meer dan 30 miljoen vermogende particulieren in Saudi-Arabië en de omliggende regio.

Door deel te nemen aan de Saudi Luxury Week, krijgt u de unieke kans om uw merk te presenteren aan een select publiek van liefhebbers en vermogende klanten. Dit evenement, dat zich richt op luxe sieraden en uurwerken, biedt een ongeëvenaard platform voor merken om hun nieuwste collecties en exclusieve lanceringen te tonen.

Bovendien profiteren exposanten van de mogelijkheid om directe verkoop te realiseren, waardevolle feedback van klanten te ontvangen en belangrijke inzichten in de markt te verkrijgen. De zorgvuldig beheerde categorieën zorgen ervoor dat alle deelnemers succesvol kunnen handelen en hun marktpositie kunnen versterken.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van het meest prestigieuze luxe-evenement in Saudi-Arabië en uw merk te verbinden met een groeiende markt vol potentiële klanten en partners. Registreer nu voor de Saudi Luxury Week en maak deel uit van een evenement dat een blijvende impact zal hebben op de luxe-industrie in het Midden-Oosten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website