Dit zijn de 5 beste luxe gezichtsbehandelingen die je kan vinden in Londen

Als u op zoek bent naar de beste luxe gezichtsbehandelingen in Londen, dan zou elk van deze centrums voor gezichtsbehandelijken op uw radar moeten staan. Van hydrotherapie tot huidpeelings en micro-needling, met deze gezichtsbehandelingen in Londen voel je je op de top van de wereld.

Je gezicht is het uiterlijke beeld dat je op de wereld projecteert. Omdat de huid van ons gezicht veel dunner is dan die van ons lichaam, verdient het om anders behandeld te worden. Gezichtsbehandelingen zullen u helpen er op uw best uit te zien en de effecten van vervuiling en vermoeidheid tegen te gaan. Er is een groot aantal professionele gezichtsbehandelingen beschikbaar in Londen, van chemische peelings tot microdermabrasie en zuurstof gezichtsbehandelingen. Hier is onze selectie van de beste luxe gezichtsbehandelingen die echt een verschil zullen maken voor uw huid.

De salon van Pietro Simone, genesteld in het luxueuze Flemings Hotel in Mayfair, is een oase van rust. Huidverzorgingsexpert Pietro Simone heeft vele beroemdheden behandeld zoals Fearne Cotton en Lisa Snowden. Mijn behandeling was met deskundige therapeut Payal, die uw huid beoordeelt en uw gezichtsbehandeling aanpast aan uw specifieke zorgen. In mijn geval was dit milde rosacea op de wangen, evenals draadaderen rond de neus en op de kin. Ook bekend als spataderen, worden ze gevormd wanneer kleppen verzwakken en bloedvaten groter worden. Payal gebruikte ook de Dye-VL Anti Redness Laser om zich specifiek op deze gebieden te richten.

Dit innovatieve hulpmiddel combineert geavanceerde fluorescentietechnologie (AFT) met Intense Pulsed Light-technologie (IPL) om de aderen te verminderen of te elimineren in een proces dat bekend staat als fotothermolyse. Er is geen uitvaltijd bij betrokken, hoewel u enkele uren wat roodheid kunt hebben. Ik bleef achter met een gladde, stralende huid en sterk verminderde gezichtsaders. Pietro heeft ook The Fierce Skin Stimulator gecreëerd, een innovatieve huidbehandeling voor thuis. Deze slimme skin-gadget maakt gebruik van EMS (Electrical Muscle Stimulation), LED (Light Emitting Diode) en RF (High Radio Frequency) om collageen te helpen herstellen en de lymfedrainage te verbeteren. Ik heb dit in de salon geprobeerd, maar heb het niet thuis geprobeerd, dus ik kan de voordelen op de lange termijn niet bevestigen, maar het is gemakkelijk te gebruiken en pijnloos.

Elemis staat bekend om zijn prestatiegerichte huidverzorging en schoonheidsbehandelingen. U kunt ze ervaren in de charmante Spa InterContinental Park Lane in Mayfair. Hun Bio Tec Radiance Renew Facial is afgestemd op de specifieke behoeften van uw huid. Aan het begin van de behandeling zal uw therapeut naar uw huidproblemen vragen en de gezichtsbehandeling hierop aanpassen. Spa InterContinental is een luxe toevluchtsoord met vijf behandelkamers en een droge flotatietherapiekamer. Er is ook een VIP-behandelingssuite die geschikt is voor stellen of privéfeesten. Ze zijn gespecialiseerd in gezichts- en huidverzorgingsbehandelingen van Elemis, het gerenommeerde Britse merk. Biotec gezichtsbehandelingen zijn beschikbaar voor mannen en vrouwen en er zijn ook specifieke oog- en nekbehandelingen. We houden van de Radiance Renew-gezichtsbehandeling vanwege de onmiddellijke effecten en gerichte resultaten. Deze specifieke gezichtsbehandeling combineert het gebruik van natuurlijke actieve ingrediënten met innovatieve Biotec-technologie.

De Biotec-machine biedt 5 verschillende technologieën: galvanische polariteit, lichttherapie, O2-infusie, microstroom en ultrasoon. Uw therapeut zal de meest geschikte hulpmiddelen gebruiken voor uw huidproblemen. De ultrasone keramische plaat voelt aan als een lichte buzz op de huid. Het trilt 2700 keer per seconde om dode huidcellen te verwijderen en de collageenproductie te stimuleren. De O2-infusie is fantastisch voor het aanpakken van fijne lijntjes en het opvullen van de huid. Onze therapeut gebruikte ook het galvanische hulpmiddel om onze poriën te openen en eventuele onzuiverheden te verwijderen. De resultaten zijn indrukwekkend, onze huid ziet er zichtbaar helderder en superglad uit. Fijne lijntjes leken geminimaliseerd en onze milde rosacea was volledig gekalmeerd. De effecten hielden enkele weken aan en een kuur van meerdere behandelingen wordt aanbevolen.

Ga naar Harley Street voor de gezichtsbehandeling waar beroemdheden bij zweren. Met deze expressbehandeling bent u in een mum van tijd klaar voor de rode loper. De IS Clinical Fire and Ice Peel is een resultaatgerichte gezichtsbehandeling door Dr. Pradnya Apte. Ze staat bekend als de Lip Dentist vanwege haar baanbrekende werk op het gebied van gezichtsesthetiek en pijnvrije lipinjecties. Dr Apte is gekwalificeerd als kaakchirurg, maar richt zich op haar passie voor esthetiek en verjonging. Ze heeft clinics in de wereldberoemde Harley Street, Londen en Exeter, Devon. De Harley Street-kliniek is gevestigd in een prachtig Georgiaans herenhuis. Dr Apte stelt je direct op je gemak met haar no-nonsense benadering van gezichtsbehandelingen. Ze raadde mij de Fire and Ice Peel aan. Het is geschikt voor alle huidtypes en er is geen downtime.

De eerste minuten ervaar je een lichte tinteling, die overgaat in een huidverstrakking. Er zijn twee manieren om de schil te krijgen: Deze schil gebruikt de zuiverste ingrediënten van farmaceutische kwaliteit om de celvernieuwing van de huid te stimuleren en de huid veilig weer op te laten komen. Het vuurgedeelte van de schil bevat glycolzuur (AHA) suikerrietextract, retinol (vitamine A) & niacinimide (vitamine B3). Tijdens het ijsgedeelte van de gezichtsbehandeling wordt een regenererend masker aangebracht met hyaluronzuur, aloë vera, groene thee, druivenpit en rozemarijn. Het laat je huid wekenlang stralend en gehydrateerd achter. De poriën lijken verdwenen en de huidtextuur is zichtbaar gladder. We voelden ons zelfverzekerd genoeg om naar verschillende evenementen te gaan zonder concealer of foundation.

De Vaishaly-kliniek staat bekend om hun bekroonde gezichtsbehandelingen en het epileren van wenkbrauwen. In feite is het Vaishaly die pionierde met draadsnijden in het VK. De salon is gunstig gelegen nabij Marylebone High Street. Het is een gastvrije ruimte met flakkerende kaarsen, gezellige behandelkamers en een nagelbar. Vaishaly gelooft dat minder meer is als het gaat om gezichtsbehandelingen. Dit betekent dat u de nieuwste technologie en effectieve massagetechnieken gebruikt om uw huid te regenereren. Of je nu een behandeling boekt bij Vaishaly zelf of bij een van haar collega s, je zult versteld staan ​​van het resultaat. Ik had het geluk om een ​​Lifting Facial te ervaren die werd uitgevoerd door Nancy. Ze vroeg eerst naar mijn huidproblemen voordat ze uitlegde hoe de liftende gezichtsbehandeling werkt.

Deze resultaatgerichte gezichtsbehandeling maakt gebruik van galvanische en microstroom om de huid te stimuleren en uw gezichtsspieren te liften. Het wordt door sommigen beschouwd als een niet-chirurgische facelift, vanwege het vermogen om weefsel te regenereren. Nancy gebruikte een galvanisch apparaat om aan mijn gezicht en nek te werken. Het kan zijn dat u tijdens de behandeling een tintelend effect voelt, zoals ik dat onder de neusgaten voelde. Het is niet oncomfortabel en uw therapeut zal indien nodig het vermogen aanpassen. De laatste fase van de gezichtsbehandeling is een ontspannende massage van uw schouders en nek. Ik zag onmiddellijk een verbetering in mijn gezicht. Het gebied rond de mond werd opgetild en mijn hele gezicht straalde en was glad. De liftende gezichtsbehandeling werkt goed voor een eenmalige behandeling voorafgaand aan een speciale gebeurtenis, of als een reeks van 12 behandelingen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.