Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

Bentley's nieuwe collectie feestelijke geschenken is net op tijd voor Kerstmis aangekomen

Bentley's nieuwe collectie feestelijke geschenken is net op tijd voor Kerstmis aangekomen

De nieuwe collectie prachtige geschenken van Bentley is net op tijd voor Kerstmis onthuld, een prachtige lijn unieke feestelijke geschenken geïnspireerd op het beroemde vakmanschap en de uitmuntende vormgeving van het Britse bedrijf.

De Bentley-geschenkencollectie 2019 bevat een paar items voor elk gezinslid, een reeks huisartikelen die perfect zouden moeten zijn om uw huis tijdens de feestdagen te versieren, plus nieuwe unisex-geuren en op maat gemaakte schrijfinstrumenten. Voor uw huis kunt u een stijlvolle leren flessenhouder kopen, met een bijpassend lederen dienblad, versierd met Bentley's kenmerkende diamanten quiltpatroon en in reliëf gemaakt met de iconische vleugels van de autofabrikant.

Er is ook een Flying B Bottle Stopper, ontworpen als een eerbetoon aan het nieuwe Bentley-embleem van de Flying Spur en een kurkschroef in de stijl van een replica van de deurgrepen op de Mulsanne. Het assortiment woonartikelen omvat ook theelichthouders versierd met Bentley's unieke kartelpatroon, een slimme Bentley-geschenkdoos die perfect is om de theelichtjes te presenteren en.. Centenary servetringen.

Er zijn de kleine details die het verschil zullen maken voor elke Bentley-fan. Natuurlijk is de Bentley-collectie veel meer gericht op mannen en bevat het veel spannende cadeaus voor hen. Zo is er de Business Overnight Bag die is gemaakt van 100% natuurlijk nerfleer en beschikt over praktische vakken voor uw laptop, documenten en kleding.

Dan is er nog de Heritage Weekender Bag, afgewerkt in een prachtig Dark Sapphire-kleurig leer en versierd met de rode, witte en blauwe strepen van de vakbondsvlag, of de bijpassende Heritage Backpack die ook een eerbetoon is aan Bentley's Britse afkomst. Bentley-liefhebbers zullen ook de nieuwe Facet Knurling Cufflinks waarderen, met lasergeëtste Bentley-emblemen, of de nieuwe Bentley Eyewear, een retro-ogende Keyhole Bridge Panto-zonnebril, handgemaakt van lichtgewicht acetaat, of een nieuwe kijk op de Classic Aviator Sunglasses. Als u van golfen houdt, ligt er nog meer lekkers voor u in petto.

Golfliefhebbers kunnen een set van negen golfballen ontvangen, speciaal ontworpen om een lagere spin en hogere balsnelheden te bieden, waardoor uw golfspel naar een hoger niveau wordt getild.

Deze speciale golfballen worden gepresenteerd in een prachtige Bentley-geschenkdoos en ze hebben urethaanhoezen, met een premium zacht gevoel en uitstekende duurzaamheid. Een golfbalmarker maakt ook deel uit van deze nieuwe Bentley Collection, afgewerkt met het Bentley „B” -logo en gemaakt van roestvrij staal en hoogglans pianozwart hout. Last but not least is de weerbestendige golfkartas de ideale metgezel op de greens, gemaakt van fijn leer en technische stof voor een luxe, maar praktische afwerking.

De nieuwe Bentley Collection heeft ook voor de dames een paar verrassingen. De Bentley Mini Mary P Bag is misschien een echte traktatie, een stijlvolle minitas gemaakt in Italië met 100% premium leer, de Ladies Zip Purse combineert zacht kalfsleer met Bentley's herkenbare diamanten quiltpatroon en de Continental Weekender is een elegante en praktische keuze, verkrijgbaar in Leer van gebrand eiken of donker saffier.

Bentley Beyond - De collectie voegt nog meer cadeaus toe voor zowel mannen als vrouwen. We hebben het over een paar nieuwe unisex-geuren, geïnspireerd op W.O. Bentley's liefde voor reizen. Gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten, worden deze nieuwe unisex-geuren geleverd in elegante flessen die daadwerkelijk zijn ontworpen naar de kristalglazen koplampen van de Continental GT.

Als u van schrijfinstrumenten op maat houdt, heeft Bentley samen met de meesters van Faber-Castell de perfecte cadeaus voor u bedacht. De nieuwe schrijfinstrumenten vieren het honderdjarig bestaan van de autofabrikant en combineren Bentley's legendarische stijl met de elegantie van Graf von Faber-Castell. Uiteindelijk zijn de kleintjes ook verwend door Bentley.

De collectie feestelijke geschenken omvat een prachtige Bentley Ride-On Car die is geïnspireerd op de nieuwe Continetal GT, met een volledig functionerend stuur, claxon en een selectie muziek. Kinderen konden een houten garage met drie verdiepingen krijgen met functionele draaitafels, een helihaven, lift, autowasstation en een brandstofpomp, of een schattige motorsport-teddybeer.


Bentley's nieuwe collectie feestelijke geschenken is net op tijd voor Kerstmis aangekomen