Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

The Wall Luxury is de grootste en meest geavanceerde micro led-tv van Samsung

The Wall Luxury is de grootste en meest geavanceerde micro led-tv van Samsung

De nieuwste aanwinst in het indrukwekkende tv-assortiment van Samsung is The Wall Luxury, een gigantische 8k tv met maar liefst 292 inch. Het enorme tv-toestel is ook een uitbreidbare Micro LED-gebaseerde tv, schaalbaar van 73 inch in 2k tot 292 inch in 8k.

De Wall Luxury TV wordt geleverd met een diepte van slechts 30 mm ondanks zijn enorme formaat, en een cool randvrij ontwerp. Zoals je zou verwachten, komen de specificaties van de nieuwe Samsung overeen met het formaat. Het beschikt over de Quantum Processor Flex als een AI-beeldschaalengine, die helpt bij het opschalen en optimaliseren van de kwaliteit van het beeld.

Bovendien zit de tv ook boordevol Quantum HDR-technologie met een maximale helderheid van 2.000 nits en een verversingssnelheid van 120 Hz. De Wall Luxury TV lijkt perfect te passen bij de muur van een woonkamer of je slaapkamer, omdat hij hem misschien volledig bedekt, vandaar de pakkende naam.

De Ambient-modus is ook behoorlijk interessant en verandert het scherm in een kunstinstallatie wanneer de tv niet in gebruik is.

De nieuwe Samsung-tv is vanaf volgende maand te koop, maar de prijs is nog niet bekendgemaakt. Omdat het de grootste tv is die ze ooit hebben gemaakt, zou de muur behoorlijk duur moeten zijn.

Een van de laatste enorme tv's die Samsung heeft gemaakt, bereikte de 98 inch Q900 8k een enorme prijs van €100.000.


The Wall Luxury is de grootste en meest geavanceerde micro led-tv van Samsung