The Row is de nieuwe exclusieve collectie van vastgoed in the Metaverse van EveryRealm

De indrukwekkende groei van de metaverse opent nieuwe frontieren binnen de wereld van vastgoed en architectuur. Met trots kondigen The Alexander Team en Everyrealm de lancering aan van The Row, een exclusieve lijn van metaverse onroerend goed die de grenzen verlegt van wat mogelijk is in digitale architectuur. Deze unieke collectie bestaat uit 30 one-of-a-kind NFT's(non-fungible tokens), die elk een uniek stuk digitaal vastgoed vertegenwoordigen.

Elk stuk van de collectie is zorgvuldig ontworpen door een reeks van getalenteerde kunstenaars die zich onderscheiden door hun futuristische benadering van architecturale kunst. Onder hen vinden we namen als Daniel Arsham, Misha Kahn, Andrés Reisinger en Alexis Christodoulou, die bekend staan om hun vermogen om visueel verbluffende landschappen te creëren die even fictief als wonderbaarlijk zijn.

Jannie Yorio, CEO van Everyrealm, legt uit dat de metaverse geen natuurwetten kent zoals wij die in onze fysieke realiteit ervaren. Er zijn geen weersomstandigheden, geen beperkingen van zwaartekracht of ruimte - alleen de grenzen van menselijke creativiteit en vindingrijkheid. The Row is het resultaat van deze vrijheid, waar visionaire kunstenaars en verzamelaars samenkomen om iets werkelijk unieks te creëren.

De kunstwerken zullen later dit jaar allemaal als afzonderlijke NFT'sworden verkocht en zijn toegankelijk via een selectieproces waarvoor geïnteresseerden zich kunnen inschrijven op de website van The Row. Mona, het platform dat bekend staat om zijn capaciteit in het bouwen van metaverse werelden, zal de host zijn voor de eerste constructies van The Row. Het uiteindelijke doel is interoperabiliteit, waardoor deze bouwwerken over verschillende metaverse platforms gebruikt kunnen worden.

Daniel Arsham neemt niet alleen de rol van kunstenaar op zich maar fungeert ook als creatief ambassadeur voor Everyrealm. Arsham, oprichter van het in New York gevestigde Snarkitecture, heeft ervaring in fysieke constructie, interieurontwerp en digitale kunst. Zijn werk voor The Row belooft een fusie van deze disciplines te zijn, waarbij hij de potentie van de metaverse optimaal benut.

Arsham deelt dat het ontwerpproces voor The Row hem heeft gestimuleerd om na te denken over seizoensgebondenheid en tijdloze designelementen die zowel overdag als 'snachts hun schoonheid behouden. Hij benadrukt dat in de metaverse, in tegenstelling tot de fysieke wereld, oneindig veel meer mogelijk is.

The Alexander Team, bekend om hun hoogwaardige, exclusieve en curatoriële benadering van vastgoed in de reële wereld, streeft ernaar om met The Row een vergelijkbare ervaring naar de metaverse te brengen. Ze willen dat The Row net zo invloedrijk en toonaangevend wordt in de digitale wereld als hun prestige-objecten in de echte wereld.

De toenemende populariteit van de metaverse en de acceptatie van Web3 hebben geleid tot aanzienlijke steun voor het project, met investeerders zoals a16z, Coinbase en beroemdheden als The Weekend en Paris Hilton die achter Everyrealm staan. Daarnaast heeft Mona recentelijk een enorme financieringsronde afgesloten, waarbij bijna 15 miljoen euro werd opgehaald, wat de weg vrijmaakt voor verdere groei en schaalvergroting.

Deze samenwerking tussen The Alexander Team en Everyrealm, en de lancering van The Row, geeft een fascinerende blik op de toekomst van vastgoed: een wereld waarin architectuur niet alleen bestaat in de fysieke ruimte, maar ook als digitaal bezit dat zowel revolutionair als exclusief is. De metaverse staat op het punt een nieuwe dimensie van luxe en innovatie te verwelkomen, en The Row staat klaar om als een van de meest spraakmakende ontwikkelingen in deze virtuele werelden de norm te stellen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.