The Row is de nieuwe exclusieve collectie van vastgoed in the Metaverse van EveryRealm

In een samenwerking tussen The Alexander Team en Everyrealm komt de lancering van The Row, een exclusieve collectie metaverse onroerend goed met architectuur ontworpen door een verscheidenheid aan getalenteerde kunstenaars. De 30-delige collectie bestaande uit één-op-één NFT's zal live zijn op het Mona-platform.

De metaverse heeft geen fysica, geen weer en geen andere beperkingen dan menselijke vindingrijkheid, zei Jannie Yorio, CEO van Everyrealm. The Row brengt visionaire kunstenaars samen die vooral bekend staan om hun architecturale landschappen en verzamelaars die op zoek zijn naar een unieke residentie in beperkte oplage en die ze in de loop van de tijd over veel verschillende metaverses te gebruiken. De ontzagwekkende werken zijn ontworpen door kunstenaars zoals Daniel Arsham, Misha Kahn, Andrés Reisinger, Alexis Christodoulou, Six N. Five en Hard. De werken van de kunstenaar worden later dit jaar elk verkocht als één-op-één NFT's en zijn alleen op uitnodiging beschikbaar via een aanvraagproces op de website van The Row.

Het hosten van de eerste builds van The Row zal het metaverse wereldbouwplatform Mona zijn, met een toekomstig doel van interoperabiliteit en implementatie van de structuren op verschillende metaverse platforms.

Naast het produceren van werken voor The Row fungeert Arsham ook als de creatieve ambassadeur voor Everyrealm en is de oprichter van Snarkitecture, een in New York gevestigde gezamenlijke ontwerppraktijk die de grenzen tussen architecturale disciplines verkent. De convergentie van zijn unieke ervaring met fysieke werken, interieurontwerp en NFT's is te zien in de creatie van zijn werken voor The Row.

In de metaverse hoeft men zich niet te houden aan de vele beperkingen die bestaan bij het creëren van ruimtes, tentoonstellingen en kunstwerken in de fysieke wereld, zei Arsham. Bij het ontwerpen voor The Row heb ik overwogen hoe mijn sculpturen vanuit dit unieke stuk zouden verschijnen. Ik onderzocht de mogelijkheid van seizoensgebondenheid, hoe ik de seizoenen zou kunnen veranderen, en hoe het ontwerp voor altijd zowel overdag als's nachts kon blijven bestaan.

Volgens The Alexander Team was een van de belangrijkste concepten achter The Row het creëren van een metaverse ervaring voor zijn bestaande klanten die past bij het niveau van curatie, exclusiviteit en waarde van het onroerend goed dat ze bezitten in de fysieke wereld.

Het Alexander-team staat bekend om het hebben van enkele van de meest spraakmakende klanten, eigendommen met de hoogste waarde, en onroerend goed van trofee-kwaliteit om te verzamelen. Het heeft nu tot doel The Row de meest spraakmakende vastgoedontwikkeling in vele metaverses te laten worden, in een reeks iconische oriëntatiepunten die op wereldwijde schaal toegankelijk zullen zijn.

Nu de populariteit van de metaverse toeneemt en de acceptatie van Web3 toeneemt, hebben de makers van het project aanzienlijke steun gekregen. Everyrealm worden gesteund door namen zoals a16z, Coinbase, Dapper Labs, The Weekend, Marc Anthony, Paris Hilton en meer.

Bovendien heeft het hostplatform Mona van het project onlangs bijna €15 miljoen opgehaald in een Series A-financieringsronde en werd het opgezet voor voortdurende schaalbaarheid.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...