Opvouwbare elektrische fiets Impossible van Impossible Technology wint aan populariteit op Kickstarter

De Impossible-fiets van Impossible Technology heeft niet alleen veel enthousiasme opgewekt op Kickstarter, maar heeft ook de aandacht getrokken van fietsliefhebbers over de hele wereld. Het unieke ontwerp en de functionaliteit van de fiets maken het een aantrekkelijke keuze voor zowel forenzen als avontuurlijke reizigers.

Met de mogelijkheid om de fiets in slechts vier eenvoudige stappen in- en uit te klappen, biedt de Impossible-fiets ultieme draagbaarheid en gemak. Dit maakt het gemakkelijk om de fiets mee te nemen in het openbaar vervoer of op te bergen in kleine ruimtes, zoals kantoren of appartementen.

Naast het opvouwbare ontwerp is de Impossible-fiets ook uitgerust met een elektrische aandrijving. Met de tien 2900mAh 10A 3,6V batterijen kan de fiets een rijtijd van 45 minuten bereiken met een snelheid tot 12,4 km/u, en op normale snelheid tot 15,6 mijl. Dit maakt de fiets ideaal voor korte afstanden in stedelijke omgevingen.

Wat betreft de draagcapaciteit, kan de Impossible-fiets veilig en comfortabel tot 85 kg dragen. Dit betekent dat een breed scala aan gebruikers van deze fiets kan genieten, ongeacht hun lichaamsgewicht.

De Impossible Kickstarter-campagne heeft niet alleen het beoogde doel overschreden, maar heeft ook extra steun gekregen van enthousiaste backers. Dit toont aan dat er een groeiende vraag is naar innovatieve en praktische vervoersoplossingen die de mobiliteit in steden kunnen verbeteren.

Geïnteresseerden kunnen een Impossible-fiets bemachtigen door een minimale belofte van C $430 te doen (ongeveer €285). Daarnaast zijn er exclusieve modellen beschikbaar voor C $460 en C $530, waardoor backers kunnen kiezen voor extra functies en ontwerpopties.

De verwachte leveringen van de Impossible-fiets zullen van start gaan in augustus 2015, waardoor backers snel kunnen genieten van de voordelen van deze unieke en handige vervoersoplossing.

Met zijn combinatie van draagbaarheid, elektrische aandrijving en duurzaamheid heeft de Impossible-fiets het potentieel om de manier waarop mensen zich in stedelijke gebieden verplaatsen te veranderen. Het succes op Kickstarter onderstreept de interesse en vraag naar innovatieve fietsontwerpen die zich aanpassen aan de behoeften van moderne reizigers.

Over Impossible Technology

Impossible Technology is een innovatief bedrijf dat zich toelegt op het ontwikkelen van baanbrekende producten en technologieën. Ze staan bekend om hun opvouwbare elektrische fiets genaamd 'Impossible', die veel aandacht heeft gekregen vanwege zijn unieke ontwerp en functionaliteit.

Het bedrijf heeft zich tot doel gesteld om een fiets te creëren die zowel lichtgewicht als duurzaam is, en tegelijkertijd opvouwbaar, zodat gebruikers van de voordelen kunnen profiteren en de fiets gemakkelijk kunnen meenemen. Dit ambitieuze doel heeft geleid tot de ontwikkeling van de Impossible-fiets, die een innovatieve benadering van fietsontwerp vertegenwoordigt.

Het opvouwbare ontwerp van de Impossible-fiets maakt het gemakkelijk om de fiets te dragen en op te bergen, wat ideaal is voor stedelijke omgevingen waar ruimte beperkt kan zijn. Het compacte frame, gebouwd rond cirkels in plaats van een traditionele horizontale ligger, draagt bij aan het lichte gewicht en de duurzaamheid van de fiets.

Bovendien is de Impossible-fiets uitgerust met een elektrische aandrijving, waardoor gebruikers met gemak kunnen fietsen zonder al te veel inspanning te leveren. Met de batterijcapaciteit kan de fiets aanzienlijke afstanden afleggen met verschillende snelheden, waardoor het een handige en efficiënte manier van reizen is.

Impossible Technology heeft met hun Impossible-fiets veel succes behaald op platforms zoals Kickstarter, waar ze hun producten hebben gepresenteerd en financiering hebben verworven. De positieve ontvangst en steun van enthousiaste backers onderstrepen de vraag naar innovatieve vervoersoplossingen die de mobiliteit in stedelijke gebieden kunnen verbeteren.

Het bedrijf blijft zich inzetten voor het ontwikkelen van nieuwe producten en technologieën die bijdragen aan een duurzamere en efficiëntere samenleving. Met hun focus op innovatie en gebruiksgemak streven ze ernaar om producten te creëren die het dagelijks leven van mensen kunnen verbeteren en vereenvoudigen.

 

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...