The Fortress van Döttling is de veiligste luxekluis ter wereld

De legendarische fabrikant van kluizen Döttling, gevestigd in Maichingen, heeft onlangs The Fortress onthuld, dat volgens onze bronnen de veiligste luxekluis ter wereld is. Dit enorme apparaat is naar verluidt beschikbaar in de gecertificeerde beveiligingsklassen van VDS/en 3 tot VDS/en 5, vrij nieuw voor een dergelijk veld. Volgens Döttling kan de machine gekoppeld worden aan een inbraakalarm inclusief een stille alarmfunctie.
De kluis wordt ook geleverd met geteste en gecertificeerde verzekeringsdekking tot maar liefst €1 miljoen - best een leuke toevoeging inderdaad! Naast de opbergvakken bevat deze kluis ook 8 horlogewinders die mooi zijn ingekapseld in het maximale veiligheidsgedeelte van de machine, elk afzonderlijk bestuurd door speciaal ontwikkelde software. De kluis heeft ook een humidor gemaakt van origineel Spaans cederhout, naast de Colosimo tweedeurskluis van Döttling. The Fortress, van Döttling, kost maar liefst €128.800 en is voorzien van prachtige bekleding van kalfsleer. Er is ook de mogelijkheid om het aan te passen aan persoonlijke smaak, doeleinden en voorkeuren.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...