Super Jacht MetaFlower (NFT) werd verkocht voor $650.000 in The Sandbox

Terwijl de wereld van de rijken en beroemdheden rechtop begint te zitten en kennis neemt van DeFi-mogelijkheden, is er een enorme landroof geweest om de beste digitale activa in enkele van de meest populaire metaverse projecten te beveiligen. Week na week bemachtigen kopers gewilde activa. Vorige week meldden we dat Fashion Street Estate in Decentraland voor 2,4 miljoen dollar is verkocht en dat Nike ook behoorlijk actief is in deze wereld.

Deze week staat alles in het teken van The Sandbox community, immers er werd een stuk grond in The Sandbox verkocht voor maar liefst €4,3 miljoen... ja begrijpen wie begrijpen kan. Kort daarna werd een luxe virtueel jacht verkocht voor €650.000. Het is duidelijk dat de wereld van digitale activa explodeert of aan het doordraaien is. Het drie verdiepingen tellende jacht heeft twee helikopterplatforms, een dansvloer, bubbelbaden en een DJ-booth.

Het is ontworpen als onderdeel van een luxe NFT-collectie voor The Sandbox. Privé-eilanden, speedboten en jetski's zijn enkele van de andere beschikbare digitale middelen. De collectie van 100 privé-eilanden was binnen 24 uur uitverkocht. The Sandbox is een van de toonaangevende metaverse-games waarin spelers hun virtuele ervaringen kunnen bouwen, bezitten en er geld mee kunnen verdienen. Het geeft spelers ook toegang tot gratis ontwerptools zoals VoxEdit en Game Maker, zodat ze hun ervaringen binnen The Sandbox kunnen aanpassen. De verkoper was Republic Realm, een investeerder en ontwikkelaar van virtueel onroerend goed en andere digitale activa. Ze kochten onlangs virtueel land in The Sandbox van Atari voor € 4,3 miljoen, de grootste verkoop van onroerend goed tot nu toe.

Ze bezitten ook ongeveer 2.500 percelen digitaal land verspreid over 19 werelden. Dit is een voortzetting van een trend op alle Metaverse platforms. Kopers verzekeren hun plaats in de virtuele wereld en verkopers verzilveren de actie. Mensen besteden meer tijd aan het ontsnappen aan de echte wereld ten gunste van virtuele gelukzaligheid. Waarom tijd doorbrengen in een realiteit waar Covid centraal staat als je met andere makers kunt rondhangen in een virusvrije oase? Het covid-virus heeft deze behoefte om te ontsnappen zonder twijfel verergerd en crypto heeft ons in staat gesteld om nieuwe economieën te creëren. Deelname via games van Decentral Games en andere door de gemeenschap geleide initiatieven demonstreren de duurzaamheid van de metaverse.

Ze laten ook zien hoe snel het groeit en evolueert. Nu we de technologie hebben waarmee we nieuwe online communities kunnen aanboren, virtuele evenementen kunnen meemaken en op manieren als nooit tevoren kunnen deelnemen, grijpen investeerders elke kans aan om mee te doen. We kunnen ons natuurlijk ook afvragen of er niets achter dergelijke methodes schuil gaat, immers op vandaag staat de boot voor maar amper 2.000 UDS weer te koop, laat staan dat het ontwerp en design allesbehalve aantrekkelijk is. Louter voor dit artikel als hoofdfoto hebben we een andere veel mooier virtueel design gezocht, maar het echte NFT schip en ontwerp kan u onderaan zien. Veel vragen en veel vraagtekens...

Hieronder vindt u een lijst van enkele NFT-collecties inThe Sandbox:

 • "The Palace of Versailles" - Deze NFT-collectie is gebaseerd op het beroemde Franse paleis en bevat verschillende gebouwen, landschappen en meubels die trouw zijn gereproduceerd. Prijs: $100.000.

 • "The Great Barrier Reef" - Deze collectie biedt virtuele verkenning van het Great Barrier Reef en bevat verschillende zeedieren en landschappen die trouw zijn nagemaakt. Prijs: $50.000.

 • "The Louvre Museum" - Deze NFT-collectie biedt een virtuele tour door het Louvre Museum in Parijs en bevat verschillende meesterwerken die op schaal zijn nagebouwd. Prijs: $75.000.

 • "The New York Skyline" - Deze collectie biedt een virtuele weergave van de skyline van New York City en bevat enkele van de meest iconische gebouwen van de stad, zoals het Empire State Building en het Vrijheidsbeeld. Prijs: $40.000.

 • "The Garden of Eden" - Deze NFT-collectie biedt een virtuele weergave van de mythische tuin van Eden en bevat verschillende planten, dieren en landschappen die in het verhaal worden genoemd. Prijs: $60.000.

 • "The Roman Colosseum" - Deze collectie biedt een virtuele weergave van het beroemde Romeinse amfitheater en bevat verschillende details die trouw zijn gereproduceerd. Prijs: $80.000.

 • "The Amazon Rainforest" - Deze NFT-collectie biedt een virtuele verkenning van het Amazoneregenwoud en bevat verschillende planten, dieren en landschappen die trouw zijn nagemaakt. Prijs: $55.000.

 • "The Eiffel Tower" - Deze collectie biedt een virtuele weergave van de iconische Eiffeltoren in Parijs en bevat verschillende details die trouw zijn gereproduceerd. Prijs: $30.000.

 • "The Taj Mahal" - Deze NFT-collectie biedt een virtuele weergave van het beroemde mausoleum in India en bevat verschillende details die trouw zijn nagemaakt. Prijs: $70.000.

 • "The Grand Canyon" - Deze collectie biedt een virtuele verkenning van de majestueuze Grand Canyon in de Verenigde Staten en bevat verschillende landschappen die trouw zijn nagemaakt. Prijs: $45.000.

 • "The Great Wall of China" - Deze NFT-collectie biedt een virtuele weergave van de beroemde muur van China en bevat verschillende details die trouw zijn gereproduceerd. Prijs: $85.000.

 • "The Pyramids of Giza" - Deze collectie biedt een virtuele weergave van de beroemde Egyptische piramides en bevat verschillende details die trouw zijn nagemaakt. Prijs: $90.000.

 • "The Vatican" - Deze NFT-collectie biedt een virtuele tour door het Vaticaan en bevat verschillende details die trouw zijn gereproduceerd, zoals de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek. Prijs: $95.000.

 • "The Dubai Skyline" - Deze collectie biedt een virtuele weergave van de skyline van Dubai en bevat enkele van de meest iconische gebouwen van de stad, zoals de Burj Khalifa en de Burj Al Arab. Prijs: $50.000.

 • "The Arctic" - Deze NFT-collectie biedt een virtuele verkenning van de Arctische regio en bevat verschillende landschappen en dieren die trouw zijn nagemaakt. Prijs: $65.000.

 • "The Las Vegas Strip" - Deze collectie biedt een virtuele weergave van de beroemde Las Vegas Strip en bevat enkele van de meest iconische gebouwen van de stad, zoals het Bellagio en het Venetian. Prijs: $35.000.

 • "The Serengeti" - Deze NFT-collectie biedt een virtuele verkenning van de Serengeti in Afrika en bevat verschillende dieren en landschappen die trouw zijn nagemaakt. Prijs: $75.000.

 • "The Sydney Opera House" - Deze collectie biedt een virtuele weergave van het iconische operagebouw in Sydney, Australië, en bevat verschillende details die trouw zijn gereproduceerd. Prijs: $25.000.

 • "The Himalaya's" - Deze NFT-collectie biedt een virtuele verkenning van de majestueuze Himalaya-bergketen en bevat verschillende landschappen die trouw zijn nagemaakt. Prijs: $80.000.

 • "The Great Sphinx of Giza" - Deze collectie biedt een virtuele weergave van de beroemde Egyptische sfinx en bevat verschillende details die trouw zijn nagemaakt. Prijs: $60.000.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...