Samsung's microLED 110-inch 4K-tv zorgt ervoor dat je de bank breekt

CES 2020 was dit jaar een beetje anders, waarbij iedereen zich zorgen maakte over het virus, maar gelukkig was het een van de laatste grote evenementen die plaatsvond voordat de hele wereld werd gesloten. Samsung plaagde, zoals je je kunt voorstellen, iedereen met verschillende high-end apparaten en de nieuwste technologie van het merk; op hun lange en indrukwekkende lijst stond de enorme 292-inch tv genaamd The Wall.

Deze kolossale tv is gebouwd met behulp van de futuristische microLED-technologie van het bedrijf en het was ook de grootste omvang van een modulaire tv die in de recente geschiedenis door het Zuid-Koreaanse bedrijf werd vertoond.

Zoals je zou verwachten, was dat ding belachelijk duur en Samsung verkocht het alleen aan een paar ultrarijke mensen, maar dat gaat vandaag veranderen. De Zuid-Koreaanse elektronicagigant heeft een gloednieuwe 110-inch 4K-tv onthuld, die iets betaalbaarder is en beschikt over dezelfde geavanceerde microLED-technologie. Deze ongelooflijke 110-inch 4K-tv is al beschikbaar voor voorverkoop in Korea en wordt wereldwijd gelanceerd in het eerste kwartaal van 2021.

MicroLED-technologie zou de toekomst van tv-toestellen zijn. Het is gemaakt van zelfverlichtende LED's van microformaat, wat betekent dat de gewenste eigenschappen van OLED-schermen zonder de nadelen zijn.Volgens ambtenaren van Samsung slagen deze LED-lampen ter grootte van een micrometer erin om de achtergrondverlichting en eventuele kleurfilters die u zou kunnen opmerken in uw normale OLED-tv's te elimineren.

Deze zelfverlichtende, door de mens gemaakte wonderen drukken 100 procent van het DCI- en Adobe RGB-kleurengamma uit, wat nauwkeurigheid en precisie betekent bij het werken met hoogwaardige DSLR-camera's. De verbluffende resultaten, met levensechte kleuren en nauwkeurige helderheid, konden worden bereikt dankzij het scherm met 4K-resolutie en precies 8 miljoen pixels erin. We kunnen je ook vertellen dat deze tv een ongelooflijke scherm-tot-lichaamverhouding van 99,99 procent heeft, terwijl hij een ingebed Majestic Sound System heeft.

Als zodanig worden de levensechte beelden aangevuld met kristalhelder 5.1-kanaals geluid, zonder dat een externe luidspreker nodig is. Overweeg dit nu: Samsung's 98-inch 8K-tv met QLED-weergavetechnologie brengt je een coole €60.000 terug. Dus de nieuwe 110-inch microLED-tv kan gewoon de spaarpot breken en mogelijk het studiefonds van je toekomstige kinderen.

Samsung's microLED 110-inch 4K-tv is een van de nieuwste high-end tv's op de markt en biedt een ongekende beeldkwaliteit en veelzijdigheid. Hieronder vind je een uitgebreide lijst van de technische specificaties van deze tv:

 • Schermformaat: 110 inch
 • Resolutie: 4K (3840 x 2160 pixels)
 • Schermtype: microLED
 • Helderheid: 5.000 nits
 • Contrastverhouding: 1.000.000:1
 • Beeldverversingssnelheid: 120 Hz
 • Kijkhoek: 178 graden
 • Kleurenbereik: 100% DCI-P3, Adobe RGB
 • HDR-ondersteuning: HDR10, HDR10+, HLG
 • Upscaling: Ja (AI-powered 4K-upscaling)
 • Gamingfeatures: FreeSync Premium Pro, Variable Refresh Rate, Auto Game Mode
 • Geluid: 5.1-kanaals luidsprekersysteem met 110 watt vermogen
 • Besturingssysteem: Tizen
 • Ingebouwde assistenten: Amazon Alexa, Google Assistant
 • Ingebouwde apps: Netflix, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, YouTube, Spotify en meer
 • Connectiviteit: 4x HDMI 2.1-poorten, 3x USB-poorten, 1x Ethernet-poort, 1x RF-ingang, 1x AV-ingang, 1x digitale audio-uitgang (optisch)
 • Draadloze connectiviteit: Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2


De Samsung microLED 110-inch 4K-tv biedt een verbluffende beeldkwaliteit dankzij het microLED-scherm, dat zorgt voor diepe zwarttinten en heldere, levendige kleuren. De hoge helderheid van 5.000 nits zorgt ervoor dat beelden er zelfs in fel verlichte kamers nog goed uitzien. Bovendien heeft de tv een AI-powered 4K-upscalingfunctie die alle content omzet naar 4K, zodat het er nog scherper uitziet.

Voor gamers biedt de tv een aantal handige features, zoals FreeSync Premium Pro voor tear-free gamen, Variable Refresh Rate (VRR) voor een vloeiendere gameplay en Auto Game Mode voor een snelle overgang naar de gamemodus.

De tv heeft ook een indrukwekkend luidsprekersysteem van 5.1 kanalen met een vermogen van 110 watt, waardoor het geluid even meeslepend is als het beeld.

Met de ingebouwde assistenten van Amazon Alexa en Google Assistant kan de tv ook worden bediend met spraakcommando's. Bovendien biedt het Tizen-besturingssysteem toegang tot tal van apps en streamingdiensten, waaronder Netflix, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video en YouTube.

De connectiviteitsopties van de tv zijn uitgebreid, met 4 HDMI 2.1-poorten, 3 USB-poorten, 1 Ethernet-poort, 1 RF-ingang, 1 AV-ingang en 1 digitale audio-uitgang (optisch). De draadloze connectiviteitsopties van de Samsung microLED 110-inch 4K-tv zijn ook indrukwekkend. Het heeft ingebouwde Wi-Fi en Bluetooth-connectiviteit, evenals ondersteuning voor Apple AirPlay 2 en Samsung's eigen SmartThings-platform, dat het mogelijk maakt om de tv te verbinden met andere slimme apparaten in huis.

De tv heeft ook een aantal geavanceerde functies, waaronder Quantum HDR 24X-technologie, die een helderheid van maximaal 4000 nits levert voor een adembenemend contrast en levendige kleuren. De tv heeft ook een 120Hz vernieuwingsfrequentie, wat zorgt voor vloeiende bewegingen in actiefilms en sportwedstrijden.

Bezoek Website
Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...