Ontdek de uitgebreide METAVERTU-Collectie - High-End Smartphones gecombineerd met technologische vernuft

Vertu'sMETAVERTU combineert sublieme techniek met innovatieve technologie. Deze smartphone is een toonbeeld van prestaties, aantrekkelijk design en het unieke Web 3.0 technologie.

Pieker je over je outfit voor een uitje? Een elegant maatpak gecombineerd met de METAVERTU smartphone zal ongetwijfeld de nodige aandacht trekken.

Met een keuze uit 22 unieke producten biedt de METAVERTU-lijn voor elk wat wils. De Metavertu Carbon Fiber Phone is bijvoorbeeld een toppresteerder met 12 GB RAM en opties van 512 GB of 1 TB opslagcapaciteit, beschikbaar vanaf €3.068,88.

Voor de modebewuste consument biedt Vertu de Metavertu-reeks bekleed met kalfsleer in een scala aan kleuren waaronder Jade Black, Dawning Orange, Blue, Moon White, Raspberry Red, Vienna Green en Caramel Brown, met prijzen variërend van €2.852,35 tot €3.154,09.

Wil je wat meer luxe? Dan zijn de hagedissenleder Metavertu-modellen met hun opvallende verloopkleuren Orange en Blue, vanaf €5.537,35, de perfecte keuze.

Voor de ultieme weelderigheid biedt Vertu de Metavertu-reeks in alligatorleder. Verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals Flame Red, Iron Black, Basic Black, Creamy White, Grape Purple, en Grey, met prijzen tussen €6.134,10 en €7.067,96.

De METAVERTU-collectie staat synoniem voor diversiteit en luxe en behoort daarmee tot de meest verfijnde smartphone-lijnen op de huidige markt.

De Web 3.0 technologie in de METAVERTU smartphones brengt het internetgebruik op een hoger niveau. Deze technologie, vaak omschreven als het semantische web', benut kunstmatige intelligentie en geavanceerde algoritmen om een gepersonaliseerde ervaring te bieden, revolutionair voor de interactie tussen gebruiker en smartphone.

Bovendien genieten METAVERTU-gebruikers van 5G-connectiviteit, waardoor downloadsnelheden en prestaties verbeteren, ideaal voor het gebruik van datagestuurde applicaties en diensten. Deze functionaliteit maakt deze smartphones ideaal voor intensief internetgebruik, zoals kwalitatieve streaming, online gamen en augmented reality-toepassingen.

De METAVERTU-smartphones zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals kalfsleer, hagedissenleer en alligatorleer, wat bijdraagt aan hun luxueuze look en feel. Daarnaast zijn ze uitgerust met een beveiligde en gecodeerde Web3-omgeving, waardoor ze veilig zijn voor het uitvoeren van gevoelige taken zoals online bankieren of crypto-transacties.

In de wereld van luxesmartphones onderscheiden METAVERTU-smartphones zich niet alleen door hun uiterlijk, maar ook door hun technologische superioriteit. Met Web 3.0 technologie, 5G-connectiviteit en hun hoogwaardige bouwmaterialen, bieden deze smartphones een ongeëvenaarde smartphone-ervaring.

METAVERTU-collectie

  • METAVERTU Carbon Fiber Phone - Dit model wordt gekenmerkt door zijn lichte, maar extreem sterke carbon fiber behuizing. Met 12 GB RAM en opslagmogelijkheden van 512 GB tot 1 TB, biedt deze telefoon voldoende ruimte voor al je apps, foto s, muziek en andere data. Het ondersteunt 5G-connectiviteit en is uitgerust met Web 3.0-technologie voor een naadloze en gepersonaliseerde gebruikerservaring.

  • VERTU Metavertu Calf Leather-serie - Deze modellen, beschikbaar in diverse kleuren zoals Jade Black, Dawning Orange, Blue, Moon White, Raspberry Red, Vienna Green en Caramel Brown, zijn gemaakt van premium kalfsleer. Ze combineren esthetiek met functionaliteit en bieden alle voordelen van 5G-connectiviteit en Web 3.0-technologie.

  • VERTU Metavertu Lizard Leather-serie - Voor wie op zoek is naar een opvallende look, zijn er de modellen in hagedissenleer met een verloopkleur in Orange en Blue. Deze unieke telefoons combineren exotische flair met top-tier technologie, waaronder 5G en Web 3.0.

  • VERTU Metavertu Alligator Leather-serie - Als je op zoek bent naar de ultieme luxe smartphone, dan zijn deze modellen de keuze voor jou. Vervaardigd uit alligatorleer en verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals Flame Red, Iron Black, Basic Black, Creamy White, Grape Purple, en Grey, brengen deze telefoons stijl en innovatie samen. Ze zijn uitgerust met 5G-connectiviteit, Web 3.0-technologie en bieden keuze uit 12 GB RAM en 512 GB tot 1 TB ROM.

Diensten aangeboden voor de METAVERTU-lijn:

  • Persoonlijke Conciërge: Veel van de Vertu-smartphones, waaronder de METAVERTU-lijn, bieden een persoonlijke conciërgeservice. Met deze service kunnen gebruikers toegang krijgen tot 24/7 assistentie voor een verscheidenheid aan taken, variërend van reisplanning tot restaurantreserveringen.

  • Geluidskwaliteit: Vertu staat bekend om zijn superieure geluidskwaliteit. De METAVERTU-smartphones hebben hoogwaardige luidsprekers die een helder en krachtig geluid leveren.

  • Design: Elk METAVERTU-toestel wordt met de hand gemaakt in Engeland door vakmensen. De aandacht voor detail en de hoogwaardige materialen die worden gebruikt, dragen bij aan het unieke en luxe design van de smartphone.

  • Duurzaamheid: Naast het luxueuze ontwerp zijn de METAVERTU-smartphones ook ontworpen om duurzaam te zijn. Ze zijn gebouwd om lang mee te gaan en om te kunnen omgaan met het dagelijks gebruik.

  • Veiligheid: METAVERTU-smartphones zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties om persoonlijke gegevens te beschermen. Dit omvat gecodeerde communicatie en een sterke fysieke beveiliging.

  1. Exclusieve Diensten: Afhankelijk van het specifieke model dat u kiest, kunt u toegang krijgen tot exclusieve diensten en ervaringen. Dit kan variëren van VIP-toegang tot evenementen, tot gepersonaliseerde ervaringen die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften en interesses te voldoen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.