NFT Studio en Sotheby's lanceren allereerste Avatar-project in zijn soort - Hackatao

Het allereerste avatarproject in zijn soort, Hackatao, in samenwerking met NFT-studio's en ondersteund door Sotheby's en AMD, lanceert in december Queens+Kings. Met als enige doel crypto-verzamelaars en de NFT-gemeenschap aan te moedigen zich creatief uit te drukken door actieve deelname en betrokkenheid bij een speciale ervaring; Queens+Kings is een pfp-project met unieke, niet-binaire avatarkenmerken die zijn geïnspireerd op typische Hackatao-drops uit het verleden en de cryptoverse.

Een spel met oneindige mogelijkheden, Queens+Kings zijn avatar-NFT's die zijn samengesteld uit meerdere NFT's. Met verschillende mate de zeldzaamheid, zullen de eigenschappen algoritmisch worden gegenereerd en willekeurig worden toegewezen aan avatars, waarbij de democratisch gelijkmakende kwaliteiten van verrassing en toeval of zeg maar puur randomness worden gebruikt om het kunstwerk te bepalen.

Na de eerste gegenereerde munt kan de avatar door de verzamelaar worden aangepast, aangezien elke eigenschap uitwisselbaar is. Hiertoe kan de eigenaar van de avatar een creatief proces beginnen om zijn avatar te deconstrueren en te bouwen volgens zijn eigen persoonlijkheden en voorkeuren. Verzamelaars kunnen individuele eigenschappen en complete avatars kopen en verkopen op OpenSea en hun avatars presenteren, samenstellen en bewaren op queenskings.hackatao.com.

Een digitaal canvas van 8000x8000px bedekt met karakteristieke Hackatao-tekeningen wordt ook algoritmisch toegewezen aan een aantal avatars. Als je wil deelnemen moet je wel ook nog weten dat er een pre-release eigenlijk is voor degenen die et project sinds kindertijd actief hebben ondersteund. Je zal dus afhankelijk hiervan een unieke opportuniteit hebben om de eerste generatie avatars aan te kunnen spreken, minten zoals we in de crypto wereld noemen. Onmiddellijk daarna wordt de hele eerste generatie avatars openbaar gemaakt voor een eerste drop. Vervolgens volgen in 2022 nog twee drops bestaande uit nog eens 2.300 avatars, wat neerkomt op een totaal van 6.900 avatars om de collectie compleet te maken.

Na verloop van tijd zal Hackatao nieuwe en verrassende functies introduceren die beschikbaar zijn voor de Queens+Kings-gemeenschap, waardoor de avatars, net als de eigenaren van de werken, constant in beweging blijven; altijd groeien, evolueren en zich aanpassen aan onze omgeving. Hiertoe omarmt Hackatao het potentieel van technologische vooruitgang in de steeds veranderende NFT-beweging, gebruikmakend van innovatieve tools voor makers, aangezien zij de koper en verzamelaar in het centrum van de artistieke productie plaatsen.

Meer over de Hackatao Avatar NFT collectie

De Hackatao Avatar NFT Collection is een serie van 10.000 unieke digitale avatars die zijn gemaakt door de Italiaanse digitale kunstenaars Hackatao. De avatars zijn beschikbaar in verschillende stijlen en kenmerken, en kunnen door gebruikers worden gekocht en verhandeld als NFT's.

De NFT's zijn gemaakt met behulp van blockchain-technologie en zijn uniek en onvervangbaar. Ze vertegenwoordigen een eigenaar en eigendom van een digitaal object, zoals een kunstwerk of een avatar.

Het doel van de Hackatao Avatar NFT Collection is om digitale kunst en avatars te combineren en gebruikers de mogelijkheid te geven om hun eigen unieke digitale identiteit te creëren. De collectie is ontworpen om te worden gebruikt op sociale mediaplatforms, videogames en andere digitale toepassingen.

NFT Studio is het platform dat de NFT's van de Hackatao Avatar Collection host en verhandelt, terwijl Sotheby's heeft geholpen bij de lancering van de collectie. De samenwerking tussen een traditionele veilinghuis en een op blockchain gebaseerd platform voor digitale kunst is opmerkelijk en laat zien hoe de wereld van de kunst en veilingen evolueert in de digitale wereld.

De lancering van de Hackatao Avatar NFT Collection heeft veel aandacht getrokken van verzamelaars en liefhebbers van digitale kunst en NFT's. Het is een van de eerste projecten in zijn soort en laat zien hoe NFT's een nieuwe manier bieden om digitale creaties te bezitten en te verhandelen.

De Hackatao Avatar NFT Collection is een voorbeeld van hoe blockchain-technologie en NFT's kunnen worden gebruikt om nieuwe markten en toepassingen te creëren voor kunstenaars en makers. Het biedt ook nieuwe mogelijkheden voor het genereren van inkomsten voor kunstenaars en makers, die nu hun digitale creaties kunnen verkopen en verdienen aan hun werk op een manier die voorheen niet mogelijk was.

Het feit dat Sotheby's heeft geholpen bij de lancering van de collectie, toont aan hoe traditionele veilinghuizen zich aanpassen aan de nieuwe realiteit van digitale kunst en NFT's. Dit opent nieuwe deuren voor de kunstwereld en zorgt voor een toenemende acceptatie en erkenning van digitale kunst en NFT's.

Al met al is de Hackatao Avatar NFT Collection een voorbeeld van hoe digitale kunst en NFT's de manier waarop we kunst waarderen en verhandelen, kunnen veranderen. Het markeert een nieuwe fase in de evolutie van kunst en zal ongetwijfeld de weg vrijmaken voor meer experimenten en innovaties in de toekomst.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...