Luxe Blade Runner harde schijf van Philippe Starck en LaCie

Het is een feit dat we de hand van Philippe Starck vrijwel overal om ons heen kunnen zien, van huizen tot tandenborstels en allerlei andere consumentenproducten. Daarom is het nogal moeilijk voor te stellen dat de ontwerper de informatica-technologie nog niet heeft bereikt. Dus, samen met een fabrikant van premium digitale opslag, genaamd LaCie, heeft de Franse ontwerper van veel goederen een verbluffende desktop-harde schijf aangekondigd, genaamd de Blade Runner. Het is overduidelijk dat de Franse ontwerper het stuk in handen heeft gelegd.
Zijn aanraking is te zien van het hele ontwerp van de HDD tot het fabricageproces. Het is gemakkelijk te gebruiken thuis of op kantoor, in mediaruimtes of op vrijwel elke soort desktop. De vorm van de radiator is nogal raar, met name het vergemakkelijkt de luchtcirculatie eromheen, waardoor alle koelprocessen worden verbeterd. Het wordt zowel beschermd als gekoeld door de stevige aluminium buitenschermen.
Bovendien is de LaCie Blade Runner HDD voorzien van een LED-aan/uit-knop in de vorm van het kenmerkende Starck-symbool, dat oplicht terwijl de gadget werkt. De verbluffende LaCie Hard Drive Blade Runner biedt 4 TB beschikbare ruimte, 10 GB aanvullende Wuala Secure-cloudopslag en een snelle USB 3.0-interface. Elk stuk kost je slechts €299, maar het is onwaarschijnlijk dat het je lukt om er een te kopen. Het model wordt geleverd als een gelimiteerde editie van 9.999 eenheden, die naar verluidt al zijn besteld.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...