LG lanceert limited edition Curved OLED-tv met Swarovski-kristallen

LG heeft in samenwerking met Swarovski een limited edition Curved OLED-tv uitgebracht, die is versierd met echte Swarovski-kristallen. Het gebogen LG tv-scherm is slechts 4 mm dik en weegt 16 kg (35 lbs) en op zichzelf al een decoratief stuk dat de uitstraling van elke woon- of entertainmentruimte verbetert. Het scherm is verder versierd met 460 lichtgevende Aurora Borealis-kristallen, die met de hand zijn aangebracht met speciaal gemaakte stencils. Hierdoor is het scherm niet alleen een hi-tech apparaat, maar ook een sieraad op zich.

De LG Curved OLED-tv met Swarovski-kristallen biedt kristalheldere beeldkwaliteit en zal de aandacht trekken van veeleisende kopers die een beetje sprankeling willen toevoegen aan hun filmavonden. Het toestel werd onthuld tijdens de IFA-beurs voor consumentenelektronica in Berlijn en zal later dit jaar in Europa worden uitgebracht.

Naast de Swarovski-kristallen beschikt deze limited edition Curved OLED-tv ook over indrukwekkende technische specificaties. Zo biedt het scherm een resolutie van 4K en ondersteunt het HDR-beeldmateriaal voor een betere kleurweergave. Het toestel beschikt ook over Dolby Atmos-geluidstechnologie voor een meeslepende audio-ervaring.

Qua connectiviteit biedt deze Curved OLED-tv ook voldoende opties. Het toestel beschikt over 4 HDMI-poorten, 3 USB-poorten, 1 Ethernet-poort, 1 RF-ingang, 1 AV-ingang en 1 digitale audio-uitgang (optisch). Daarnaast is het toestel compatibel met zowel Google Assistant als Amazon Alexa, wat het gemakkelijk maakt om de tv te bedienen met spraakopdrachten.

In het kort, de limited edition Curved OLED-tv van LG met Swarovski-kristallen combineert een luxueuze uitstraling met indrukwekkende technische specificaties en biedt een unieke kijkervaring.

Als u op zoek bent naar een luxueuze en opvallende tv, dan is de LG Curved OLED-tv met Swarovski-kristallen zeker iets voor u. Dit high-end product is het resultaat van een samenwerking tussen LG en Swarovski en brengt kristalheldere beeldkwaliteit samen met 460 met de hand aangebrachte Aurora Borealis-kristallen, die het scherm veranderen in een waar sieraad.

De tv heeft een gebogen OLED-scherm van slechts 4 mm dik en weegt slechts 16 kg (35 lbs). Naast de visuele pracht is de tv ook technisch hoogstaand, met een kristalheldere beeldkwaliteit. Met zijn extravagante design zal deze tv zeker de aandacht trekken van veeleisende kopers die op zoek zijn naar iets speciaals.

De tv werd onthuld tijdens de IFA-beurs voor consumentenelektronica in Berlijn en zal later dit jaar beschikbaar zijn in Europa. Het is nog niet bekend wat de prijs zal zijn van deze exclusieve tv, maar het is zeker dat het een van de duurdere tv's op de markt zal zijn.

Helaas hebben wij geen gedetailleerde lijst met technische specificaties beschikbaar voor de LG Curved OLED-tv met Swarovski-kristallen gevonden. Het lijkt erop dat de beeldkwaliteit en andere technische functies vergelijkbaar zijn met de standaard LG Curved OLED-tv's die momenteel op de markt zijn.

Hieronder staan de technische specificaties van de LG OLED77CXPUA, die vergelijkbaar is met de LG Curved OLED-tv, maar zonder Swarovski-kristallen:

 • Beeldschermformaat: 77 inch
 • Resolutie: 4K Ultra HD (3840 x 2160)
 • Beeldtype: OLED
 • Vernieuwingsfrequentie: 120 Hz
 • HDR-ondersteuning: HDR10, HLG, Dolby Vision IQ, HDR Dynamic Tone Mapping Pro
 • Contrastverhouding: oneindig:1 (native)
 • Kijkhoek: brede kijkhoek
 • Geluid: 2.2-kanaals luidsprekersysteem, 40W vermogen, Dolby Atmos ondersteuning
 • Besturingssysteem: webOS
 • Wi-Fi: Ja
 • HDMI-poorten: 4 HDMI 2.1-poorten
 • USB-poorten: 3 USB-poorten
 • Ethernet-poort: 1
 • RF-ingang: 1
 • AV-ingang: 1
 • Digitale audio-uitgang (optisch): 1


Merk op dat de exacte technische specificaties van de LG Curved OLED-tv met Swarovski-kristallen nog niet bekend zijn gemaakt en kunnen verschillen van de hierboven vermelde specificaties.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...