Een iPhone 11 Pro geïnspireerd door de Tesla Cybertruck?

Caviar, een bedrijf uit Rusland dat gespecialiseerd is in het aanpassen van smartphones, heeft onlangs de Cyberphone onthuld, een iPhone 11 Pro die is geïnspireerd op Tesla's Cybertruck. De Cyberphone is een limited edition en heeft een indrukwekkend ontwerp dat is geïnspireerd op de geometrie van Tesla's nieuwste crossover. Het toestel is voorzien van veelzijdige materialen die de iPhone jarenlang zullen beschermen. De behuizing van de telefoon is omringd door titanium en PVD-gecoate platen, wat zorgt voor een totale bescherming tegen mechanische impact. Zelfs het scherm is bedekt met titanium om het te beschermen tegen beschadiging.

Het beschermingssysteem van de Cyberphone verhoogt ook de functionaliteit van de smartphone. De opvouwbare titanium schermbeschermer kan worden gebruikt als een comfortabele telefoonhouder, wat handig kan zijn tijdens het kijken naar video's of het maken van video-oproepen. De telefoon is beperkt tot slechts 99 modellen en is nu beschikbaar voor pre-order. De prijzen variëren van €5.930 voor de 64 GB iPhone 11 Pro tot €7.100 voor de 512 GB iPhone 11 Pro Max.

Naast het beschermingssysteem van de Cyberphone, heeft Caviar ook veel aandacht besteed aan het ontwerp van de smartphone. De telefoon heeft een gravure van kaviaar, geanodiseerde knoppen en een speciale gravure van een uniek telefoonnummer als je dat wilt. Het resultaat is een indrukwekkend toestel dat de aandacht trekt en ongetwijfeld veel belangstelling zal krijgen van verzamelaars en tech-liefhebbers.

Caviar heeft al eerder de aandacht getrokken met zijn uitgebreid aangepaste smartphones. Vorig jaar presenteerden ze de Solarius-collectie, die ook de duurste smartphone ter wereld bevatte, de Caviar iPhone 11 Pro Discovery Solarius, die €70.000 kostte. De Solarius-collectie was geïnspireerd op de zon en was bedekt met 18-karaats goud, diamanten en andere edelstenen.

Caviar staat bekend om het creëren van aangepaste smartphones die zowel stijlvol als duurzaam zijn. Het bedrijf biedt niet alleen bescherming voor smartphones, maar ook unieke ontwerpen die de aandacht trekken. Caviar's collecties omvatten niet alleen iPhones, maar ook andere smartphones, zoals Samsung Galaxy en Huawei.

Een andere collectie van Caviar is de Time Collection, die zich richt op de grote namen uit de horlogewereld. De collectie bevat verschillende ontwerpen die zijn geïnspireerd op beroemde horlogemerken zoals Rolex, Patek Philippe en Audemars Piguet. De telefoons zijn bedekt met hoogwaardige materialen, zoals titanium, leer en zelfs meteoriet. De Time Collection is beschikbaar voor verschillende modellen smartphones en is verkrijgbaar in beperkte aantallen.

Caviar heeft ook een collectie van smartphones ter ere van beroemdheden. De collectie bevat telefoons die zijn ontworpen ter ere van Leonardo DiCaprio, Elon Musk, Steve Jobs en andere beroemdheden. De telefoons zijn bedekt met unieke materialen en hebben gravures van de beroemdheden waar ze naar vernoemd zijn.

Het bedrijf heeft ook een collectie van smartphones die zijn geïnspireerd op historische gebeurtenissen en locaties. De collectie bevat ontwerpen die zijn geïnspireerd op de Titanic, de Russische Revolutie en zelfs de Chinese muur. Elk ontwerp is zorgvuldig ontworpen om de geschiedenis en de cultuur te eren die het inspireerde.

Caviar biedt ook een personalisatieservice aan voor klanten die op zoek zijn naar een uniek ontwerp voor hun smartphone. Het bedrijf kan een ontwerp maken op basis van de specifieke wensen van de klant, of het nu gaat om een speciaal thema, gravure of materiaal.

Over het algemeen is Caviar een merk dat zich richt op exclusiviteit en luxe. De aangepaste smartphones zijn niet alleen bedoeld om indruk te maken, maar ook om te functioneren als een hoogwaardig apparaat dat bestand is tegen stoten en beschadigingen. Als je op zoek bent naar een smartphone die anders is dan alle andere en je wilt pronken met een stijlvol en duurzaam apparaat, dan is Caviar zeker het overwegen waard.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...