Een Bored Ape Mega Mutant Serum werd deze week verkocht voor $3.6 miljoen

Het Bored Ape Yacht Club-project is een van de vele NFT-projecten die de afgelopen maanden zijn ontstaan. Het is een verzameling van 10.000 unieke digitale apen die elk hun eigen kenmerken en eigenschappen hebben. Deze apen zijn gemaakt als non-fungible tokens (NFT's) op de Ethereum blockchain, wat betekent dat elke aap uniek en niet uitwisselbaar is. De Bored Ape Yacht Club-gemeenschap is actief op Discord en organiseert regelmatig virtuele evenementen voor leden.

De Bored Ape Yacht Club heeft deze week een Mega Mutant Serum verkocht voor 888,88 ETH vanwege de toenemende prijzen van de populaire NFT-serie. Het serum maakt deel uit van de Bored Ape Chemistry Club, bestaande uit 10.000 Mutant Serums die kunnen worden uitgezonden naar alle Bored Ape NFT-houders. De Serums, opgesplitst in drie niveaus genaamd M1, M2 en Mega Mutant, kunnen bestaande apen transformeren in "mutante" versies van zichzelf. Er zijn twee manieren om een Mutant te verwerven: door MUTATIE of door aankoop op de secundaire markt. Yuga Labs verkocht in augustus 10.000 Mutant Ape NFT's, waarmee 96 miljoen euro werd opgehaald.

Een Mega Mutant Serum werd op zondag verkocht voor 888,88 ETH, wat toen ongeveer 3,6 miljoen euro waard was. De koper was Taylor Gerring, een voormalig Ethereum-directeur en NFT-verzamelaar. De Bored Ape Yacht Club is sinds de oprichting in april enorm gegroeid. Een zeldzame Bored Ape werd verkocht voor 3,4 miljoen euro in oktober en de goedkoopste Ape die momenteel te koop is, zweeft rond 54 ETH (205.000 euro). Het verzamelobject nadert ook dezelfde bodemprijs als CryptoPunks, die grotendeels worden gecrediteerd als het eerste grote NFT-programma.

Het Mega Mutant Serum is een van de nieuwste toevoegingen aan de Bored Ape Yacht Club. Het is een zeldzame en waardevolle digitale asset waarmee eigenaren hun Bored Ape kunnen transformeren in een 'mutant' versie. De waarde van deze asset wordt bepaald door de schaarste en de populariteit van de Bored Ape Yacht Club-community.

De verkoop van de Mega Mutant Serum voor 888.88 ETH is een van de hoogste prijzen die ooit zijn betaald voor een NFT. Het illustreert de groeiende vraag naar unieke digitale assets en de potentieel enorme waarde die deze assets kunnen vertegenwoordigen voor verzamelaars en investeerders.

Het concept achter de Bored Ape Yacht Club is om een exclusieve gemeenschap van NFT-verzamelaars te creëren, waarvan de eigenaars van de apen automatisch lid worden. De club biedt exclusieve toegang tot evenementen en merchandise, zoals kleding en accessoires, evenals toegang tot exclusieve Discord-kanalen. Het succes van de Bored Ape Yacht Club heeft geleid tot de oprichting van vergelijkbare NFT-gemeenschappen, zoals de Cool Cats NFT-club. De Bored Ape NFT's worden ook steeds populairder als investeringsmogelijkheid, aangezien sommige apen de afgelopen maanden dramatisch in waarde zijn gestegen.

Het Bored Ape Yacht Club-project heeft zijn groei in populariteit voortgezet en heeft sinds de oprichting in april 2021 een enorme waardestijging gezien. In oktober 2021 werd een zeldzame Bored Ape verkocht voor €3,4 miljoen, en op dit moment is de goedkoopste Bored Ape die te koop is, ongeveer 54 ETH (€205.000). Het project heeft ook de bodemprijs van CryptoPunks, die over het algemeen worden beschouwd als het eerste grote NFT-programma, bijna bereikt. In augustus 2021 verkocht Yuga Labs ook 10.000 Mutant Ape NFT's, waarmee €96 miljoen werd opgehaald. De Bored Ape Chemistry Club, waarvan de Mega Mutant Serum een onderdeel is, bestaat uit 10.000 Mutant Serums die kunnen worden uitgezonden naar alle Bored Ape NFT-houders.

De serums kunnen bestaande apen transformeren in "mutante" versies van zichzelf en worden bij gebruik verbrand. Mega Mutant Serums zijn minder voorspelbaar dan M1- of M2-serums en hebben daardoor een hogere waarde. Een Mega Mutant Serum werd onlangs verkocht voor 888,88 ETH, wat op dat moment ongeveer €3,6 miljoen waard was. De koper was Taylor Gerring, een voormalig Ethereum-directeur en NFT-verzamelaar. Hij plande een Twitch Livestream- en Twitter Spaces-evenement waar Bored Ape-fans zijn NFT-mutatie in realtime konden bekijken.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...