Dit is de luxe koptelefoon van Dolce & Gabbana en Grado Labs

Het is buitengewoon lastig om luxe materialen te combineren met de modernste technologie en toch hoge prestatieniveaus uit het apparaat te halen, vooral wanneer een koptelefoon in beeld komt. Degene die we hier hebben getoond, de DS2012-koptelefoon, hebben ze niet in gevaar gebracht. Ze zijn gemaakt door twee extreem bekende merken die hun krachten hebben verenigd voor dit doel - Grado Labs en Dolce & Gabbana.
Beiden ondersteund door een enorme expertise in hun eigen vakgebied, zijn ze erin geslaagd om een hoogwaardige hoofdtelefoon te ontwikkelen, volledig met de hand vervaardigd uit een speciale essentie van mahoniehout. Ze hebben een goed uiterlijk en topprestaties, dankzij het uitgebreide werk van beide merken. De in Brooklyn gevestigde Grado Laboratories wordt door velen beschouwd als het topmerk op het gebied van koptelefoonprestaties en kwaliteit, en dit is de reden waarom D&G ervoor heeft gekozen om met hen samen te werken.
Het ontwerp van deze hoofdtelefoon is voornamelijk gebaseerd op de referentieserie van Grado, maar het mahoniehout zorgt voor een verbeterde geluidservaring en een veel beter uiterlijk. De elegantiefactor van de DS 2012 is naar onze mening ook vrij hoog.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...