Dit is de Gresso Cruiser Titanium limited edition telefoon

Een beroemde fabrikant van high-end communicatieapparaten in beperkte oplage, Gresso, heeft onlangs een serie bedacht die mannelijkheid, elegantie, stijl en weelde uitstraalt. De Cruiser Titanium telefoonserie is verkrijgbaar in drie verschillende versies: de Cruiser Titanium Black, de Cruiser Titanium Solid en de Cruiser Titanium. De stukken zijn gemaakt van unieke materialen, omvatten ultra high-end precisietechnologie, bogen op een voortreffelijke fabricage en zijn ontworpen om zo elegant mogelijk te zijn. De Cruiser Titanium-telefoon kost bijvoorbeeld €2.500 per stuk en is volledig hypoallergeen en zal naar verluidt beschikbaar zijn als een limited edition van slechts 555 stuks. De behuizing van dit specifieke model is vervaardigd uit één stuk, door middel van zeer nauwkeurige technieken en apparatuur, van het type titanium dat de lucht- en ruimtevaartindustrie gebruikt.
Bovendien duurt het handpolijsten van de telefoon dankzij de ingewikkelde, speciaal ontwikkelde technologie 16 uur. Bovendien heeft elk van de stukken een individueel identificatienummer dat erop is gegraveerd. De perfecte geometrische vorm van de telefoonhoes lijkt op een verlengde rechthoek, terwijl de 21 matte stalen toetsen een groot contrast vormen met de kolenzwarte glanzende glazen panelen aan de voor- en achterkant. Wat het scherm betreft, het is gemaakt van massieve platen van gehard glas naast speciale kleurtechnologie die voor die diepe donkere tint zorgt. Het Cruiser Titanium Black-model is ook beperkt tot 555 exemplaren, elk geprijsd op €2.000.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...