Sony introduceert de 98 Inch Sony MASTER Series Z9G hun eerste 8K-televisie voor consumenten

Sony heeft onlangs de 98 Inch Sony MASTER Series Z9G uitgebracht, hun eerste 8K-televisie voor consumenten. Met de steeds groter wordende tv's, verwachten consumenten ook steeds meer high-end prestaties van hun televisies. De X1 Ultimate-processor in de Sony MASTER Series Z9G is geoptimaliseerd om alle 33 miljoen pixels van 8K te verwerken, wat fantastische beelden oplevert. De tv heeft intelligente technologie zoals de Backlight Master Drive met volledige array-dimmen en de 8K X-tended Dynamic Range PRO, die zorgen voor uitzonderlijk nauwkeurige en gedetailleerde beelden op het 8K-scherm. Het contrast is bijna twintig keer beter dan conventionele LED-tv's, waardoor donkere scènes donkerder en heldere scènes helderder worden.

Met de X1 Ultimate-processor die speciaal is geoptimaliseerd om alle 33 miljoen pixels van de 8K-resolutie te verwerken, biedt de Sony MASTER Series Z9G een verbluffende beeldkwaliteit die de werkelijkheid overtreft. De Backlight Master Drive met volledige array-dimming of de 8K X-tended Dynamic Range PRO-technologie zorgt voor uitzonderlijk nauwkeurige en gedetailleerde beelden op het 8K-scherm. Het contrast is bijna twintig keer beter dan conventionele LED-tv's, waardoor donkere scènes donkerder en heldere scènes helderder worden.

De Sony MASTER Series Z9G TV biedt ook uitstekende audiovisuele prestaties dankzij hun Sound-from-Picture Reality-technologie met akoestisch multi-audiosysteem en IMAX-verbetering. Dit high-end tv-model wordt geleverd met Dolby Vision en Atmos, plus ondersteuning voor Apple AirPlay 2 en HomeKit.

Hoewel de prijs van de Sony MASTER Series Z9G TV hoog is, krijg je wel een buitengewone kijkervaring. De prijs begint bij €12.999,99 voor de 85″ klasse (84,6″ diagonaal) en gaat tot maar liefst €69.999,99 voor de 98″ klasse (97,5″ diagonaal). Dit maakt het tot een investering waarvoor niet iedereen bereid is te betalen, maar voor degenen die op zoek zijn naar de meest indrukwekkende en geavanceerde kijkervaring die momenteel beschikbaar is, is de Sony MASTER Series Z9G TV zeker het overwegen waard.

Sony MASTER Series Z9G TV

 • Schermgrootte: 98 inch
 • Schermtype: LCD
 • Resolutie: 8K (7.680 x 4.320 pixels)
 • Beeldverhouding: 16:9
 • HDR: HDR10, Dolby Vision, HLG
 • Beeldprocessor: X1 Ultimate
 • Backlight: Full Array LED
 • Dimming: Backlight Master Drive
 • Contrastverhouding: 8K X-tended Dynamic Range PRO
 • Kleurengamma: TRILUMINOS Display
 • Kijkhoek: 178 graden
 • Geluid: Acoustic Multi-Audio met Sound-from-Picture Reality en IMAX-verbetering
 • Audiovermogen: 4x20W
 • Audioformaat: Dolby Atmos, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS Digital Surround
 • Smart TV: Ja
 • Besturingssysteem: Android TV
 • Streaming: Ja, met ingebouwde Chromecast
 • Ondersteunde platforms: Apple AirPlay 2, HomeKit3, Google Home, Amazon Alexa
 • Aansluitingen: 4x HDMI (2.0b HDCP 2.3), 3x USB 2.0, Ethernet, RF (antenne), AV, S/PDIF (optisch), koptelefoonaansluiting
 • Draadloze connectiviteit: Wi-Fi, Bluetooth


Met zijn indrukwekkende specificaties biedt de Sony MASTER Series Z9G TV een ongekende kijkervaring. De X1 Ultimate-processor is geoptimaliseerd om alle 33 miljoen pixels van 8K te verwerken, waardoor beelden op het scherm er beter uitzien dan de werkelijkheid. Daarnaast beschikt de tv over intelligente technologie zoals de Backlight Master Drive met volledige array-dimmen of de 8K X-tended Dynamic Range PRO, wat zorgt voor uitzonderlijk nauwkeurige en gedetailleerde beelden op het 8K-scherm. Het contrast is bijna twintig keer beter dan conventionele LED-tv's, waardoor donkere scènes donkerder en heldere scènes helderder worden.

De audiovisuele prestaties van de Sony MASTER Series Z9G TV zijn ook uitstekend. Het Acoustic Multi-Audio-systeem met Sound-from-Picture Reality en IMAX-verbetering zorgt voor een meeslepende geluidservaring die perfect synchroon loopt met het beeld. Bovendien ondersteunt de tv Dolby Vision en Atmos, wat zorgt voor nog betere audio- en beeldkwaliteit.

De Sony MASTER Series Z9G TV is ook een slimme tv met ingebouwde Chromecast en ondersteuning voor Apple AirPlay 2, HomeKit3, Google Home en Amazon Alexa. Met Wi-Fi en Bluetooth kan je ook verbinding maken met andere apparaten. Kortom, de Sony MASTER Series Z9G TV biedt een ongeëvenaarde kijkervaring en is een geweldige investering voor wie graag het beste van het beste wilt op het gebied van tv-kwaliteit en -prestaties.

Maar er is nog meer! Deze tv heeft ook verschillende modi voor het bekijken van inhoud, zoals de Netflix Calibrated Mode, waardoor films en tv-programma's eruitzien zoals de makers het bedoeld hebben. Ook heeft de tv een speciale modus voor het bekijken van sport, waarbij snelle bewegingen vloeiend en zonder haperingen worden weergegeven.

Daarnaast heeft de tv een elegante uitstraling met een slanke behuizing en een onopvallende standaard. De behuizing is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een prachtige afwerking.

Bezoek Website
Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...