C Seed onthult de grootste buitentelevisie ter wereld

C Seed onthult hun nieuwste buitentelevisie, de 301, die volgend jaar de grootste buitentelevisie ter wereld zal zijn. De tv is gemaakt van koolstofvezel en titanium, wat hem extreem licht maakt, en meet 301 inch diagonaal, oftewel iets meer dan 25 voet. Naast het enorme formaat biedt de tv ook een kristalhelder beeld, ongeacht het weer buiten.

Met een helderheid van 4.500 nits, een contrastverhouding van 4:500:1 en 48-bits kleurdiepte kan de tv zelfs in direct zonlicht worden gebruikt en blijft het beeld duidelijk. Het scherm beschikt over ongeveer vier miljoen LED's en kan 100.000 keer per seconde worden verwerkt, wat resulteert in 281 biljoen weergegeven kleuren. Ook beschikt de tv over HDR-technologie, 4K-video-ondersteuning en een 2.700 watt geluidssysteem, met zes breedbandluidsprekers en drie subwoofers, waardoor het een indrukwekkende televisie is.

Als de tv niet in gebruik is, kan hij worden opgeborgen in een ondergrondse opbergkoffer. Met een druk op de knop komt het apparaat uit de behuizing en stijgt het in slechts 25 seconden tot de volledige hoogte van 19 voet, met nog eens 40 seconden om de zeven LED-panelen uit te vouwen en op hun plaats te vergrendelen.

De C Seed 301 biedt een buitengewone kijkervaring en zal ongetwijfeld een geweldige aanvulling zijn voor grote buitenruimtes.

Bovendien is de C Seed 301 ontworpen met de nodige weerbestendige kenmerken om langdurige prestaties te garanderen. De tv is bestand tegen zware regenval, wind, hitte en koude temperaturen. Hierdoor is hij geschikt voor zowel thuisgebruik als commerciële toepassingen, zoals bijvoorbeeld in een buitenbar of een openbaar plein.

De C Seed 301 biedt ook meerdere kijkopties en kan tot vier verschillende bronnen tegelijk weergeven, zoals kabeltelevisie, een streamingdienst, een gameconsole of een Blu-ray-speler. Bovendien kan de tv worden bediend via een app op een smartphone of tablet, waardoor het gemakkelijk is om te schakelen tussen verschillende bronnen en de instellingen aan te passen.

Het is duidelijk dat de C Seed 301 geen gewone buitentelevisie is. Met zijn indrukwekkende formaat, high-end technologie en weerbestendige eigenschappen, is het een echt paradepaardje op het gebied van buitenelektronica. Of het nu gaat om een grote tuin, een terras aan het zwembad of een commerciële locatie, de C Seed 301 biedt een ongeëvenaarde kijkervaring in de buitenlucht.

 • Schermdiagonaal: 301 inch (25,08 voet)
 • Resolutie: 4K UHD (3840 x 2160 pixels)
 • Heldereheid: 4.500 nits
 • Contrastverhouding: 4.500:1
 • Kleurdiepte: 48-bits
 • Aantal LED's: ongeveer 4 miljoen
 • Verversingssnelheid: 100.000 keer per seconde
 • Kleurenbereik: 281 biljoen kleuren
 • HDR-technologie
 • Video-ondersteuning: 4K UHD, Full HD, HD, SD
 • Geluidssysteem: 2.700 watt
 • Aantal luidsprekers: 6 breedbandluidsprekers en 3 subwoofers
 • Afmetingen (uitgevouwen): 6,14 meter breed x 2,57 meter hoog x 78 centimeter diep
 • Afmetingen (opgeborgen): 2,75 meter breed x 2,57 meter hoog x 78 centimeter diep
 • Gewicht: 1.500 kg
 • Materiaal: koolstofvezel en titanium


De C Seed 301 heeft een indrukwekkende helderheid van 4.500 nits en een contrastverhouding van 4.500:1, wat betekent dat het scherm zelfs in direct zonlicht gebruikt kan worden zonder dat het beeld vervaagt. De kleurdiepte van 48-bits en het kleurenbereik van 281 biljoen kleuren zorgen voor een uitzonderlijk helder en levendig beeld.

Met ongeveer 4 miljoen LED's en een verversingssnelheid van 100.000 keer per seconde wordt het beeld continu ververst, wat zorgt voor vloeiende bewegingen en geen vertragingen. De tv ondersteunt 4K UHD-video's en heeft een HDR-functie, waardoor het beeld helderder en realistischer wordt weergegeven.

Het geluidssysteem van de C Seed 301 bestaat uit 6 breedbandluidsprekers en 3 subwoofers, met een totaal vermogen van 2.700 watt. Dit zorgt voor een krachtig en meeslepend geluid dat past bij de grootte van het scherm.

De tv kan in slechts 25 seconden uit zijn ondergrondse opbergkoffer omhoogkomen en in nog eens 40 seconden kunnen de zeven LED-panelen worden uitgevouwen en op hun plaats worden vergrendeld. Het geheel is gemaakt van koolstofvezel en titanium, wat ervoor zorgt dat de tv ondanks zijn enorme formaat toch relatief licht is.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...