BUGATTI en Master & Dynamic lanceren exclusieve geluidscollectie

Master & Dynamic is een samenwerking aangegaan met BUGATTI voor een gelimiteerde collectie audioproducten. Het idee ontstond tijdens een testrit in een BUGATTI Chiron. BUGATTI gaat met elk detail verder dan het gewone.

De kleur en het ontwerp van de collectie weerspiegelen BUGATTI'screatieve generaties en zijn geïnspireerd op twee van de meest iconische kleurencombinaties van de Chiron: de verschillende tinten blauw en het zwart en oranje van BUGATTI'swereldrecordbrekende voertuigen.

Het rooster over de krachtige Beryllium-drivers is geïnspireerd op het kenmerkende hoefijzervormige rooster van BUGATTI, terwijl lichtgewicht magnesium en aluminium bedieningselementen de gedetailleerde afwerking en interne onderdelen van BUGATTI weerspiegelen. De samenwerking benadrukt de onvergelijkbare rijervaring van elke BUGATTI en de opmerkelijke geschiedenis van het merk in het herdefiniëren van autoperformance.

De collectie bevat Active Noise-Cancelling True Wireless Earphones met zes microfoons, Hybrid Active Noise-Cancelling en Ambient Listening Mode, en een Bluetooth® 5.2 met een bereik van 30m. De kleuren zijn onder andere Deep Blue / Graphite Grey, Nocturne / Gloss Black en Jet Orange, Blanc / Stainless Steel en Deep Blue.

De MG20 draadloze gaming-hoofdtelefoon biedt een meeslepende 7.1 surround sound, gegoten en gefreesde magnesium oorschelpen, aangepaste 50mm Beryllium-drivers en een totale speeltijd van 22 uur. Beschikbaar in de kleuren Nocturne / Jet Orange, Blanc / Deep Blue en Nocturne / Lake Blue.

De MW75 Active Noise-Cancelling draadloze hoofdtelefoon heeft drie ANC-modi, is gemaakt van lichtgewicht geanodiseerd aluminium en lamsleer, biedt best-in-class gesprekskwaliteit en een batterijduur tot 32 uur. Beschikbaar in de kleuren Nocturne / Jet Orange, Blanc / Deep Blue en Nocturne / Lake Blue.

Geluid is altijd een belangrijk onderdeel geweest van de Bugatti-ervaring, van het gehuil van de Type 35'sstraight-eight tot het krachtige gerommel van de Chiron'sgeavanceerde W16. Bugatti onthult nu een nieuwe collectie persoonlijke geluidsaccessoires, gecreëerd in samenwerking met het in New York gevestigde premium audiobedrijf Master & Dynamic.

Net zoals de ervaring van het rijden in een Bugatti onvergelijkbaar is, is de nieuwe Master & Dynamic Bugatti-collectie een samensmelting van vakmanschap en innovatieve technologie die een ongeëvenaarde luisterervaring biedt.

De Master & Dynamic Bugatti-collectie bestaat uit een aantal geluidsaccessoires van de hoogste kwaliteit, waaronder:

  • Active Noise-Cancelling True Wireless Earphones met zes microfoons, Hybrid Active Noise-Cancelling en Ambient Listening Mode en Bluetooth® 5.2 met een bereik van 100ft/30m. Beschikbaar in de kleuren Deep Blue / Graphite Grey, Nocturne / Gloss Black and Jet Orange, Blanc / Stainless Steel en Deep Blue.

  • De MG20 Wireless Gaming Headphones bieden een volledig meeslepende 7.1 surround sound, gegoten en gefreesde magnesium oorschelpen, aangepaste 50mm Beryllium-drivers en een totale speeltijd van 22 uur. Beschikbaar in de kleuren Nocturne / Jet Orange, Blanc / Deep Blue en Nocturne / Lake Blue.

  • De MW75 Active Noise-Cancelling Wireless Headphones hebben drie ANC-modi, zijn gemaakt van lichtgewicht geanodiseerd aluminium en lambskin, bieden best-in-class gesprekskwaliteit en een batterijduur tot 32 uur. Beschikbaar in de kleuren Nocturne / Jet Orange, Blanc / Deep Blue en Nocturne / Lake Blue.

Jonathan Levine, CEO en oprichter van Master & Dynamic, zegt dat het rijden in een Bugatti alle zintuigen prikkelt, inclusief geluid. Het doel is om deze magische auditieve ervaring over te brengen in de Master & Dynamic-collectie voor Bugatti door hun meest geavanceerde producten te combineren met technologie die doet denken aan de kracht van een Bugatti en een luisterervaring die net zo opwindend is als het besturen van een Bugatti.

De audioproducten in de Bugatti-collectie behoren tot de meest geavanceerde modellen van Master & Dynamic, zoals de MW75 Active Noise-Cancelling draadloze hoofdtelefoon met drie modi voor actieve ruisonderdrukking en een batterijduur van 32 uur. De MG20 Gaming draadloze hoofdtelefoon biedt een volledig meeslepende 7.1 surround sound-ervaring, terwijl de MW08 Active Noise-Cancelling True Wireless Earphones lichtgewicht en duurzaam zijn, met in totaal 42 uur speeltijd.

De kleuren van de collectie eren het erfgoed van Bugatti en het huidige assortiment hypersportwagens. Tinten van French Racing Blue verwijzen naar de vroege Grand Prix-racers die Bugatti'smotorsportreputatie vestigden, terwijl een diep oranje wordt toegepast ter ere van de Bugatti World Record Edition-voertuigen, zoals de Chiron Super Sport1. Het rooster dat de krachtige drivers - gemaakt van lichtgewicht en sterk Beryllium - in elke koptelefoon huisvest, is geïnspireerd op het beroemde Bugatti hoefijzerrooster.

In hun constructie weerspiegelt de Master & Dynamic-collectie de materialen die te vinden zijn in Bugatti'shypersportwagens, met zowel techniek voor optimale prestaties als duurzaamheid. De MG20-hoofdtelefoon heeft bijvoorbeeld oorschelpen van ongelooflijk sterk en lichtgewicht magnesium, net als de wielen die beschikbaar zijn voor bepaalde Bugatti-modellen. De tastbare aluminium bedieningselementen op de Bugatti Master & Dynamic-collectie roepen het gedetailleerde aluminium werk op dat te vinden is in Bugatti hypersportwagens, zoals de W16 Mistral'sversnellingspook die is gefreesd uit een massief blok van het lichte en duurzame metaal.

“Bugatti werkt samen met merken die niet alleen wereldleiders zijn in hun vakgebied, maar ook producten creëren die de ziel beroeren. Master & Dynamic is zo'n merk, en deze gelimiteerde collectie audioproducten stelt eigenaren in staat om levendig, allesomvattend geluid te ervaren op dezelfde manier als men zou doen tijdens het rijden in een van onze hypersportwagens. Hun team'saandacht voor het juiste ontwerp en de juiste kwaliteit sluit precies aan bij de filosofie van ons merk', aldus Wiebke Ståhl, algemeen directeur bij Bugatti International.

De Master & Dynamic Bugatti-collectie is vanaf nu te bestellen op de website van het audiobedrijf. De MW75 Bugatti begint bij €699, de MW08 Bugatti bij €399 en de MG20 Bugatti bij €599.

  • Active Noise-Cancelling True Wireless Earphones

    • 6-microphone talk solution
    • Hybrid Active Noise-Cancelling en Ambient Listening Mode
    • Custom 11mm Beryllium drivers
    • Bluetooth® 5.2 met 100ft/30m connectivity range
    • Beschikbaar in de kleuren Deep Blue / Graphite Grey, Nocturne / Gloss Black and Jet Orange, Blanc / Stainless Steel en Deep Blue.
  • MG20 Wireless Gaming Headphones

    • Immersive 7.1 surround sound
    • Diecast and machined magnesium ear cups
    • Custom 50mm Beryllium drivers
    • 22 hours total playtime
    • Beschikbaar in de kleuren Nocturne / Jet Orange, Blanc / Deep Blue en Nocturne / Lake Blue.
  • MW75 Active Noise-Cancelling Wireless Headphones

    • 3 Modes of ANC including adaptive noise-cancellation
    • Made from lightweight anodized aluminum and lambskin
    • Best-in-class talk
    • Up to 32 hours battery life
    • Hard shell travel case
    • Beschikbaar in de kleuren Nocturne / Jet Orange, Blanc / Deep Blue en Nocturne / Lake Blue.

       


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.