De exclusieve Vertu SIGNATURE Cobra - een telefoon die privacy en luxe combineert

Vertu heeft zijn nieuwste vlaggenschiptelefoon uitgebracht: de SIGNATURE Cobra, een exclusief apparaat dat is ontworpen om de groeiende privacykwesties aan te pakken. In plaats van slimme functies te bieden, is deze telefoon gemaakt met verouderde technologie om te voorkomen dat het een potentieel spionage-instrument wordt.

Maar deze telefoon is niet alleen veilig, het is ook ongelooflijk luxe. Met een prijskaartje van €360.000 en geproduceerd in een zeer beperkte oplage van slechts acht exemplaren, is de SIGNATURE Cobra een schitterend apparaat dat is bezet met 439 robijnen en twee smaragden. Boucheron, het Franse koninklijke sieradenmerk, heeft bijgedragen aan het creëren van het prachtige uiterlijk van de telefoon.

De telefoon is gebouwd van 388 verschillende onderdelen en met de hand gemonteerd in het VK. Om de exclusiviteit van het apparaat te benadrukken, zal elk van de acht telefoons per helikopter worden geleverd. Slechts één van de acht exemplaren zal naar China gaan, wat de zeldzaamheid van deze telefoon nog verder benadrukt.

De Vertu SIGNATURE Cobra is niet alleen een telefoon, maar ook een luxe sieraad dat met de hand is gemaakt door ambachtslieden in het VK. Het apparaat is voorzien van Boucheron's expertise in high-end sieraden, wat resulteert in een oogverblindende, met robijnen bezette cobra op de voorkant van de telefoon. Het ontwerp is geïnspireerd op de originele Vertu SIGNATURE-telefoon en het apparaat is bedekt met 439 robijnen en twee smaragden, waardoor het een unieke en kostbare uitstraling heeft.

Maar deze telefoon biedt niet de nieuwste slimme functies. In plaats daarvan is de Vertu SIGNATURE Cobra gebouwd met wat sommigen als verouderde technologie zouden beschouwen. Dit komt omdat het bedrijf zich richt op privacy en veiligheid in een wereld waarin elk verbonden apparaat een potentieel spionage-instrument kan zijn. Het ontbreken van slimme functies betekent dat er geen persoonlijke gegevens worden verzameld of gedeeld met derden.

Vertu zal elk van de acht telefoons leveren per helikopter, wat de exclusiviteit van het product nog verder benadrukt. Eén van de acht zal worden verkocht aan een koper in China, wat het groeiende belang van Aziatische markten voor dergelijke luxeproducten weerspiegelt.

De Vertu SIGNATURE Cobra is niet alleen een telefoon, het is ook een statement. Het combineert privacy en luxe op een manier die nog nooit eerder is gezien. Als je het geluk hebt om er een te bemachtigen, dan heb je een van de meest exclusieve en begeerde telefoons ter wereld in handen.

 

Update 08/10/2017 - Het is de moeite waard om op te merken dat Vertu, het luxe mobiele telefoonmerk, in 2017 failliet is gegaan en dat de producten niet langer officieel worden geproduceerd of verkocht. Het kan daarom moeilijk zijn om een nieuwe Vertu SIGNATURE Cobra mobiele telefoon te vinden om te kopen.

Als u geïnteresseerd bent in de aanschaf van een tweedehands Vertu SIGNATURE Cobra-telefoon, kunt u deze mogelijk vinden via online marktplaatsen of veilingwebsites. Ik raad u echter aan om voorzichtig te zijn en onderzoek te doen voordat u tot aankoop overgaat, aangezien er veel namaak of nep-Vertu-telefoons in omloop zijn.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...