Bang & Olufsen BeoPlay A9 satellietschotelluidsprekers

Als het gaat om de audiovisuele industrie, hebben onze oren de neiging om opgeprikt te raken. En dat deden ze ook toen we deze set voor het eerst zagen gesigneerd Bang & Olufsen. Het in Denemarken gevestigde merk heeft onlangs de sluiers opgeheven van een gloednieuwe spreker met de BeoPlay A9.
De set is vervaardigd om eruit te zien als een satellietschotel en is een draadloos 2.1 basreflex-luidsprekersysteem dat in totaal 5 speciale versterkers en luidsprekereenheden samenbrengt. Op deze manier kunnen gebruikers het signaal rechtstreeks naar de luidspreker streamen vanaf netwerkgadgets zoals Macs, pc's of iOS-apparaten, wat resulteert in een maximum van 480 watt.
Daarnaast heeft de set drie vooraf ingestelde geluidsmodi en een zorgvuldig afgestemd digitale signaalprocessor (of DSP) algoritme dat diepe omgevingsgeluiden levert via een geïntegreerde, gepatenteerde Adaptive Bass Linearization-technologie.
Qua structuur heeft de luidspreker twee ¾ inch tweeters en twee 3 inch midrange luidsprekerunits. Ze worden allemaal aangedreven door afzonderlijke 80 watt klasse D-versterkers, waardoor ze ruimtelijk gedefinieerde middentonen en oorkietelende hoge tonen leveren. Daarnaast beschikt de BeoPlay A9-set ook over een 8 inch basunit die klaar is om tot 160 W vermogen te leveren dankzij een ingebouwde klasse D-versterker. De set maakt verbinding met uw persoonlijke mobiele telefoon via DLNA of AirPlay en sport-aanraakbediening.
De VP van Bang & Olufsen PLAY, Henrik Taudorf Lorensen, verklaart: „We vroegen Oivind Slaatto, een jonge ontwerper die ook een sterke interesse heeft in muziek, om een ontwerp te maken dat zo vrij mogelijk is van visuele ruis, en vervolgens lieten onze ingenieurs het voorzien van werkelijk geweldig geluid.
Het resultaat is een bevrijdende kijk op akoestische prestaties met een strakke grafische look die intuïtief eenvoudig te gebruiken is.” De BeoPlay A9 set is verkrijgbaar in zilveren, witte, groene, bruine, rode of zwarte stoffen, allemaal uitwisselbaar. Met een prijskaartje van €2.699 zullen deze ultramoderne audiofonie je oren zeker betoveren.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...