Zeldzame Bvlgari Blue Diamond Ring ligt voor het oprapen

Een duizelingwekkende Bvlgari Blue Diamond Ring wordt aangeboden tijdens de Fine Jewellery Sale in Bonhams, New Bond Street in Londen op 21 september. Deze kostbare ring met een mooie en zeldzame blauwe diamant wordt voor het eerst geveild en zal worden verkocht door een particuliere Europese verzamelaar. Deze op maat gemaakte blauwe diamanten ring werd begin jaren 60 door Bvlgari gemaakt voor de vader van de verkoper die hem cadeau wilde doen voor zijn vrouw.

De ring heeft eigenlijk twee gekruiste diamanten in de peervorm diagonaal geplaatst met de witte diamant met een gewicht van 3,93 karacten met VS2-helderheid en D-kleur en de blauwe diamant met een gewicht van 3,72 karacten met de hoogste beoordeling voor een gekleurde diamant en SI2-helderheid. De directeur van het veilinghuis, Jean Ghika, verklaarde dat niet alleen dit juweel een voortreffelijk voorbeeld is van het vakmanschap van Bvlgari, maar dat de mooie levendige blauwe diamant ook een ongelooflijk zeldzaam juweeltje op zich is. De Bvlgari Blue Diamond Ring zal naar verwachting worden verkocht voor ergens tussen €600.000en de €1.275.000.

Meer over de Bvlgari Blue Diamond Ring

De Bvlgari Blue Diamond Ring is een van de meest iconische juwelen van het Italiaanse luxemerk Bvlgari. Het juweel heeft een 5,30 karaat blauwe diamant als middelpunt, die wordt omringd door witte diamanten op een platina band. De ring werd in 1965 gemaakt en werd in 2013 verkocht op een veiling van Christie's in Londen voor $15,7 miljoen, wat destijds een record was voor een blauwe diamant op een veiling.

De Bvlgari Blue Diamond Ring is een zeldzaam voorbeeld van een perfect geslepen blauwe diamant. De blauwe kleur van de diamant is afkomstig van de aanwezigheid van sporen van boron in het kristalrooster, wat zorgt voor een unieke blauwe tint. Blauwe diamanten zijn zeer zeldzaam en worden beschouwd als een van de meest waardevolle edelstenen ter wereld.

Bvlgari is al meer dan 130 jaar een toonaangevend merk in de wereld van luxe juwelen. Het merk staat bekend om zijn onderscheidende en gedurfde ontwerpen, die vaak geïnspireerd zijn door de rijke geschiedenis en cultuur van Rome, waar het bedrijf is gevestigd. De Bvlgari Blue Diamond Ring is een perfect voorbeeld van het vakmanschap en de innovatieve geest van het merk.

De Bvlgari Blue Diamond Ring is een van de duurste en meest gewilde sieraden ter wereld is. Het is een iconisch stuk dat het vakmanschap en de innovatieve geest van het merk Bvlgari toont, en dat het toppunt is van de luxe en de exclusiviteit waar het merk om bekend staat.

Bvlgari heeft een lange geschiedenis in het creëren van opvallende en extravagante sieraden, en de Blue Diamond Ring is een uitstekend voorbeeld van de unieke en weelderige ontwerpen die het merk produceert. Het is een sieraad dat niet alleen een esthetische waarde heeft, maar ook een historische en culturele waarde, omdat het deel uitmaakt van de rijke traditie van juwelen in de loop van de eeuwen.

De Blue Diamond Ring is een tijdloos stuk dat zijn waarde en schoonheid behoudt, en dat generaties lang kan worden doorgegeven. Het is een symbool van verfijning, elegantie en stijl, en een waardevolle aanvulling op de collectie van elke sieradenliefhebber.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...