Franck Muller's Crazy Hours Snoopy - een uniek en speels horloge voor verzamelaars

De Crazy Hours Snoopy is een zeer uniek horloge, ontworpen door de beroemde Zwitserse horlogemaker Franck Muller. Het horloge is een limited edition van slechts 25 stuks en is geïnspireerd op het bekende Franck Muller Crazy Hours-model. De Crazy Hours-technologie zorgt ervoor dat de urenwijzer in een niet-traditionele volgorde springt, wat het horloge een speelse uitstraling geeft.

Wat dit horloge nog specialer maakt, is de aanwezigheid van Snoopy en Woodstock op de wijzerplaat. Snoopy is afgebeeld als de uren- en minutenwijzer, met zijn armen die de tijd aangeven. Woodstock verschijnt twee keer op de wijzerplaat en er zijn ook lichtgevende concentrische cirkels rondom Snoopy, die de wijzerplaat oplichten in het donker. De matzwarte roestvrijstalen Tonneau kast meet 39,6 mm en zit op een met de hand genaaide stoffen band.

Deze limited edition wordt geleverd in een unieke doos met een vleugje kleur die het Crazy Hours-ontwerp benadrukt, evenals Snoopy en Woodstock die hun opwachting maken. Het horloge heeft een zelfopwindende beweging en elk onderdeel van het ontwerp is zorgvuldig ontworpen. Het is een perfect horloge voor verzamelaars van zeldzame en unieke horloges.

Franck Muller is vooral bekend als oprichter van het gelijknamige horlogemerk en behoort tot een van de jongste horlogemerken ter wereld, opgericht in 1995. Het beroemdste model van Franck Muller is de Tourbillon, een horloge met langwerpige ovale kast en grote krullerige Arabische cijfers die in een ovale vorm op de wijzerplaat getekend zijn. Franck Muller heeft zijn naam gevestigd als een van de duurste horlogemerken ter wereld met de Aeternitas Mega 4.

Franck Muller Crazy Hours Snoopy:

 • Limited edition van slechts 25 stuks
 • Tonneau kast van matzwart roestvrij staal met een diameter van 39,6 mm
 • Met de hand genaaide zwarte stoffen band
 • Zelfopwindende beweging met Crazy Hours-technologie
 • Snoopy afgebeeld op de wijzerplaat als uren- en minutenwijzer, met Woodstock als extra decoratie
 • Lichtgevende concentrische cirkels rondom Snoopy op de wijzerplaat
 • Wordt geleverd in een unieke doos met een vleugje kleur die het Crazy Hours-ontwerp benadrukt


Als je een van de gelukkige eigenaren bent van deze limited edition Franck Muller Crazy Hours Snoopy, heb je een echt uniek en speels horloge in handen. Het horloge is niet alleen een knipoog naar de populaire Peanuts-stripverhalen, maar ook een technologisch meesterwerk met de Crazy Hours-technologie. Of je nu een verzamelaar bent van zeldzame horloges of gewoon op zoek bent naar een uniek stuk om aan je collectie toe te voegen, de Franck Muller Crazy Hours Snoopy is een horloge dat je niet mag missen.

Over Franck Muller

Franck Muller is een Zwitserse horlogemaker die in 1991 zijn eigen bedrijf oprichtte in Genève. Hij staat bekend om het ontwerpen van zeer ingewikkelde horloges met unieke functies en complicaties, zoals de Crazy Hours-technologie die te zien is op de Snoopy-editie. Muller's horloges zijn populair onder verzamelaars en worden beschouwd als een van de meest innovatieve en onderscheidende merken in de horloge-industrie.

De Crazy Hours-technologie die te zien is op de Snoopy-editie is ontworpen om het traditionele concept van tijd te doorbreken en tegelijkertijd een speelse en creatieve benadering van horloges te bieden. In plaats van dat de uurcijfers in een vaste volgorde staan, springt de wijzerplaat elk uur naar een willekeurige positie, waarbij de cijfers niet op volgorde staan. Dit betekent dat de urenwijzer op elke positie op de wijzerplaat kan staan en nog steeds de juiste tijd aangeeft. Het resultaat is een horloge dat opvalt en zorgt voor een gespreksonderwerp.

De Franck Muller Crazy Hours Snoopy-editie is een eerbetoon aan de legendarische Peanuts-stripverhalen die zijn bedacht door Charles M. Schulz. De stripverhalen vertellen het verhaal van Snoopy, een beagle die allerlei avonturen beleeft met zijn baasje Charlie Brown en zijn vrienden. Het horloge is een perfecte combinatie van speelsheid en technologie, en de afbeeldingen van Snoopy en Woodstock maken het een echte must-have voor fans van de stripverhalen.

Al met al is de Franck Muller Crazy Hours Snoopy-editie een zeldzaam en gewild horloge dat zeker de aandacht zal trekken. Het horloge is een perfect voorbeeld van de unieke en innovatieve ontwerpen van Franck Muller en biedt een speelse en creatieve benadering van tijd.

Hieronder vind je een lijst met enkele van de boetieks en winkels van Franck Muller. Houd er rekening mee dat er meer winkels zijn dan alleen de hier vermelde, en het is raadzaam om de officiële website te raadplegen voor een volledige lijst.

 • Genève, Zwitserland: Adres: Rue du Sablon 19, 1205 Genève, Zwitserland Telefoonnummer: +41 22 321 88 00
 • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten: Adres: The Dubai Mall, Financial Centre Rd, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten Telefoonnummer: +971 4 325 3310
 • New York, Verenigde Staten: Adres: 699 Fifth Avenue, New York, NY 10022, Verenigde Staten Telefoonnummer: +1 212-463-8898
 • Parijs, Frankrijk: Adres: 353 Rue Saint-Honoré, 75001 Parijs, Frankrijk Telefoonnummer: +33 1 42 36 50 34
 • Hong Kong, China: Adres: Shop G 02, Lee Gardens Two, 28 Yun Ping Road, Causeway Bay, Hong Kong Telefoonnummer: +852 2972 2118
 • Tokio, Japan: Adres: 4-4-1 Ginza, Chuo-ku, Tokyo 104-0061, Japan Telefoonnummer: +81 3-3569-0666


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...