Wat dacht je van de Hublot King Power Unico GMT horloge

Er is altijd wel iets met Hublot geweest dat een groot deel van de eersteklas samenleving op hen richt. Het kunnen unieke ontwerpen, strakke afwerking of een selecte uitstraling zijn. Maar toch zijn ze in alle opzichten buitengewoon. En dat geldt ook voor het door Unico vervaardigde chronograafuurwerk, dat onlangs uitgebreide upgrades heeft ondergaan.
Het uurwerk heeft nu een GMT-functie die volledig door Hublot is vervaardigd. Met behulp van vier roterende aluminium schijven toont het de tijd in 14 verschillende tijdzones, gemakkelijk te bedienen met een knop op 2 uur. Het King Power Unico GMT horloge heeft een 48 mm wijzerplaat die verkrijgbaar is in twee versies, een van hen gemaakt van King Gold roodgoud keramiek en de andere van eenvoudig keramiek.
De wijzerplaat is gemakkelijk te begrijpen, ook al is de hoeveelheid gegevens erop verbijsterend. Door elegantie te combineren met efficiëntie, kunnen ook de kaliberonderdelen van het horloge worden bekeken. De gangreserve van 72 uur zorgt voor een lange levensduur en een hoge energie-efficiëntie, terwijl de kleuren en het ontwerp een eigentijdse maar elegante uitstraling en een ongelooflijk staaltje techniek tonen.